מרינלה

SURDO

New member
מרינלה

שלום, ממש עכשיו חזרתי מיוון, קניתי דיסק כפול של מרינלה, מישהו שמע עליה? אם כן מה אתם יכולים לספר. היא ממש שרה מדהים.

GLGGM

New member
אך מתי הישראלים ילמדו

שאנשים ואומנים עומדים בפני עצמם ולא כי הם האישה של... או הבעל של... רק להשכלה כללית MARINELLA עשתה את הקריארה המדיהמה והנהדרת במרכז השמיים של הזמר היווני לאחר שנפרדה משירה וממיטה מהזמר הגדול אבל הבעל השטלטן, המכה והאכזר שהוא מושא הכבוד העיוור של הקהל הישראלי אוהבי מוזיקה יוונית. אם אין כוכב אנשים לא נהנים מהופעה כי הכל צריך להיות מתוקשר, זרוע באבקת כוכבים. נו באמת ומבלי לעשות הככלות ולפגוע באיש מהפורוס אין הרבה מה לצפות מקהל שעבור חלק גדול ממנו האירווויזיון מהווה את נושא התענינות לחצי שנה לפחות, ביקורות העיתונים מלהיבים אותו וקובעים את דעתו או נשאר דבוק לסוג של מוזיקה ולא מנסה אפילו במקצת לנסות לשמוע ולבחון ג'נרים אחרים. שבת שלום אחיי וסליחה מראש אם פגעתי ברגשות של משהו

נפילת מחשב, המשך ההודעה...

בסך הכל רציתי לדעת האם אכן זו אישתו של קזנדזידיס, את כל המידע האחר שפרסמתה כאן לא ידעתי, ולו ידעתי, תהייה בטוח שהייתי מסיר את חוצני ממעשיו אני מת על נשים עצמאיות, שוות זכויות וכיוצא באלה, אך אינני יכול להתנתק משיריו, לא בגלל אידיאל האיש והערצה עיוורת, אלא שיריו נטו, נטו, נטו...שתהיה לך ולבני משפחתך שבת שלום ורגוע...

12אניהיא

New member
יאסו אנג'לו

כל מילה שלך זהב
שבת שלום

אנג'לו שוב אתה פוגע בקזנזידיס.

אתה יכול לכתוב שהיתה אישתו של סטליאוס. הוא לא היה שטלטן ולא מכה ולא אכזר. למה לכתוב כך.אתה פוגע בקהל מעריציו. הוא היה מיתוס לפני מותו ולאחר מותו. שבת שלום לך. ולכל חברי הפורום. ושיהיה לך כל טוב.

merakli

New member
../images/Emo41.gif|תוידידנו ומורנו אנג'לו GLGGM../images/Emo4.gif

מה לעשות שכוחם של המיתוסים הוא חזק ורובנו בכל מיני נושאים שבויים ולרוב מרצון בידי המיתוסים .זה קל זה נעים וזה משותף לאנשים רבים לפי המשקל הזה רוב הזמרים והמוסיקאים היווניים לא היו בדיוק נערי מקהלה או סטודנטים לפילוסופיה או חתני פרס נובל לסיפרות ואומנות הם היו מנגס ולפי סטנדרטים של אז היו גברים לעינין.אפילו STRATOS DYONISIUS ה"רומנטיקן" היה נרקומן וסוחר סמים.ו ROSA ASKENAZI בת עמנו וחבריה שרו שירי ערגה ואהבה לחשיש ולקוקאין.מה לעשות גם סטליוס ואחרים לא היו בדיוק חובבי ציון ואוהבי עם ישראל.גם הדור החדש והמעודן שנציגו המובהק דלארס גם לא מאוהב בנו.אם כבר בארצנו נשמעים צלילים של המנוולים כמו RICHARD STRAUS וRICHARD WAGNER אפשר לשמוע בקיף את סטליוס ולהיתרפק על המיתוס שלו.חברים יקרים אל נשכח שזאת מוסיקה לכולנו ומקשרת ביננו בעלי טעמים שונים במוסיקה היוונית ומגשרת על שני עמים הנמצאים באזורנו.אנג'לו ידידנו המשך להעשיר אותנו ביידע שלך אך עשה זאת לעיתים קרובות יותר

yannhs

New member
האם יש לך סימוכין לדבריך אדון גגלמ?

או שאתה רוצה להגיד שאתה פשוט שונא את קזנג'ידיס כי הוא מייצג את העמך ואילו אתה חלילה אינך אלא ממרומי האריסטוקרטיה היוונית ואתה פשוט מתנער מכל מה שמזכיר לך את הפשטות. שתי מילים לי אליך :" צא מהר" -צא מהקטע של לשלול את קזנג'ידיס כי ראשית, הוא גילה את מרינלה והעלה אותה על במה כשהייתה ילדונת והיא חייבת או לפחות הייתה חייבת לו המון ושנית אם אשתך הייתה בוגדת בך כשם שעשתה מרינלה עם טוליס ווסקופולוס אולי גם אתה היית מרים עליה יד? (אם זה נכון שהוא בכלל היכה אותה). אה סליחה שכחתי אתה אינך מרים יד על אף אחד כי יש דרכי שלום ונועם לפתור כל דבר...

SNER

New member
האיש--מינימום ראש ממשלת ישראל.....

לפחות לפי דעתו "מלך העולם]" מה לעשות שהגיל והשכל לא תמיד הולכים ביחד דרך אגב נפתחה ההרשמה לגן "לינה," הגננת דווקא ממוצא יווני {מורמת מעם } יאללה אדון רפאל תפסיק להשתחצן ותתנהג כמו עם ישראל.

kokotas

New member
מרינלה האחת והיחידה

באופן אישי מרינלה בשבלי היא הזמרת הכי חשובה ביוון. לאורך השנים שהיא מופיעה, כל הופעה שלה היא יצירת אומנות מפני עצמה. אני מצרף לך קורות חיים שלה. אני משח שנחשפת לזמרת ענקית זו. שבת שלום KOKOTAS BIOGRAPHY Last updated on 24/October/2003, Friday This biography of Marinella is courtesy of musicology student Nikos Karakalpakis from University of Athens. Marinella was born 20 May 1938(?) in the Greek port city Thessaloniki (Selanik). Her parents were Greek refugees from Istanbul. Her career started in 1956. She was actress in a military troop. When the singer of the troop fell ill, Marinella replaced her. Everybody recognized and admired her talent as artist. She started to sing in a club (Panorama is its name) songs of her pattern, the great singer Sofia Vembo. One night the well-known musician and performer Stelios Kazantzidis1 listened to her singing one of his own songs, and he invited her to become his song-partner. She followed him not only as a singer. She became his life partner too! Together they became the best Greek duet until today! They traveled around the world singing for Greek refugees about poverty, love and the social problems of Greece. They were performing for 10 years (1957-1965) together. Stelios Kazantzidis wanted to stop singing for personal reasons, Marinella didn’t want that. For 10 years she was the second voice of Kazantzidis accompanying him everywhere he went for a performance. Her solo songs were very few during this period. They got divorced and she started her solo career in 1966-1967. "Stalia Stalia" was her first hit in 1967. "Stalia Stalia" was followed by her characteristic noble song "Anoixe Petra" in 1968 (played in the Greek musical "Gorgones and Images"), and subsequently Marinella unfolded to the first lady of Greek songs. Not only did she conquer hearts of music lovers with her powerful, expressive, brilliant, sensitive voice with an amazing pitch control and fantastic singing technique; but she also changed the profile of Greek female singer. She dressed with fashionable and expensive clothes, became blonde and transported the art of theatre to the song and to the Greek dance floor! She started waving her hands in a unique and unbelievable way which characterised her during her solo career. Everybody is enchanted by her captivating movements on stage. Her body looks like an manifestation of love, happiness or lamentation. Her expressions on her face are theatrical. She is the Greek Diva! Unfortunately she didn’t have the chance to be known around the world like Shirley Bassey, Amalia Rodriques, Edith Piaf etc. We hope with this site people will discover her singularity again!

kokotas

New member
תרגום לשיר../images/Emo79.gif

אני מצרף את השיר " ANIKSE PETRA ", שבעצם פתח את הקריירה העצמאית של מרינלה. שבת שלום KOKOTAS ==================================================================== Άνοιξε πέτρα να κλειστώ Ήλιος να μη, ήλιος να μη με βλέπει Αντί για νύφη πρέπει, ω, ω Πρέπει στα μαύρα να ντυθώ Άνοιξε πέτρα για να μπω Χάνω τον άντρα π’ αγαπώ Νύχτα κατέβα απ’ τα βουνά Νύχτα μαυρο-, νύχτα μαυροφορούσα Ο άντρας π’ αγαπούσα, ω, ω τώρα για άλληνε πονά Νύχτα κατέβα απ’ τα βουνά Μέρα να μη με δει ξανά Μπάτε κορίτσια στο χορό κι αφήστε με, κι αφήστε με μονάχη Κόπηκα σαν το στάχυ, ω, ω και τώρα τρέμω σαν φτερό Μπάτε κορίτσια στο χορό Έχασα αυτόν που καρτερώ ================================================= Anikse petra na klisto Ilios na mi , ilios na mi me vlepi Adi ya nifi prepi ,o , o Prepi sta mavra na ditho Anikse petra ya na bo Khano ton adra p' agapo Nikhta kateva ap' ta vuna Nikhta mavro-, nikhta mavroforusa O adras p' agapusa ,o ,o Tora ya alline pona Nikhta kateva ap' ta vuna Mera na mi me thi ksana Bate koritsia sto horo Ki afiste me, afiste me monakhi Kopika san to stakhi ,o ,o Ke tora tremo san ftero Bate koritsia sto horo Ehasa afton pu agapo =============================================== היפתחי אבן היפתחי אבן והסגרי עלי שהשמש לא תראה אותי יותר במקום בגדי כלה אלבש שחורים היפתחי אבן והסגרי עלי אני מאבדת את הגבר שאני אוהבת לילה רד מן ההרים לילה שחור-, לילה לבוש שחורים הגבר שאהבתי , או , או עכשיו אכפת לו ממישהי אחרת לילה רד מן ההרים שיום לא יביט אלי יותר לכו בנות לרקוד ועזבו אותי לבד נקצרתי כמו החיטה , או ,או ועכשיו רועדת אני כמו נוצה לכו בנות לרקוד אבדתי את זה שאני מצפה לו.

חברייה, אנא, בואו לא נגרר להשמצות

אישיות, ונגיב עניינית לנאמר, ושתהייה לנו שבת שלום (שלום יווני/ישראלי), והרי רק במוסיקה יוונית עסקינן, ולא בדבר אחר...חבל על האנרגיות שמתבזבזות על ניגוחים מכאן ומכאן...

yannhs

New member
מי שמנגח זהו גלגגמ פעם אחרי פעם

אחרי פעם - למה? בגלל שהוא דובר יוונית מבטן ומלידה? הוא דורש כבוד לכל סוגי המוסיקה אז נאה דורש ונאה מקיים!!! תנו לסטליו לנוח בשלום על משכבו כי בלעדיו אף אחד כאן בפורום לא היה יודע מה זה מוסיקה יוונית.

למעלה