מרי וארי = תעלומה

MaiEgan

New member
מרי וארי = תעלומה

לפי מה שקראתי בעיתון היום מרי וארי היו בדרך לראיון והם הגיעו בנפרד ועד שהמצלמות התחילו לפעול הם לא ממש היו נחמדים אחד לשניה ולא ממש נראו אוהבים. וכשהמצלמות התחילו לצלם פתאום הם נראו אוהבים ונדבקו אחד לשניה והחזיקו ידיים. חוצמזה שמרי כבר לא ישנה בבית מלון שארי ישן בו עברו בקושי יומיים וכבר הם לא ביחד?

ת'אמת שאני כבר לא יודעת למה להאמין.

אין מה לעשות מה שיהיה יהיה כנראה שהכול היה בולשיט אחד גדול או שלא

nik name

New member
היה כתוב בידיעות

שלמרי יש חבר ולארי יש חברה אבל אולי זה לא נכון כי זה היה כתוב ב"עלוקה" מדור הרכילות של שלומי לאופר מעניין מה נכון

לארי באמת יש חברה חדשה

וזאת לא מרי
הוא הכיר אותה לפני חודש בערך במועדון תל אביבי. הנה קישור- http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/005/056.html

נעמהdj21

New member
לדעתי כל התוכנית הזו הייתה מראש

משחק ואשליה. כל מה שיש בטלוויזיה מבוים בדרך זו או אחרת ואין דרך להתחמק מזה... אתם מתארים לעצמכם שהייתם מתאהבים באמת במישהו אל מול המצלמות??? זה לא הגיוני ,ההפקה הזו מחושבת ומשומנת ומההתחלה היה ברור לי שייחשף שהכל סוג של תרמית. אני אישית צפיתי כי למרות הכל זה בידור , ומציצנות לחיי אחרים , אז ראיתי. אני גם יודעת ממקור דיי מהימן שאורית למשל לסבית ,בי ,איך שתקראו לה , או לפחות הייתה/ יש לה מערכת יחסים עם נשים/אישה. בקיצור אנשים תלמדו לקחת הכל בעירבון מוגבל ולא להאמין לכל השטויות שמוכרים לכם בטלוויזיה!

the queen zohar

New member
לא נכון../images/Emo168.gif

אני מכירה מישהו שהיה הרבה עם שניהם אחרי התכנית, והוא סיפר לי שהם בלתי נפרדים.

למעלה