מרינלה

yannhsידידי, בוא נמחל הפעם על

הכבוד ונעבור הלאה להתעסק רק במוסיקה ומה שמייצגת...

F a d i

New member
אני לא מאמין....!!!

לפני כמה דקות חזרתי מההופעה הנהדרת בחיפה ורציתי לספר לכם מה היה אבל אני רואה את השרשור הזה ויורד לי כל החשק!! תראו מה עשיתם! בן אדם הביע דיעה אישית ותראו מה עשיתם לו.. מה?!ממתי אסור?!ועכשיו זה ממש לא משנה אם זה קזנתזידיס או פנטזיס הדבר לא לרוחכם אז תכתבו בצורה תרבותית לפחות...יש עובדות.. תראו לאן האהבה העיוורת הזו מובילה אתכם ואותנו!! פשוט בושה! ותודה לכל אותם אנשים שידעו לעזוב ולחזור למסלול הנכון..! לילה טוב!

yannhs

New member
תאמין חביבי תאמין

אבל אני עזבתי למרות שיש גבול ואם אתה זוכר כשעקצתי את דלאראס לפני כחודש הגבת בחריפות תוך שאתה יורד על קזנג'ידיס. אז תסכים איתי שיש להעביר ביקורת בגובה העיניים ויש להעביר ביקורת בצורה אליטיסטית שנפתחת במילים : "אחח מתי אתם הישראלים תבינו ש....." מה אתה נאנח? מה רע לך בחיים? מה אתה לא ישראלי? טוב נו בלי להרגיש חזרתי לזה שוב אז יאללה נשכח את השרשור דלעיל כאילו שלא נתקיים מלכתחילה

yannhs

New member
ושבוע טוב ומבורך לכל חברי הפורום

ולכל בית ישראל אמן ואמן

F a d i

New member
יאניס כמו שאמרתי כשיש עובדות הדבר

נראה אחרת כשעקצת את דאלאראס הגבתי תוך כדי הצגת העובדה שקזנתזידיס "קנה" את התמלילים מאחת שמצבה קשה..וזו עובדה ידועה לכל אחד כמו שידועה העובדה שהוא היה איש קשה והתנהג לנשים בצורה לא הכי נחמדה (ותשאל את היוונים עצמם מה הם חושבים עליו באמת) אבל מה שמרגיז באמת כשזה יורד לפסים אישיים...באמת חבל! אבל עזוב...זה מה שעושה אהבה עיוורת כשלא מוכנים להסתכל מסביב.. ואני כשכתבתי "תודה לכל אותם אנשים שידעו לעזוב ולחזור למסלול הנכון" אז התכוונתי גם אליך אז בוא נעזוב את זה באמת לילה טוב ושבוע רגוע

yannhs

New member
הבטחתי לעצמי שזו באמת התגובה

האחרונה וזהו! אין לי הערצה עיוורת לקזנג'ידיס אלא אהבה עמוקה לקול שלו לשירים ולתכנים ואין לי בעיה שיבוא מישהו ויגיד:"אני לא אוהב את סטליוס" סבבה, לגיטימי, אין לי בעייה אבל כמות האנשים שצידדו בתגובה שלי מראה שיש משהו רקוב בממלכת דנמרק או במקרה שלנו ממלכת יוון, מכיוון שהעקיצות הן קנטרניות ומגמתיות שכל מה שמסתתר מאחוריהן הוא בעצם ביטוי לכך שאנחנו , אילו שאוהבים את קזנג'ידיס, לא מבינים במוסיקה ואנחנו טיפשים ואילו הוא ששומע מוסיקה איכותית בהחלט מבין במוסיקה ויכול לעשות לנו כאן קורס מזורז בהכרת נימי נפשם של המשוררים והסופרים היוונים. אז תסלח לי מאוד ,זה חורה לי , ולמרות שבזמנו יכולתי לתת לך גם "עובדות" כמו שאתה קורא לזה ולרדת בחריפות על דלאראס לא עשיתי את זה גם כי התגובה שלך הייתה עניינית ורגועה וגם , מה לעשות, אני די מסמפט את דלאראס. ולעניין עצמו, עם מי ביוון בדיוק דיברת והוא אמר לך שסטליוס התאכזר לנשים? מה זה השטויות האילו? וגם הכביכול כתבה שממנה לקחתם את קניית התמלילים? האם לכל מה שאתה קורא בעיתון אתה מאמין? די אל תהיה ילד, ותפסיקו לחפש צידוקים לעובדה הפשוטה שאתם לא אוהבים את סטליוס. אז סבבה תיסלם, אני אקשיב לסטליוס ( ולטרזיס ולדיוניסיאו ולעוד רבים שאני אוהב) ואתם תקשיבו למה שאתם אוהבים ותאמין לי שלא תשמע ממני שום מילה רעה על המוסיקה הפחות מושמעת כי גם אם היא לא מוצאת חן בעיני אני נותן כבוד למי ששומע אותה. נקודה רות סוף.

F a d i

New member
יאניס,קודם כל הכל ברוח טובה מבחינתי

דבר שני אתה יכול לנחש מי כתב את הדברים הבאים כשהפורום הזה היה בחיתוליו?! (נכתב ב-24/9/02 וזה נמצא בעמ' השני בארכיון) "אני חושב שהזמר המועדף הוא סטליוס קזנתזידיס התלבטתי בינו לבין דאלאראס...שגם לו יש קול ענק ושירים יפים... אבל קזנתזידיס "ניצח" בזכות שירים כמו "איפרכו" "אגו איימה איתוס" "או תראגודיסטיס" ועוד הרבה להיטים שצריך הרבה מקום כדי לכתוב אותם...! השירים של קזנתזידיס פשוט עושים לי את זה...המילים,הלחנים וקולו כמובן! מבין הזמרים החדשים אני אוהב את "נוטיס ספאקיאנאקיס" ואת "פסאחאליס טריזיס" שלא כל כך מוכר פה....אבל הוא ענק..והרבה משיריו שמבוצעים ע"י זמרים ישראלים-יווניים....!" אז לבוא ולאמר שאני שונא את סטליוס זה לא הכי מדויק (ואני הייתי זה ששם פה קישורים לדיסק הכי נדיר שלו(ואם אתה רוצה אותו מוזמן לשלוח מסר)).. וכמו שאמרתי,אתמול שרנו את שיריו ורקדנו..כך שזה לא נכון שאני לא אוהב אותו..אבל מאז למדתי דבר או שניים על המוזיקה הזו ואתה יכול לראות איזה שינויים היו לי מאז.. לדעתי פשוט צריך לבוא עם ראש פתוח ונכונות לשמוע דברים אחרים ממה שאתה שומע.. לגבי מי שאמר לי דברים על סטליוס אז אלה יוונים בעצמם ולא עיתונים!-אבל שוב לא זו הסיבה שבגללה הפסקתי להעריץ אותו... ושוב כל עוד הוויכוחים נעשים ברוח טובה ובלי ירידות אז זה לגיטימי כל טוב

פאדי אתה ממש מנסה להמעיט

מהערך של מה שקרה כאן.פשוט לאנגלו נפלט מה שהוא חושב באמת על כולנו אוהבי היוונית שלא נולדנו ביוון או בנים ליוצאי יוון זה הזילזול בנו וההתנשאות הזו של מה אתם מבינים ולעולם לא תבינו. מנגד כאשר אני מגיע ליוון ומועדוניה ברגע שאנשים שהם לא בעלי המועדון או מלצרים שיש להם איזה שהוא אינטרס. אלא סתם בליינים שם הם כל כך שמחים שמישהוא שאנו דובר את שפתם אוהב את המוזיקה את והאווירה. והם מתיחסים אלינו בכבוד ובהערכה. וזה לא היחס שאנו מקבלים אמנם מחלקם ואני לא אכליל של יוצאי יוון וילדיהם. אין לי כל רצון לפתוח תיבת פנדורה חדשה אבל מה שכתבתי יושב לי כבר הרבה זמן בלב. שבוע טוב לכולכם

SNER

New member
"פולי-אורייא" בועז מלים כדורבנות...

מי שמכיר לפניי ולפנים את "הנפשות הפועלות" {במקרה הזה בלשון יחיד} יודע בדיוק במי המדובר .. ודרך אגב הוא לא היחיד יש עוד כמה וכמה "מורמים מעם" מאיזור הים האגאי שחושבים עצמם לפחות הסגנים של........ אז אנחנו ה"קטנים נטולי ההשכלה רחמנא לייצלן"נמשיך להנות בכל זאת מהמוסיקה היפה הזאת עם או בלי "היועצים השרלטנים "על אפם ועל חמתם, ושיהיה שבוע טוב לכל בית ישראל.אמן ואמן.

12אניהיא

New member
אני יכולה להגיד מילה בעניין?

בעבר גם אני התקפתי את אנג'לו בקשר לנושאים מסויימים... העניין שעם כל הצער והכאב הוא צודק וזו האמת לאמיתה. קזנג'ידיס שנחשב למנגס אמיתי היה אכזרי עם נשותיו והעדיף את אימו על פניהן (כמו יווני אמיתי). עם כל הכבוד למעריציו הניכבדים כאן שאני לא מתביישת להגיד שאני נימנית עליהם, הוא היה אנטישמי אמיתי ואשמח עם ה"כבדים" כמו שאתם קוראים להם כאן יוכלו לתת תירגום אחד או שניים לשירים כמו גרמניה או אמאן לאיראן. כמו שגם יצא לי לדבר עם פאדי על זה בעבר הרבה מחברי הפורום לא ממש מבינים יוונית או את יוון כי לא חוו את יוון ולפעמים משחקים אותה מומחים גדולים וצר לי אם פגעתי במישהו זו לא הייתה הכוונה. אני מאמינה שגם אנג'לו שנולד ביוון לא חשב או ניסה לפגוע במישהו וכוונותיו היו טהורות. בגדול חבל על הויכוח כי כמו שכבר אמרתי בעבר אנחנו אנשים שונים עם טעמים זשונים וזה כמובן גם במוזיקה. אז בואו נהפוך כל דיון לדבר מכובד ועל רמה. תודה

GLGGM

New member
הווידוי הגדול...

לפי הקצב הזה אני עוד אתבקש לצום צום של 40 יום ללא אוכל ושתייה במשך כל התקופה ותענית דיבור שנתיים... נכון נסיכיי: עוויתי: כי נולדתי בכלל ביוון ויוונית היא שפת האם שלי ובגלל זה אני מבין את תוכנם של השירים היוונים וקל לי יותר להגיע לחומרים... חטאתי: כי בנוסף לכל נולדתי "אריסטוקרט". מעניין מה היא הגדרתכם למונח... פשעתי: כי העזתי להיות אוהב מוזיקה יוונית ולא אוהד שלה... זדתי: כי כל מטרתי בחיים היא לנגח את KAZANTZIDIS... אשמתי: את האל העליון, מלך שמיים וארץ במעשים שמבצעים בדרך כלל בני תמותה... דיברתי דופי: כי בתוך עמי אני חי והעזתי להצביע על עובדות שקורות בתוך החברה הישראלית... גזלתי: מכבודכם להביע תמיד את הערצתכם העיוורת... הרשעתי: אתכם בתור "עמך", אני ה"מורם מעם"... חמסתי: את מושא אהדתכם טפלתי שקר: על כליל השלמות עלי אדמות, שאת להיטו הגדול "DIO PORTES EHEI I ZOI" קנה ב-250 דרכמות מאישה מסכנה מכורה להימורים ורשם אותו על שמו... יעצתי רע: כאשר אני מפנה מידי פעם את חברי הפורום לאספקטים אחרים של המוזיקה היוונית כיזבתי: באמרי את האמת המבוססת על עובדות ועדויות... לצתי: (לדבריכם) על ה"עמך" שאני חלק ממנו מתוך אמונה והשלמה... מרדתי: במוסכמות של הקיבוע של חלק גדול אוהדי המוזיקה היוונית בארץ... ניאצתי: במי שעשה את הצלחתו ואת כספו על גבם של מסכני העם... (ME TRAFOUDIA GIA TON PONO KAI TIN XENITIA, RETIRE PERNO STIN KIFISIAמתוך השיר של STAVROS KOUGIOUMTZIS: ITAN PENTE ITAN EXIובתרגום חופשי: בשירים על הכאב והניכר אני קונה דופלקס בפרבר יוקרה...) סורר אני: כי אני מתייחס לדברים ולשירים לגופם... צררתי: את חברי הפורום בהכריחם לקבל את דעתי בלבד.. הקשתי עורף: לכל מי שרצה עזרה בנושאים שאני יכול לעזור.. רשעתי: בניסיוני לפתוח אופקים ולהביא עובדות... שיחתי: את מוסר חברי הפורום... תיעבתי: את כולכם כי אתם אוהבי KAZANTZIDIS... תעיתי: מדרך הישר של המוזיקה היוונית כי כל מה שלא KAZANTZIDISותקופתו, לא בא בחשבון.. תעתעתי: את כולכם והסתרתי את מוצאי המיוחס, את דמי הכחול ואת הבוז שאני מרגיש כלפי העם הנחות היושב בציון והתפרץ לי רק בימים האחרונים. אני "מורם מעם " גאה... סרתי ממצוותיכם וממשפתיכם הטובים...?: השופעים באהבת הבריאות, הצניעות והענווה. על כן: נסיכיי חטאתי לפניכם, מחלו נא לי, סלחו נא לי, מחקו נא ועברו את פשעי ואת חטאי מנגד עיניך, החזירוני בתשובה אל תקליטיו הנדירים שרק לכם יש וכל האחרים מתפעלים מרכושכם... וסוף-סוף פתחו את עיניכם, לעובדות אי אפשר להתכחש! יש חיים ומוזיקה מעבר לאהדה העיוורת...

למעלה