מריצה , בואי הביתה...

dor302

New member
אני מבקש לדבר יפה../images/Emo70.gif

אל תנבלי את פיך פה ברבים את יכולה לשלוח לו מסר ביותר נימוס
בפעם הבאה אני מוחק את ההודעות האלה

סליחה שאני נדחפת אבל

הייתי חייבת לציין הטלנובלות וכל הקקה הזה זה משהו שלא ממש שייך לנו זו הערצה חולפת אבל ליאון רפיק ואריק וכל החברה האלה זה הערצה שנשארת איתנו לתמיד הערצה ארץ ישראלתי אין מה להגיד יותר מזה יום יבוא ולא יהיה המורדים ולא יהיה הקטנטנות זה כמו מייקל ג´קסון וטייק דאט וכל זה מה לא ככה?

אז אני יגיד עוד משהו

מריצה קודם כל שתיהיה כמוה ותראי כמו תדברי כמוה ודבר שני אין לך טעם לזלזל במשהו ארץ ישראלי ליאון אנחנו גאים ך תמשיך ככה

אנהלה

New member
בטח מריצה בוכה...../images/Emo7.gif איזה מסכנה מריצה, (../images/Emo6.gif) בטח היא בוכה מרוב העלבות... טוב, זה מה שילדים בני 4 בדרך כלל עושים כשמעליבים אותם. מריצה, את בטח לא בת ארבע אבל יש לך מנת משכל כמו של אחת כזאת!!! מריצה לא מבינה שהמורדים זו סתם דרך של עשיית כסף! מוכרים קלפים של הסדרה, דיסקים, ספרי זכרונות, יומנים. מה הלאה? נייר טואלת עם תמונות של המורדים? תמשיכי להיות פראירית ועוד משהו: את מוזמנת לעזוב את הפורום לנצח, אבל תוכלי לחזור בגלגול הבא, כשתהיה לך מנת משכל קצת יותר גבוהה... ../images/Emo58.gifשלום ולא להתראות!!!../images/Emo58.gif

מריצה, חמודה(בעע...)../images/Emo110.gif

תראי, זכותך לא לאהוב... אבל כמו שהאמא הפולנייה שלי חינכה אותי- לא אומרים איכס על אוכל (ולא רק) אל תגידי מכוער, תגידי לא יפה... ובמקרה שלך, עדיף שלא תגידי בכלל
לא אוהבת את ערוץ YTV? זכותך לא אוהבת Yבלילה? זכותך לא אוהבת את ליאון? זכותך זכותנו לחלוק על דעתך. מה לעשות... שם הפורום הוא Yבלילה אז מן הסתם... כאן ידובר על התוכנית, על המנחים ולעיתים גם על הערוץ... לא יאה לך? שיבושם לך... היציאה
משם
ובפעם הבאה שאת באה לבקר (לתת ביקורת.. למקרה שלא הבנת...) תני אותה באופן פייר, אף אחד לא מושלם וזכותו של כל אחד לדעה משלו. האמת, קצת הזכרת לי את "סיוון" של אדיר מילר... ממש רציתי להגיד לך, חומה
עמלק.. אבל לא עשיתי זאת, לי יש רמה. ערב טוב ושבוע טוב לכי תפליצי במים חמים
(הייתי חייבת.. סורי) חסה סטייליסטית

חחחחחח

דיי אני מתה פה מצחוק מהקטנוניות שהולכת פה אגב,ליאון דווקא היה טוב בזבנג! והוא היה נראה שם מעולה! רק שהפוני היה קצת יותר מדי ארוך :) אבל לא נורא -חלק מהתפקיד

s16

New member
למה לעזאזל?

למה את משווה את ליאון לפיליפה, תסבירי? למי איכפת כמה בנות יש לו?

באנה איזה ירידה טובה

תדפקו למריצה ירידות היא הילדה הכי סתומה שראיתי בחיים שלי מריצה את ממש מפגרת לכי ל**** לכי תמצאי מי ינענע אותך מטומטמת איך את מעיזה לבוא לפורום של וואי בלילה ולהשמיץ את ליאון רוזנברג המושלם יא חתיכת פרה מופלצת

מריצה , בואי הביתה...

שלום לך מריצה, כן זה אני, ואני מזמין אותך להגיב להודעה שלי. אם יש לך מה להגיד, בואי נשמע, קדימה, מותק, אני ממתין....

shirany

New member
אתה באמת ליאון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ליאון אמרת שאתה אורח בפורום ועכשיו אתה כבר לא?? איך אפשר לדעת אם זה באמת אתם???

גאאאד מריצה את ילדותית

אני לא יודעת מה עומד מאחורי הסיפור הזה בינך לבין ליאון כי הרבה זמן לא הייתי בפורום אז מה הולך פה, כמו ילדים קטנים!!

למעלה