קורס זהו הליך לימודי, סירה = כלי שיט שצף על מים ומשיט נוסעים ממקום למשנהו, מהירה = הסירה בעלת מנוע המסוגל להניע את הסירה במים מהר יותר מאשר משוטים. אבל די צחקנו, אין לי מושג - פשוט סרקתי את ההודעה והבאתי אותה לידיעת הפורום.
התערוכה (לא צזוכר את שמה) קורס ניטרוקס וקורס משיט ח י נ ם. לכן כנראה שזה בסך הכל לבלבול הציבור, מתאים להם להבטיח דבר אחד ולקיים דבר שונה. יום טוב לכולם
מגזין ים וזו הקרנה סגורה שלהם. לגבי יתר הדברים - אני חושב שכל מה שקשור שם בצלילה הוא בחסות מדוזה למעשה, כולל קורס ניטרוקס ל 500 איש בנוסח חתונה קוריאנית כזו שמתחתנים 3000 זוגות...
שזה לא כתוב על התכניה שנסרקה לכאן. איפה זה כתוב שזו הקרנה סגורה? התשובה חשובה לי מכיוון שאני א. לא מנוי על "ים" ב. רוצה לראות את הסרט אם הוא בהקרנה פתוחה. לגבי הקורסים בתערוכה בחסות מדוזה, אני תוהה מה הולך לקרות שם מחוץ לתרגיל מכירות (שזה לכשעצמו דבר לגיטימי לחלוטין)
הסרט שכרון מעמקים הוא אכן בהקרנה סגורה: "רק עם הזמנות למנויי מגזין ים ומבוטחי idive"... מצורף הקישור הרלבנטי. הבנתי שהסרט ביום רביעי הוא על בסיס מקום פנוי, אז אני מניחה שאפשר עוד להתקשר ולברר אם יש עוד מקום פנוי עבור הלא-מנויים.