מרינספורט 2002

atlantis

New member
מרינספורט 2002

מצורף כאן סדר יום של התערוכה . מחיר הכניסה הוא - חינם לשם שינוי. אני שם מחר אחה"צ כך שאפשר להפגש.

atlantis

New member
קורס סירה מהירה

קורס זהו הליך לימודי, סירה = כלי שיט שצף על מים ומשיט נוסעים ממקום למשנהו, מהירה = הסירה בעלת מנוע המסוגל להניע את הסירה במים מהר יותר מאשר משוטים. אבל די צחקנו, אין לי מושג - פשוט סרקתי את ההודעה והבאתי אותה לידיעת הפורום.

menimm

New member
../images/Emo45.gif לא ידעתי אם זה קורס לסירות

או לאנשים...

ארי01

New member
לפי מה שאמרו לי במדוזה...

זה רק המפגש הראשון ואם אתה רוצה להמשיך אתה צריך לשלם על הקורס 1000 ש"ח ויש הנחה של 15% למי שהיה במפגש

דלית 44

New member
לפי מה שאמרה לי מארגנת

התערוכה (לא צזוכר את שמה) קורס ניטרוקס וקורס משיט ח י נ ם. לכן כנראה שזה בסך הכל לבלבול הציבור, מתאים להם להבטיח דבר אחד ולקיים דבר שונה. יום טוב לכולם

קותי

New member
תגיד, העמודה האמצעית זה יום ד´ ?

נראה לוח "משדרים" מעניין. בשעה 14:00 יש שיעור ניווט תת מימי וסריקה. הממממ, מעניין מי מרצה. אולי אפשר ללמוד שם דברים חדשים
. בשעה 15:00, ידידנו נפתלי מככב. וואללה, אם אני מתפנה אני מגיע. וכמובן בשעה 20:00 הסרט שיכרון מעמקים. נראה ששווה לעשות מאמץ להגיע.

ניב ד

New member
הסרט למיטב ידיעתי הוא רק למנויי

מגזין ים וזו הקרנה סגורה שלהם. לגבי יתר הדברים - אני חושב שכל מה שקשור שם בצלילה הוא בחסות מדוזה למעשה, כולל קורס ניטרוקס ל 500 איש בנוסח חתונה קוריאנית כזו שמתחתנים 3000 זוגות...

שאלת תם

התערוכה? איפה היא בדיוק? ביום ה´ הממלכה מתכננת לי ביקור במקום למשך כל היום. תודה קיסר הדור

קותי

New member
ניב, זה נשמע מוזר בהתחשב בזה

שזה לא כתוב על התכניה שנסרקה לכאן. איפה זה כתוב שזו הקרנה סגורה? התשובה חשובה לי מכיוון שאני א. לא מנוי על "ים" ב. רוצה לראות את הסרט אם הוא בהקרנה פתוחה. לגבי הקורסים בתערוכה בחסות מדוזה, אני תוהה מה הולך לקרות שם מחוץ לתרגיל מכירות (שזה לכשעצמו דבר לגיטימי לחלוטין)

dianah

New member
אכן הקרנה סגורה

הסרט שכרון מעמקים הוא אכן בהקרנה סגורה: "רק עם הזמנות למנויי מגזין ים ומבוטחי idive"... מצורף הקישור הרלבנטי. הבנתי שהסרט ביום רביעי הוא על בסיס מקום פנוי, אז אני מניחה שאפשר עוד להתקשר ולברר אם יש עוד מקום פנוי עבור הלא-מנויים.

הולנדי

New member
ניתן להרשם ( מנויי ים ) בטלפון

03-5464747 , כדי לקבל את ההזמנה יש להגיע לביתן מגזין ים לפני ההקרנה. ההזמנה זוגית, כך שניתן להכניס גם לא מנויים .

למעלה