מרכז קשר

קטי30

New member
../images/Emo45.gif

הסיבות שמורות במערכת

איש שטח

New member
מרכז קשר מקום שבו נעשים מפגשים

שניכפו על מי מהצדדים הגרושים לצורך הסדרת קשר בין הורה גרוש לילדיו ולעיתים בין משפחה אומנת לבין הוריי הילדים שאין באפשרותם לגדל אותם . במקרה האישי שלי לצורך חידוש קשר בעקבות נתק ממושך שנוצר מחוסר שיתוף פעולה של גרושתי בצורך ילדינו לקשר בריא אם כל אחד מההורים גם כשחיים בנפרד . מרכז קשר הוא מקום המאפשר מפגשים מוגנים בין הורים לילדים . מטרתו לסייע בחידוש, בבנייה ובשימור הקשר הורה-ילד. המרכז הוא תחנה זמנית לקראת קשר עצמאי בעתיד צוות המרכז כולל אנשי מקצוע העומדים לרשות בני המשפחה: ◄בייעוץ ◄בפיקוח ◄בהדרכה הורית ◄במתן מרחב מוגן לקיום המפגש. מדיניות המרכז: הצוות אינו מעורב בסכסוך הזוגי ובהליכים המשפטיים. תכנית המפגשים נקבעת ע"י הערכאה המשפטית ו/או פקיד הסעד . צוות המרכז מדווח על מהלך המפגשים לפקיד הסעד. תפקיד הצוות לסייע בקיום המפגשים ובבניית הקשר מתוך תחושת אחריות לביטחונם הפיזי והנפשי של הקטינים המעורבים. ההפניה למרכז נעשית ע"י : #בית משפט לענייני משפחה/בית דין רבני/יחידות הסיוע של ביהמ"ש. #פקידי סעד לסדרי דין/פקידי סעד לחוק נוער. #עו"ס לאחר התייעצות עם ראש הצוות,מדריך או פקיד סעד.

בכל מה שקשור למקום הזוועתי הזה

אתם מוזמנים לקבל ממני פרטים באופן אישי אני כבר שנה וחצי שם וזהו השבוע התייאשתי

לדעתי במקרה שלנו זה ממש.....

בזבוז זמן גם ככה כאשר הוא מגיע למרכז הוא יושב עם המנהלת ולא מתייחס לילדים כבר איחלתי שאולי יהיה שם רומן, העיקר שהילדים שלי לא יסבלו מזה!!!!!! בהצלחה גם לך

קטי30

New member
אני הייתי מרימה אותה על טיל סקאד

ממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזמן. הייתי עושה לה בי"ס ל"חמודה" הזאת מראה לה מאיפה לויתן עושה את הזרנוק מים
היא אמורה להיות לטובת הילדים נטו
הייתי הולןכת ללישכה ועושה להם אנדרלמוסיה אםזה היה פוגע בי אני הייתי נשארת
אבל בילדים שלי????? מכאן אני הופכת לפ'לצת אמתנית ומפחידה לאט לאט גם העו"ס למדה וכל מי שמסבבי עלי ... סבבה חופשי אבל עד הילדים שלי כאן כמו כל אמא אני הופכת ללביאה אמתנית ומפחידה ועשתי הכלללללללללללללללללללללל בכדי שהעניין הזה יסתדר היום (אחרי 7 דיונים בבימ'ש) כמו טטל'ה הוא מגיע רואה אותם וההיא רק מלראות אותי נעמדות לה השערות ברגליים אומנם זה א בא בקלות אבל היא למדה שעם הילדים שלי לא מתעסקים.(נקודה)

למעלה