מרכז לספורט טיפולי

yonitbrk

New member
מרכז לספורט טיפולי

חדש בראשון, הדגש הוא על טיפול בתנועה בילדים,מתבגרים ובוגרים וכמו שכתוב בכתבה : ADD,ADHD,CP,PDD,DCD, פיגור שכלי,תסמונת דאון, עודף משקל ועוד. הפעילות נעשית באולם ממוזג ובקבוצות קטנות עד 4 ילדים בקבוצה. תהיה התאמה אישית לצרכי המשתתף, וכן תהיה אפשרות למתן טיפולים פרטניים וזוגיים. כל הטיפולים במרכז מלווים ביעוץ נוירולוגי ופסיכולוגי שיקומי אורטופדי, מועבר על ידי בוגרי וינגייט מוסמכים המתמכים בספורט טיפולי. ליעוץ ופרטים נוספים : 9662143 רח' מבצע קדש 20 ראשלצ.

vered73

New member
ממליצה או מפרסמת? אם ממליצה אנא

ספרי על הנסיון שלכם שם ובאיזה תחום בדיוק. זה יסייע לנו לקבל התרשמות טובה יותר.

yonitbrk

New member
מפרסמת

מעתיקה ממודעה בעיתון המקומי שהופיע הבוקר. מדובר במקום חדש שרק נפתח, וטרם הספקנו לבדוק אותו .

bisty

New member
גם אני ראיתי את המודעה

אם מישהי מכן תתקשר לברר אנא עדכנו בפורום או במסר. אם אני אזיז את התחת העצל שלי לברר אעדכן אתכן. סך הכל זה נשמע מאוד מעניין ושווה בירור וביקור.

מיכל היי!

מקוה שאת מרגישה טוב יותר. מה דעתך להזיז את "התחת העצל שלך"- מילותייך שלך... ולהיפגש, יש לי מספר דברים להעביר לך לאלוט פ"ת וכמדומני גם לך יש מספר דברים עבור הגן שלנו. בכבוד רב, בעלת התחת העצל הגדול ביותר במזרח התיכון- דניאלה.

vered73

New member
דניאלה מותק, לא יעזור. היא גרה

בבנין מעבר לכביש שלנו, והיא עדיין לא באה לבקר (למרות שהבית מלא משחקים וגם בנים).
לעומת זאת - מאחר ונתקפתי שוב רעיון חדש לסדר את הבית, אנחנו עושים כמה שינויים וכנראה שתהיה שקית נוספת להעברה עבורך. מה שאעשה זה פשוט ביום ג' או ד', בלי נדר, אגיע אליך אחרי הצהרים ואביא לך הכל.

את מאיימת או מקיימת?

גם לי יש שקית עם מפחידי יתושות עבורך.. שלישי או רביעי זה בסדר גמור, אבל הודיעי מתי בערך- את באה בתפוסה מלאה? אפשר להכין משהו נחמד.

זה עובד על תדר שמשגע את היתושות

ואז הן בורחות.עולה 17 ש"ח ומתחבר לחשמל, בלי ריח או משהו כימי. רק תדר שמציק להן . אצלי מצאתי בשכונה.

bisty

New member
עומדת בפינה...

את צודקת. האמת היא שביום כיפור טיילנו הרבה באזור וקיוויתי שנפגש. כמובן שלא העזתי להרים טלפון. אז אולי נקבע כבר משהו? השבוע ימי ג' וד' לא טובים לי. אולי יום ה'?

vered73

New member
חמישי תמיד עמוס לי כי אני מבשלת

ומנקה לשבת. אבל, נסגור את זה מחוץ לפורום. בכל אופן, לא טיילנו בשכונה כי אם הלכנו להורים של בעלי (באיזור פינסקר) וחזרנו. הפלאפון שלי תמיד סגור בכיפור כי אני מקפידה על היום הזה.

למעלה