מרכך למכונה.

פברציו

New member
מרכך למכונה.

ראיתי בהום סנטר 2 סוגי מרככים למכונה אחד סנן מיקרוני+פולי פוספט פעיל במחיר 110 ש"ח כאשר צריך להחליף את פולי הפוספט כל פעם שנגמרים והשני מגנט שסמים אותו על הצינור והוא אמור למנוע את האבנית מחירו 160 ש"ח. שאלתי היא מה ממולץ, איזה לקנות? האם יש לכם הצעות אחרות ??

evgi ram

New member
המרכך עם הפולי פוספט טוב מספיק

ואינו דורש טיפול,אלא החלפה כל שנה,המרכך שערן מדבר עליו אכן טוב יותר ,אך יקר ומסורבל ואין צורך בשימוש ביתי.

פאצינו

New member
מרכך.

המרכך שאני מדבר עליו הוא קטן( בגודל של כוס שתיה),אתה בטוח שצריך רק פעם בשנה להחליפו? הוא יחזיק מעמד כל כך הרבה זמן ? לא עדיף לקנות את המגנט לתמיד ?

evgi ram

New member
buona sera! don Paccino.

אם איני טועה הפנתי אותך פעם לסננים מתוצרת "אומני פיור",איתם תוכל להרכיב מע´ הטובה לשימוש גם לשנתיים, שלושה סננים,ראשון,מיקרוני בלבד,שני פחם פעיל לטעמי לוואי,שלישי,פולי פוספט פעיל לאבנית,מגיע בכמות המספיקה גם לשנתיים ואין צורך בטיפול, בכל מיקרה,כנראה שמה שהוצע לך בגודל של כוס,מיועד למכונות כביסה בעיקר והוא גם טוב לאבנית,אני מניח שברב המקרים כמות הפולי´ מספיקה לשנה,הבעיה היא שהפולי´ לכוד בין שתי דיסקיות "לבד" אשר נוטות להיסתם מחלקיקים המגיעים עם המים,ע"כ כדאי להרכיב סנן מיקרוני לפני, במידה ואין בעיה עם טעם מי הברז בביתך אין צורך בסנן פחם. לגבי המגנטים יש לי נסיון עם פטנט דומה לחיסכון בדלק,זה ממש לא עבד,יש לי הרגשה שזה נכון גם במקרה הזה!

carmonle

New member
שלום, מצורף קישור למרכך מים שבדומה

לו או זהה אני משתמש. קניתי אותו אצל ג´קיפ מרכז האספרסו בכ- 400+ ש"ח. ניתן לחבר אותו ישירות למכונה באמצעות צנרת אך אצלי הוא עצמאי, ממלא את המכונה באמצעות כד לתוכו אני ממלא מים. כמו שנאמר לי פעם ב-800 ליטר מים צריך לבצע תהליך ניקוי (כשעה) שמצריך הוספת ק"ג של מלח. ערן

פברציו

New member
איזה מרכך ?

המרכך שאתה מציא הוא מרכך מקצועי ויקר שמיועד למכונות שעובדות הרבה. המכונה שלי ביתית מקצועית אבל לא עובדת כל כך הרבהב ולכן אני חושב שלא שווה להשקיע במרכך כל כך מסורבל ויקר. שני המרככים שראיתי הם קטנים פשוטים ואני רק רוצה לדעת מה כדאי וממולץ מביניהם (זה עם הפולי פוספט שהוא קטן וצריך להחליף את הפולי מדיי פעם) או זה עם המגנט שהוא לתמיד. הרבה תודה על העזרה.

carmonle

New member
רם איבגי ענה לך, קבל את הצעתו ../images/Emo96.gif

איו אני מכיר הפילטרים שהזכרת, ובאופן אישי הלכתי על מרכך מים מקצועי. ערן

למעלה