הבטחתי לעצמי שזו באמת התגובה
האחרונה וזהו! אין לי הערצה עיוורת לקזנג'ידיס אלא אהבה עמוקה לקול שלו לשירים ולתכנים ואין לי בעיה שיבוא מישהו ויגיד:"אני לא אוהב את סטליוס" סבבה, לגיטימי, אין לי בעייה אבל כמות האנשים שצידדו בתגובה שלי מראה שיש משהו רקוב בממלכת דנמרק או במקרה שלנו ממלכת יוון, מכיוון שהעקיצות הן קנטרניות ומגמתיות שכל מה שמסתתר מאחוריהן הוא בעצם ביטוי לכך שאנחנו , אילו שאוהבים את קזנג'ידיס, לא מבינים במוסיקה ואנחנו טיפשים ואילו הוא ששומע מוסיקה איכותית בהחלט מבין במוסיקה ויכול לעשות לנו כאן קורס מזורז בהכרת נימי נפשם של המשוררים והסופרים היוונים. אז תסלח לי מאוד ,זה חורה לי , ולמרות שבזמנו יכולתי לתת לך גם "עובדות" כמו שאתה קורא לזה ולרדת בחריפות על דלאראס לא עשיתי את זה גם כי התגובה שלך הייתה עניינית ורגועה וגם , מה לעשות, אני די מסמפט את דלאראס. ולעניין עצמו, עם מי ביוון בדיוק דיברת והוא אמר לך שסטליוס התאכזר לנשים? מה זה השטויות האילו? וגם הכביכול כתבה שממנה לקחתם את קניית התמלילים? האם לכל מה שאתה קורא בעיתון אתה מאמין? די אל תהיה ילד, ותפסיקו לחפש צידוקים לעובדה הפשוטה שאתם לא אוהבים את סטליוס. אז סבבה תיסלם, אני אקשיב לסטליוס ( ולטרזיס ולדיוניסיאו ולעוד רבים שאני אוהב) ואתם תקשיבו למה שאתם אוהבים ותאמין לי שלא תשמע ממני שום מילה רעה על המוסיקה הפחות מושמעת כי גם אם היא לא מוצאת חן בעיני אני נותן כבוד למי ששומע אותה. נקודה רות סוף.