מרכז הערכה Bבזק.

מרכז הערכה Bבזק.

שלום רב חברים,
חייב לספר לכם את הסיפור ההזוי שעברתי היום.
הייתי במרכז הערכה היום של בזק בחיפה לאחר שעשיתי מבדק ששלחו לי עם ציונים גבוהים במיוחד לתפקיד שירות ומכירה 199.
מגיע למרכז ביחד עם עוד 3 בנות וראש הצוות של המוקד העבירה את המרכז, בהתחלה ביחד אחרי זה ראיונות וכו'..
שלב התוצאות, כל הבנות שוחררו ולי נאמר שעברתי את מרכז הערכה בהצלחה.
מה הלאה, אמור להיות ראיון פורמלי עם המנהלת שלה וזהו כעיקרון לדבריה.
השעה הייתה 10 בבוקר כבר והמנהלת שלה אמרה לה שרק בשעה 13:00 היא תוכל לקבל אותי.
בנתיים הראש צוות רצתה לקדם עניינים ושלוח אותי כבר למלא טפסים אך נענתה בשלילה ע"י מנהלתה וזה מוזר כי אני מאמין שאם זה לא היה משהו בנוהל היא לא הייתה רוצה לשלוח אותי למלא טפסי קבלה לעבודה על דעת עצמה.
בסוף נפלה החלטה, ראש הצוות צירפה אותי לאחת הבנות במוקד שכבר אתחיל ללמוד ואשתפשף בהאזנות.
3 שעות של יבוש והתשה עברו חלפו להם ולאורך כל הזמן קיבלתי את התחושה שהמנהלת לא תהווה בעיה ואני בפנים מצד ראש הצוות והעובדת שהתחברתי איתה.
עבר הזמן אפילו ישבנו יחדיו במשרד של איזה חצי שעה נוספת סתם וקישקשנו אני וראש הצוות והגיעה בשעה טובה המנהלת שלה והתפנתה אליי תודה רבה באמת.
עשתה לי ראיון שמתחילתו עד סופו בלי להכיר אותי ועוד לפני שלב הסימולציה ניסתה להתנגח איתי ולהוציא ממני דברים לא טובים, עברתי ראיונות בעבר, חלק התקבלתי וחלק לא אבל זה היה כל כך לא מקצועי.
גם בסימולציה שעשינו כביכול על דברים שלמדתי ב-3 שעות של האזנות היא לא ענתה כמו שצריך לתגובות שהיא קיבלה ממני מנגד.
יצאתי החוצה בטענה שהן צריכות להתייעץ ולהחליט ולבסוף התאדתה כאילו לא הייתה המנהלת וראש הצוות הובילה אותי למשרדה שם אמרה לי שלא התקבלתי בטענה שהסימולציה לא הייתה טובה ואני הרגשתי ממש ההפך ושמנסים להכשיל אותי בכוונה.

אז Bבזק חיפה שרפו לי יום שלם סתם לא יבוש ובצורה בלתי מקצועית, בזויה ומאוד לא ראויה ולדעתי בעלה של המנהלת לא נתן לה בלילה והיא החליטה לדרוס היום את כל מי שבדרך כולל אותי אין פרשנות אחרת לזה.

עד שלא יהיה חוק במדינה הזאת על תשלום נסיעות למועמדים ובהחמרה כוללת של שכר על הזמן שבנאדם נותן מעצמו הגופיים האלה לא ירגעו ולא יפסיקו ללעוג לנו.

אני מרגיש מושפל, ממש כך.
אין מילה אחרת לתאר או לבטא את תחושת העלבון.

למעלה