מרכז הערכה של יס

שרון...

אני לא יודעת איזה שירות קיבלת וזה לא מה שכתבתי אני התכוונת לעבודה עצמה. אני יודעת שYES מאוד משקיעה בעובדים שלה... אני נהנתי מלהיות עובדת בYES וכמובן לא התיחסתי לעניין של השירות ללקוח... מצטערת שלא היית מרוצה... אבל הוט לא הרבה יותר טובים....

זו בדיוק הבעיה.

העובדים ביס לא מתייחסים לבעיות עם הלקוחות. חחחחחח עזבי, בתכלס, גם הוט לא טלית שכולה תכלת. הרעיון הוא שנותני השירותים צריכים להיות מוערכים בצורה שונה. הן מגורם חיצוני והן מהחברה עצמה. אני לא גאון ואין לי רעיון איך, אבל זו דעתי. תגידי, למה קיבוצניקיית, כאילו עם שני יודים ? סתאם מסקרנות. שרון

שרון,

בלי בוי הסביר לך משהו חשוב - כאן זה פורום נותני שירות, אם אתה רוצה לדבר על חברה מסויימת כמקבל שירות, הקלק על השורה בסגול בראש הדף ותכתוב את מה שיש לך לומר בפורום צרכנות. ואם כבר תהיה שם, אמרת שאתה מכיר את המנכ"לים, מנהל פורום צרכנות ניסה ליצור קשר עם מנכ"ל הוט וליידע אותו על עשרות התלונות שהוצגו בפורום כלפי החברה, ונכזב. אולי אתה תוכל לקשר ביניהם.

זו בדיוק הבעיה...

יקיריי, אני הבנתי טוב שמדובר במקום עבודה. אני כיוונתי לאלו שעובדים שם, אלו שלא נותנים שירות כראוי. מנסיון שלי לשתי החברות יש בעיות, זה לא ממש רלוונטי. מה שכן חשוב במה שניסיתי להעביר פה, (וכנראה לא עשיתי זאת נכון. אני מתנצל מראש על כך), זה עצם העובדה שיש חברה טובים שעובדים במקום עבודה שבו הם נהנים, אבל לא בהכרח עושים את המוטל עליהם. זה... כן יקיריי, רק זה מה שהופך את השירות לגרוע. אנשים שנהנים ממקום העבודה אבל לא מהעבודה עצמה. תסתכלו שוב בכל השירשור. לידיעתך, מנכ"ל הוט מודע לקורא סביבו, כמו כן מנכ"ל יס. שניהם מכינים תכניות עתידיות מעולות. כל דבר בזמן שלו. שיהיה לכם אחלה זמן פה. אני מעריך את תשומת לבכם. כמו כן אני למד המון מכולם פה. בברכה שרון

bell boy

New member
טוב אז ככה:

מאוד הייתי רוצה לגעת בך ולהלל אותך. אם אתה מכיר כל חברה מהממסר ועד הפרט הכי קטן אז תבורך ד,"ש לבלניקוב תגיד לו שאני מרצה מבלוך. אתה לא מרוצה מיס אבל מרוצה מהוט שבת שלום לך .

למעלה