מרכלים על אנה

מישהי 111

New member
אויש.. שקוף..

נמאס כבר מהבדיחה הלא מצחיקה שהיא גבר! ובנוגע לפרג'י זה מדהים אבל זאת לא פעם ראשונה שאנשים משווים ביניהן ופעם הייתה תקופה שגם אני ראיתי דמיון ואז הייתי בטוחה שאנסטסיה פשוט לוקחת אותה מכל בחינה אפשרית... היום, קשה להגיד.. שתיהן דיי התכערו... וואי, אתם קולטים שעכשיו הייתי אמורה לצאת עם עוד מישהו? אני פשוט גמורה.. היה לי כ"כ כייף ונרדמתי באוטו של ידיד שלי כמו מטורפת... היה ענק.. מקווה לפגוש את הבחור ביום שבת או משהו... מחר כבר יש תוכניות. גם היום היו, אבל רובם התבטלו... באסה, לאחותי היה היום יומלדת וסרט רע.. קרובת משפחה שלי חוזרת מחר לחו"ל באסה... טוב, אני מתחילה לכתוב שטויות... אתם שמים לב.. יופי. אני זזה לישון.. מחר יש מלא אנשים לראות.

Ana Lyn Newkirk

New member
יצאת עם שני בחורים באותו ערב? ../images/Emo6.gif

מה נסגר איתך ממי
ד"א, אנה באמת לוקחת אותה בסיבוב

מישהי 111

New member
אמרתי שיצאתי עם שני בחורים?

קודם כל יצאתי עם ידיד שלי וחבר שלו וזה ממש לא היה רומנטי והיה לי הכי כייף בעולם. הבחור השני הוא בא מהצפון ורציתי לראות אותו אבל הייתי ממש גמורה... בקטנה בפעם אחרת.. היו עוד הצעות אתמול, אבל אין צורך להיכנס לפרטים. וגם אם הייתי יוצאת עם שני בחורים באותו ערב וזה כן היה למטרה רומנטית ועוד אין בינינו שום דבר רומנטי, יש בזה פסול? התחנתי איתם? לא. תודה רבה.. עניתי לך השאלה?

הן באמת, הן כל כך דומות..

חוץ מזה שהמבנה פנים של פרגי יותר קטן ושהיא יותר רזה... כל כך דומות

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif סתם אנשים חסרי

חיים, שכל, הערצה, משקפיים , חברים ולהמשיך? אני יודעת את כל זה משתי הודעות מסכנות... וזה נכון, תאמינו לי... טוב אין לי מה להגיב לזה, תקראו שם מה שרשמתי אם בא לכם...זהו.

SurfingBoy

New member
../images/Emo207.gif ידעתם שלאנה וג'ימרקוואי

יש סינגל משותף?! אני לא! קוראים לו bad girl... מאיפה היא מכירה אותו בכלל?! למה היא מתחברת עם אנשים שיש להם שם מעצבן??? אבל פייר יש לו שירים יפים... קיצר: יש להם סינגל משותף!

מישהי 111

New member
ידוע...

ובלי קשר זה שיר שקיים כבר משהו כמו 4 שנים או יותר... יש להם הופעה ביחד עם השיר הזה.. אפשר להוריד את זה מהאמיול זה קופץ ישר לעין.. ויש לו שירים זוועה! אני לא מסוגלת לשמוע את השירים שלו, הם נשמעים אותו דבר.. הוא מסוג הזמרים שלא מגוונים.. קיצר לא אוהבת...

דה?../images/Emo6.gif

וואי ונכון שהשם שלו מעצבן? בחיים לא הצלחתי לקרוא אותו להגיד אותו או לכתוב אותו.. אבל אני חולה על השיר הזה.. וההופעה הזאת ומה שהיא לבשה.. אבל פייי.. זה ישן..

SurfingBoy

New member
למה לא מודיעים לי?!

תגידו משו! תגידו: "עמית, לאנה היה שיר לפני 4 שנים עם ג'מג'מה-שמו אז אל תכתוב על זה בפורום כדי לא לצאת מפגר!" תגידו! גם על טוויסטד גירל גיליתי באיחור! (למה בכל סינגל שאני מגלה באיחור יש Girl?) פור גוד סטייק אנד פור שיש-קבב! הרסתם לי את ההתלהבות! אני הולך למצוא סינגל של אנה לפניכם! זהו! זאת משמעות החיים!

SurfingBoy

New member
עוד ניצל"וש קטן, קטן

הסתובבתי לי בקישורים והגעתי לשרשור תמונות של "יול נבר בי אלון" (אף פעם לא יקראו לך אלון) שעדי שרשרה ובו היא הביעה את דעתה לגבי העתיד... ציטוט: "איך אני רואה את זה שיום יבוא שבו אני אחזור מהצבא סתם כדי לראות מה קורה איתכם ואני אכנס לשירשור הזה ואני אגיד "סעמק, לאן כל זה נעלם לי ואיך חלפו להם כ"כ הרבה חודשים?" עדי, את מזדקנת! לא את! אני!!!!" עדי שלנו חוזה את העתיד!

FreakOfNature

New member
רק תיקון קטן לגבי bad girl ו-

twisted girl: הם לא היו סינגלים, אלא B-sides (מעין רצועות בונוס) בסינגלים של שירים אחרים...

רובע

New member
:D:D:D:D:D:D:D

יול נבר בי אלון....חההההההההההההההה.... בונע מהבדיחות/קטעים/שורות/לאדעת איך לקרוא לזה:$ הטובים ששמעתי בזמן האחרון... :D

מישהי 111

New member
עמית... איזה גאון אתה..

קודם כל, אהבתי את השינינות שלך... "אף פעם לא יקראו לך אלון" דבר שני, וואי.. לא נכסנתי לשירשורים שלי מאז ששמתי אותם.. חחחח.... אבל יהיה מעניין להיכנס לזה חודשיים לפניי השיחרור... למה דווקא חודשיים? כי זה גם עוד הרבה זמן (כמעט שנה) וגם עדיין בצבא ולא באזרחות... מגניב שככה כתבתי...

למעלה