מרכז הערכה של יס

Xxound

New member
מרכז הערכה של יס

מישהו יודע מה יהיה ? נכשלתי כבר מרכז הערכה של אלדן, למרות שהייתי הכי תותח בקבוצה. אז אם מישהו יכול לנדב לי עצות לגבי מרכזי הערכה באופן כללי זה יהיה נהדר. התפקיד הוא נציג מכירות פרונטלי.

bell boy

New member
פרונטלי הכוונה לD2D או כסוכן בקניון

אתה צריך ידידי להיות אכן תותח מכירות ולהשקיע מחפשים כאלה עם נסיון אז אם יש משו שיכול לתרום אז תשפוך את זה ... ולהשתמש במילה יחד עם זאת במקום "אבל" ואני מקווה שלא שלחו אותך לאדם מילוא ...

אחלה טיפ

בכלל הביטוי הפלצני "יחד עם זאת" תמיד עובד ומרשים במרכזי הערכה, וגם כשאתה חולק על דעתו של מישהו/מישהי כדאי לפנות אליו/אליה בשם לדוגמא: "צביקה, אני מקבלת את מה שאתה אומר יחד עם זאת אני חושבת ש..." בהצלחה

bell boy

New member
אדם מילוא פלצנים וסליחה על הביטוי

הכי טוב לעבור מרכזי הערכה בחברה עצמה אם יש כזה . כי בדכ מנהל של אותה חברה (YES,הוט,וכו') ככה שהוא באמת רואה אם אתה מתאים או לא. שמופית מה את באה לפה הרבה?

Mi Sh Mi Sh

New member
בתור אחת שעברה מיונים

דרך אדם מילא, בחיים שלי לא חשבתי שאני אתקבל. טעיתי.

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

כנל לגבי "אני מבינה את מה שאתה אומר" יחד עם זאת... וגם...לדבר בחיוב להגיד "מה שכן" או "מה שאפשר לעשות"...להימנע מהמילה לא

Black Star

New member
התייחסות אישית

לדוגמא, אם יושבים בקבוצה, ומתייחסים למשהו שמישהו אמר קודם, להגיד לדוגמא "כמו שמשה אמר" או "אני רוצה להתייחס לדברים של חיים" וכו'. חשוב להקפיד על זה למרות שזה די קשה לזכור את השמות של כל האנשים שהכרת רק חצי שעה קודם...

Oיון

New member
דוקא יכול להיות שהיית הכי תותח

בד"כ.. לא לוקחים את הכי טובים. לוקחים את מי שמקשיב לכולם ואז נותן את התשובה הנכונה.. העצה הכי טובה שניתן לתת לך היא לשים לב לקבוצה, לארגן את הדברים שם, אבל לא לעלות על אחרים, להיות תמציתי ואכפתי. זה עובד הכי טוב

אני עברתי את המבחנים שלהם...

ואפילו עבדתי ביס... תאמת הם רוצים לראות שיש לך מה לתת הם לא רוצים שתהיה יותר מידי בולט... טיפים... במבחן הקבוצתי... תשתתף אבל אל תבלוט מההתחלה ותמיד בשלב הזה כולם רוצים שישמעו אותם וכולם מדברים ביחד... אז תרגיע את כולם ותגיד להם לדבר אחד אחד וככה ישמעו את כולם.... אם אתה צריך עוד טיפים וכאלה בכייף... שיהיה לך בהצלחה!! יס זאת חברה מדהימה! אין רגע שאני לא מתגעגעת לשם!

יס מדהימה ?

אני מתנצל מראש, אבל השירות שהם נתנו לי כל כך פגע בי, שהתנתקתי מהם. היום אני עם הוט, ואני נהנה מכל רגע. כל דבר מטופל במיידי. (לא שיש הרבה במה לטפל, זה לא כמו יס, שתי טיפות גשם ואין שידורים). אני אמנם לא אובייקטיבי, העניין הוא שכל הסביבה הקרובה שלי (והכוונה לא לאזור המגורים), נפגעה מיס ומהשירות שלה. אגב, הסביבה הקרובה שלי מונה עשרות של חברים ובני משפחה. והמבין יבין. שרון

שים ../images/Emo23.gif שהיא מדברת על יס אחרת

כמקום עבודה ולא כמקבלת שירות שלהם. אבל אם כבר העלית את הנושא, אתה מוזמן להיכנס לפורום צרכנות השכן ולעשות חיפוש על הוט. כל הודעה שניה שם היא תלונה על הוט. אם אתה מרוצה מהם, אתה באמת נחשב לחריג.

מה ? ליס יש מרכז הערכה ? חחחחחח

עם השירות שהם נותנים ? כנראה שצריך להעריך את המעריכים בחברה. בושה. שרון

bell boy

New member
שרון ? מה שאתה לא יודע אל תגיד

תשאר בכבלים סבבה הכח טוב ויפה אף חברה לא מושלמת ונכון אף VOD לא חף מתקלות. אבל לא נביא לך לינקוקים של שירות יותר טוב שיש ביס כי במילא זה לא ישנה שומדבר. רק נאמר שאם נסתכל על מקום העבודה שנסגר בנצרת של הוט ובירושלים ונשמעעל נציגים ממורמרים נדע אז מה החברה מקרינה החוצה . אז בחיאת מה שאתה לא יודע אל תגיד פשוט תחשוב מה שאתה חושב פה זה פורום נותני שירות ואם יש לך בעיה של צרכנות אז תדפדף לפורום אחר .

אם ת'ה לא יודע מה שאני יודע...

אז אל תענה אתה. אני הייתי מעורב בעניינים שאתה לא תחלום להגיע אליהם ביס ובהוט. אני אומר רק ואך ורק את מה שאני יודע. אל תגיב סתם. אני זרקתי אמנם מקרה אישי, אבל אני מכיר את שתי החברות מרמת הממסר ועד לרמה של החלפת המנכ"לים המכהנים. המכרזים לרכישת התכנים לשנים הבאות ועוד... עזוב אותי, אל תכנס לזה יתר על המידה. שיהיה לך שבת שלום.

למעלה