מרכז טופז יש למישהו מידע או כתבה אל מרכז טופז בדימונה
F fireman New member 28/7/04 #4 חרשו את השטח מאז עד כמה שידוע לי הכל נעצר עפ"י צו בית משפט עד לקבלת האישורים המתאימים
A adiryosef New member 28/7/04 #5 נכון גם לי זה ידוע בהתחלה שדיברו על זה היו שם שלטים של מרכז טופז וכאילו מה יבנה שם. אבל אחרי ששמעתי על מה שקבע בית המשפט הורידו את השלטים, עכשיו אחרי מה שקרה עם בית המשפט לפני חודשיים בערך ראיתי שם טרקטורים והצינורות בטון של הביוב
נכון גם לי זה ידוע בהתחלה שדיברו על זה היו שם שלטים של מרכז טופז וכאילו מה יבנה שם. אבל אחרי ששמעתי על מה שקבע בית המשפט הורידו את השלטים, עכשיו אחרי מה שקרה עם בית המשפט לפני חודשיים בערך ראיתי שם טרקטורים והצינורות בטון של הביוב
א אביב ש New member 29/7/04 #6 בדיוק היום היה כתוב בעיתון שהמרכז קיבל את כל האישורים הנדרשים ונפתרה הבעיה של הקניון הסמוך שרצו לבנות..
בדיוק היום היה כתוב בעיתון שהמרכז קיבל את כל האישורים הנדרשים ונפתרה הבעיה של הקניון הסמוך שרצו לבנות..
A adiryosef New member 31/7/04 #7 יש לי חדשות אני חשבתי שהתחילו לבנות אבל עוד לא לצערי התחילו לבנות ליד זה תחנת דלק. והיום (שישי) קראתי בעיתון שהגיעו להסכם שרק בינואר 2005 יתחילו לבנות שם...
יש לי חדשות אני חשבתי שהתחילו לבנות אבל עוד לא לצערי התחילו לבנות ליד זה תחנת דלק. והיום (שישי) קראתי בעיתון שהגיעו להסכם שרק בינואר 2005 יתחילו לבנות שם...