מרכז מפלגת העבודה מרכז מפלגת העבודה מזכירה לי את שוק ההון בארץ לא ?
כ כריש_מחודש New member 26/2/01 #1 מרכז מפלגת העבודה מרכז מפלגת העבודה מזכירה לי את שוק ההון בארץ לא ?
א א-ר New member 26/2/01 #2 גם לי נכתב ע"י כריש_מחודש: מרכז מפלגת העבודה מזכירה לי את שוק ההון בארץ לא ? לחץ כדי להרחיב... גם לי שירי וייצמן מזכיר את נייס, כל הזמן עושה רעש.
גם לי נכתב ע"י כריש_מחודש: מרכז מפלגת העבודה מזכירה לי את שוק ההון בארץ לא ? לחץ כדי להרחיב... גם לי שירי וייצמן מזכיר את נייס, כל הזמן עושה רעש.
U ursus New member 27/2/01 #3 אני רואה שיש מי שמסתכל בטלביזיה נכתב ע"י א-ר: גם לי שירי וייצמן מזכיר את נייס, כל הזמן עושה רעש. לחץ כדי להרחיב... אני רואה שיש מי שמסתכל בטלביזיה על החדשות. להזכירכם יש שידור חוזר של YES MINISTER בBBC PRIME בשעה 9 בערב כמעט כל ערב. טוב, אולי אני טועה וזה פחות משעשע מקירקס היומי בהמשכים...
אני רואה שיש מי שמסתכל בטלביזיה נכתב ע"י א-ר: גם לי שירי וייצמן מזכיר את נייס, כל הזמן עושה רעש. לחץ כדי להרחיב... אני רואה שיש מי שמסתכל בטלביזיה על החדשות. להזכירכם יש שידור חוזר של YES MINISTER בBBC PRIME בשעה 9 בערב כמעט כל ערב. טוב, אולי אני טועה וזה פחות משעשע מקירקס היומי בהמשכים...