מרכך יש...ריח...אין !

vip 12

New member
מרכך יש...ריח...אין !

היי, לא יודע מה לעשות כבר...מה לא ניסיתי: את המרכך של סנו, של מקסימה ו..לא זוכר כבר... אני פועל לפי התוכנית, שם את הכמות הרצויה...מוריד מהחבל - נאדה...גורנישט...זירו ! מה אני לא עושה בסדר? אלעד

goanin

New member
../images/Emo62.gif טיפ:

מרכך מכיר הרבה חומר סינטטי עדיף לתת ריח לבגדים על עם שמן אתרי: מלא חצי כוס מים פושרים/חמים שים כפית אבקת כביסה טפטף כמה טיפות של שמן ריחני למבער ערבב טוב טוב ושפוך לתוך תא אבקת הכביסה בזמן פעולתה של המכונה השמן בעצם מתפרק ומתחלב לתוך התערובת (מה שמונע הכתמה), והריח שלו יתפס לך בבגדים להמון המון זמן.

ותשובה לשאלה-

יש כמה אופציות: 1. אולי אתה מייבש את הכביסה במייבש ולא באוויר הפתוח- זה איכשהו מנטרל ריחות מהבגדים. (מה שאני עושה - אני תולה את הכביסה עד שהיא לחה ורק אז מכניסה לייבוש - ורק אם ממש דרוש ייבוש, כמו בחורף למשל). 2. אם אתה משאיר את הכביסה תלויה הרבה זמן- הריח מתאדה באוויר ולא נשאר על הבגד. נשמע הזוי? אבל ככה זה, כמו בכל דבר גם בכביסה על החבל צריך מינונים, אי אפשר לשכוח כביסה על החבל יותר מידי זמן ולצפות שהריח ימתין עד שנזכור להכניס אותה... 3. והכי גרוע- לא להשאיר כביסה במכונה אחרי שסיימה את פעולתה, אחרת היא מקבלת ריח של טחב / עובש / ריח לא נעים- לבחירתך. ו- לגמרי אהבתי את הרעיון של השמנים האתרים!!!!
תודה תודה!!! ובהצלחה!!!

vip 12

New member
בוקר טוב ו..תודה

היי, 1. תודה על התשובות. 2. אני אנסה את הטיפ הראשון - נראה מה יוצא מזה :). 3. בקשר לתגובה השניה: - אין לי מייבש (וגם לא יהיה...סתם ביזבוז :) - לעיתים מה שקורה הוא שאני שם מכונה בבוקר ותולה בערב (כ 9 שעות אחריי שאני שם...) - להמנע מכך. - מה שיותר גרוע זה זמן השארת הכביסה על החבל - אחריי יום פשוט להוריד (ז" כשמתייבש) - יוצא שאני משאיר יומיים מתוך עצלנות. תודה שוב וסופ"ש נעים, אלעד

למעלה