מרי לו...בעעעעע

dont bug me

New member
מרי לו...בעעעעע

היי....סתם רציתי לשתף... אתמול ראיתי את המחזמר מרי לו בבימה... חשבתי לתת לזה צ'אנס- בכל זאת הפקה ישראלית שנחשבת לענקית והביקורת היו חיוביות- לפחות ממה שאני ראיתי. בקיצור, אני לא יכולה להגיד כגודל הציפיה גודל האכזבה כי בכל זאת לא ציפיתי למשהו מטורף...ברודואי או משו כזה... אבל גם לא ציפיתי להצגה כל כך....רדודה...משעממת...אפילו לא ברמה של בגרות בתאטרון בכיתה יב!!! זה היה נורא...העלילה הייתה כל כך רדודה- שלא לדבר על הטקסט...הבדיחות לא מצחיקות- לא חייכתי אפילו פעם אחת ואני בחורה שצוחקת מכל דבר...הרגשתי כאילו אני רואה הצגת ילדים של חנוכה ולפי מה שאני זוכרת מהצגות חנוכה שאני ראיתי בילדותי הם היו הרבה יותר טובות... הריקודים היו לא משהו...השחקנים הם זמרים לא רקדנים וזה חבל שלא היו כמה רדנים שאולי יכלו להוסיף הרבה- הרי זה "מיוזיקל"- מוסיקה-ריקודים ושירים! הדבר היחיד שהיה נחמד זה השירים...הזמרים שרו חי וזה היה נשמע סבבה..חומאילנה אביטל שעיצבנה אותי! אבל כל ה"show" היה עלוב-זאת המילה הכי טובה לתאר את זה!!! אז רציתי לדעת-מה אתם חושבים?

אני באופן אישי מ-ת על מרי לו,אבל אם

ראית אתמול,פיספסת את הכוכבת האמיתית,הלו היא טלי אורן.שעושה את ההצגה.

dont bug me

New member
אני לא יודעת

מי זאת טלי אורן...כנראה אני באמת מוזרה...כולם נורא אוהבים את ההצגה הזאת ורק אני לא... כנראה שבארץ יש בעיה תקציבית נורא קשה...כי אני באמת מקווה שזה לא הכישרון של האנשים כאן- כי אם כן אז זה ממש עצוב!!! אני מעדיפה לחשוב שאם היה הרבה כסף אז יכלו להרים הפקה שמשתווה למחזות זמר בברודואי (לפחות באיכות הטקסט והריקודים והשירים)... חבל שלא יכלו לעשות משהו ברמה קצת יותר גבוה זה כל מה שיש לי להגיד. אוף!!

J o n i B

New member
אם היית רואה ממה מיה

היית מבינה שמרי לו לא נופל מזה.

RossandRachel

New member
ז וההצגה ברמה הכי גבוהה שראיתי...

זה ממש ברודוואי..אני באמת לא מבינהל מה את חושבת שזה לא היה על רמה..זו ההצגה הכי תקציבית שראיתי!!

J o n i B

New member
חושב בדיוק להיפך ממך

אחלה שואו, ודווקא אילנה אביטל גונבת את ההצגה.

aMiRi GiRl

New member
מרי לו זה שואו

מצוין!! אני לא מבינה ממה יש להתאכזב שמהה!!! חבל שככה את חושבת.. ! באמת חבל זה מחזמר מדהייייייים !!!!!!!

מרי לו היא הצגה יפה מאוד כל מי ששאל

תי ואני מכירה שהלך למחזמר כולל ההורים שלי ואח שלי שאני זאת שאמרה להם ללכת מאוד התלהב וגם אני מאוד אהבתי נכון ישראל זה לא ברודווי או לונדון ואין סיכוי שאי פעם נגיע לרמה שלהם
אבל לעומת רוב מחזות הזמר שרצים עכשיו בחנוכה שהם ברמה לא משהו מרי לו היא הצגה מאוד יפה ואני מתכננת ללכת לראות את שיקגו ואולי אם אני אמצא זמן לראות שוב את מרי-לו.חבל שלא נהנת כי סך הכל ההפקה יפה מאוד אבל לכל אחד יש דעה אחרת על ההצגה ואני מכבדת.

M i R i L e

New member
עם אילו שחקנים ראית את ההצגה?

אמיר פיי גוטמן \ גיא זוארץ אילנה אביטל \ שרי יעל בר זוהר \ מיכל אמדורסקי טלי אורן \ קרן רון

RossandRachel

New member
סליחה, אבל...

זו דעתך, ואני מבינה אותה...מותר לך לחשוב שזו לא הצגה משהו.. אבל רק רציתי להגיד לך שאני ראיתי אותה 3 פעמים וזו רק ההתחלה...לקחתי חברות שלי, כאלה שלא ציפיתי שיהנו מדבר כזה וכל מה שהיה להן להגיד היה "וואו", נראה לי את/ה היחיד/ה או אחד/ת מבודדים שלא נהנו מההצגה המדהימה הזו!!!!! זה נכון שהעלילה לא כל כך רצינית, אבל למה ציפית? המטרה הייתה לעשות הצגה מהשירים של צביקה פיק ולכן הרכיבו עלילה מהשירים שלו, אבל העלילה זו לא העיקר... השירים מדהימים! הבמה משגעת! האורות! ובעיקר השחקנים, שלפי דעתי, גם אם הן לא יודעים לרקוד מי יודע מה- הם חבורה של אנשים מוכשרים! שלא לדבר על כשרונות חדשים שללא ספק התגלו דרך המחזמר.. יכול להיות שביום שבאת אולי חלק מהשחקנים היו חולים ולא במיטב ביצועם (ב-2.12 אילנה ואמיר היו חולים)..לפי דעתי תנסה/י שוב...ואם לא- אז שיהיה...לפי דעתי מדובר במחזמר גדול מהחיים...

RossandRachel

New member
תוספת...

כנראה באמת שפספסת שחקנים שאולי יותר טובים מהמחליפים שלהם...אם היית רואה עם טלי אורן או אביטל לבני המקסימה (!!!!!!), אולי היית חושב/ת אחרת...

למעלה