מרכבות לטרון

1VeReD

New member
מרכבות לטרון

יש היום בעיתון המקומי שאנחנו מקבלים הביתה כתבה שהבעלים של מרכבות לטרון קיבל קנס על זה שהוא עבר על חוק צער בעלי חיים והעביד חיות עד אפיסת כוחות הייה משפט אחרי שהתעללו על היחס לפרות ולסוסים ולחמורים שם והבעלים הורשע יש תיאור של הדברים בכתבה אני ינסה לסרוק אותה דבר אחרון אנחנו באמת רוצים ללכת למפגש פורום בחווה שהסוסים בה לא מטופלים כראוי למרות שנראה לי שהמפגש התבטל לא?

abup

New member
ואנחנו רצינו לעשות שם את המפגש...

איזה אירוני.... טוב חפיף.. אבל אם כבר הכתבה אז את אולי יכולה לסרוק את הכתבה ולהעלות אותה לפורום...????

פרסה

New member
../images/Emo124.gifתגובה מטעם מנהל מרכבות לטרון

לגבי הכתבה: א. לא היה מדובר בכלל על סוסי הרכיבה וכל ענינן הרכיבה לא כל כך קשור לחווה אלה מנוהל ע"י מאיר ב. לגבי סוסי המרכבות מיד שאמרו לנו על השוט שמסתובב בסוסים ישר החרמנו אותו ובאותו ערב היתה ישיבה של כל העובדים ויש קנס של 100 שקלים על מי שניתפס מכה מרכבות המתכת אינן כבדות אני סוחב אותן ואנו מעמיסים עליהם עד 6 ילדים כולל סיס במידה ויש מבוגרים יש עד 5 כולל סיס לגבי לסים את המסלול כמה שיותר מהר ההנהלה לא הוציעה דבר כזה ולהיפך יש קנס לעובד שרץ לגבי הפרה זה היה יום אחד שהיה מדריך שלא עובד הרבה והוא לא ידע להכניס אותה חזרה לרפת הבימה נועדה שהילדים יחלבו אותה במשך כרבע שעה כל פעם גם במחלבות אוטמטיות הפרות בתא כזה למשך כ 10 דקות לפרה הזאת אין הרבה חלב זה לא פרת חליבה בפרת חליבה צריך להשקיע לחלוב כל יום 3 פעמים ביום ולתת אוכל מיוחד בזמן החליבה נמצא מדריך שעוזר לילדים אני מאחל לכל חמור בארץ שיקבל את תנאי המזון שהם מקבלים אצלנו לגבי איך שהם נראים יש לנו 36 חמורים ושני אנשי אחזקה בלבד לכל האתר אי אפשר לשטוף אותם ואי אפשר להפריד אותם שלא יריבו אחד אם השני לגבי אוכל הם כל הלילה אוכלים וכל ערב הם מקבלים חבילה שלמה של ספיח כל ערב מים הם מקבלים 4 פעמים ביום וידוע שחמור יכול לעבוד גם כל היום בלי מים לגבי נגררים ע"י ילדים אין דבר כזה יש עובד שאחראי לכרכרות החמורים שנותן למבוגר את החוט ביד מבוגרים גם לא עולים על החמורים ויש עד 5 ילדים על מרכבה התשלומים שווים לכל שנה ולא כל חודש וגם מנהל האתר תרם לצער בעלי חיים 4000 שקל ההיתי רוצה מאוד שתפנו שאלות לא ברורות על הכתבה ואני יפנה הכל למנהל הפארק

abup

New member
קודם כל אם אפשר אז ..

להעלות את הכתבה לפורום... לפחות שנראה על מה מדובר... ועוד כמה דברים: 1. דעותיך לגבי הכתבה הן אוביקטיביות או שיש לך איזה שהוא קשר לחווה?? 2. מה אתה טוען שהכתבה נכתבה ללא שום ביסוס וכולה המצאות? אבופ!!

פרסה

New member
טוב

לגבי סריקה הסורק שלי דפוק לי יש קשר לחווה יש לי קרוב משפחה שהוא מנהל שם לכתבה יש בסיסו הם לא קיבלו את התגובה שלנו אני אומר שהכל טופל וחלק מהדברים היו באותו יום וחוץ מזה אנחנו לא קוראים לכל האנשים לראות הנה אנחנו עכשיו נותנים לחמורים מים ועכשיו הסוסים נחים ובלילה לראות את החמורים אוכלים תנסי אולי יש את הכתבה באנטרנט

1VeReD

New member
תגובה

1. אני יסרוק את הכתבה אם הסורק יעבוד מחר 2. פרסה אתה מראה את הצד של החווה מין הסתם 3. אני גרה די קרוב למרכבות לטרון וןיוצא לי לעבור שם מדי כמה זמן ואף פעם הסוסים שם לא נראו מי יודע מה אבל ממש התפלעתי לראות את הכתבה בעיתון 4. בקשר לזה שהסוסים מקבלים כל ערב חבילת חציר או משהו דוצה והם אוכלים ביחד יסכימו איתי האנשים בפורום שיכול לצאת שסוס אחד אוכל והשני אוכל קצת או לא אוכל בכלל והרי אי אפשר לשים לב לזה עד שהסוס מרזה...

פרסה

New member
לגבי חוות הרכיבה

חוות הרכיבה מתבססת על רוכבים שמשכירים סוסים לשעה או חצי שעה באמצע השבוע יש רק את מאיר אותי ועוד ילד קטן שמטפלים ב 21 סוסים זה די ברור שאי אפשר לתת יחס אישי לכל סוס ולסרק שעה כל סוס אז עושים מה שחשוב ומה שפחות חשוב משאירים לזמן פנוי אני לא חושב שההית בתוך החווה תדברי איתי במסרים אני אזמין אותך פעם הסוסים שם לא רזים וגבי הבלה אמרתי על החמורים לסוסים יש תאים פשוטים ששם הם מקבלים אוכל ואז יש מעקב יש כרגע מספר סוסים שנמצאים ביחד אם החמורים והם בניתים רק משמינים אם תראי סוס איניאני שהגיע אלינו לפני חודש רזה ומצומק תראי מה יצא ממנו אם הסוסים אני יכול להייות בטוח שהכל בסידר לא היה רשום על זה בכתבה אם דיברת שהסוסים לא מגזעים וכדומה אז: לנו היה פעם 32 סוסים כל סוס של 7 אלף שקל יום אחד הגיעו שני משאיות ניסרו את המנעולים גנבו 20 סוסים מאז אנחנו לא קונים סוסים ששוה לגנוב לפני חודש רצו לעשות עוד גניבה אבל חוץ מהאינדינאי הם לא מצאו כלום ועזבו את הגניבה

1VeReD

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ככה מי אמר שהסוסים צריכים להיות גזעיים ובעלי קו דם מעולה כדי לעבוד בטיולים או משהו דומה להפך... אני חושבת שלהבריש סוס ולדאוג לו לפני ואחרי הרכיבה זה לא פרטים קטנים זה פרטים חשובים מאוד... אני רק אמרתי מה שכתוב בכתבה אני באמת שלא רוצה לריב

פרסה

New member
הברשה

הסטסים אצלנו לא מוברשים על יבש אף פעם אנחנו שוטפים אותם לפני טאחרי עבודה אבל חמורים זה כבר קשה להתחיל לשטוף חוץ מזה יצא לי לדבר היום אם מנהל האתר ודבר שלא ידעתי זה שהיתה עיסקת טעיון ובעסקה היה או לשלם קנס 100 אלף דולר ולקבל צו סגירה או להודות ולשלם קנס של 12 אלף שקל למשך 12 שנים שבכל שנה משלמים 1000 ש"ח ויש מאסר על תנאי ואגב כל אחד שרוצה לראות את החווה מוזמן להגיד לי ואני יזמין אותו לטיול בחווה ומי שמעונין להתנדב בחווה ולהבריש סוסים ולפל מוזמן גם

אמממממ.....

אני הייתי שם פעם הסוסים האלה ממש משוגעים על כל הראש, וגם הם מרביצים בשוטים לכל החיות שם [לחמורים בעיקר}.

פרסה

New member
שימי לב!

מה שאת עושה עכשיו נקרא הוצאת דיבה! אצלנו לא מרביצים לחיות היה פעם 1 שוט והוא הוחרם והסוסים משוגעים?

זה מה שראיתי

מה אני יכולה לעשות אני ודודה שלי הלכנו לשם ביחד וראינו איך אחד האנשים מרביץ לחמורים מה לעשות וגם הסוסים ממש השתוללו. מצטערת אבל זה מה שאני ראיתי.

פרסה

New member
את רואה מה שאת רוצה לראות

זה נקרא הצאת דיבה! על זה אפשר ללכת לבית משפט! חוץ מזה דבר שלא ידעתי עד עכשיו זה שזה היה בעיסקת טעיון אז זה ממש ממש לא נכון!!!!!!

למעלה