מרכז ת"א - רמת החייל

Sunshoosh

New member
מרכז ת"א - רמת החייל

שלום לכולם

אני שוקלת להתחיל לנסוע לעבודה באופניים, ממרכז ת"א (איזור כיכר רבין) לרמת החייל. רציתי להתייעץ גם על מסלול מומלץ (עדיף כמה שיותר ירוק ומסלולי אופניים, וכמה שפחות כבישים), וגם אם זה סביר עבור מישהו בכושר נמוך למדי

ושאלה נוספת - איך אתם מתמודדים עם השמש? אני חוששת מהחשיפה היומיומית. קרם הגנה מועיל אבל לא לגמרי מונע שיזוף. האם יש בגדי רכיבה שמספקים הגנה (בלי להיות מעיקים במזג האוויר המלבב פה...)?

תודה רבה על העזרה!

ronengeles

New member
לגבי מסלול

לא מסובך. יש לך שביל אופניים מכיכר רבין עד לספורטק לאורך אבן גבירול, ומשם שביל אופניים עד רמת החיל לאורך פארק הירקון.
&nbsp
לגבי בגדים, אין קסמים. בגד ארוך יגן מהשמש. בגד קצר לא יגן על הזרועות. הרגליים גם ככה רוב הזמן מוצלות מהגוף. על הפנים והעורף שמים קרם הגנה, ותוסיפי כובע או קסדה.
אל תשכחי לקחת בגדים להחלפה ודיאורדורנט (מינימום חולצה).
&nbsp
בהתחלה יהיה ארוך ומעייף (במיוחד בחום). במשך הזמן מתרגלים, וגם לומדים איך לרכוב ולהזיע כמה שפחות.

Sunshoosh

New member
תודה רבה!

יש מקלחות בעבודה, לא הייתי מעזה לשקול את זה בלי

&nbsp
יש לך הערכת זמן אולי למסלול הזה?
&nbsp
ואני אשמח להמלצות על בגדי רכיבה ארוכים ומאווררים אם במקרה יש לך

ronengeles

New member
לגבי הזמן

מדובר במסלול של סביבות ה 8 ק"מ.
בהנחה ורובו פנוי (הקטע של אבן גבירול יהיה יותר איטי בגלל האנשים והרמזורים), אני מניח שבהתחלה ייקח לך 30 - 40 דקות.
בהמשך, כשתתרגלי לרכיבה ותכנסי קצת יותר לכושר, כבר ייקח לך פחות מחצי שעה.
&nbsp
לגבי בגדים, אני אישית דיי אוהב את אלה של קולומביה. יש להם חולצות "מקררות נחמדות מאוד (לא באמת מקררות, אבל הן מאוד דקות וקלילות ובחום זה נחמד).
בד"כ אני מזמין מחו"ל כי המחירים שלהם כאן בארץ מאוד יקרים, אבל דווקא יש להם עכשיו מבצע נחמד לחברי מועדון.
&nbsp

למעלה