מרינושששש

*rinat*

New member
מרינושששש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה המצב ממי... אני חייבת לך תגובה פשוט רק עכשו קראתי את מה שרשמת... אויש אני ממש מצטערת בישבילך ואני יכולה להגיד לך שהוא חתיכת מנייאק איזה התנהגות של זבל... מרינוש אני יכולה להגיד לך שאני ממש מבינה את מה שעובר עליך ולא יודעת אם זה יעודד אותך אבל לא קקים בחורה אחת בעולם שאיזה גבר אחד לא הצליח לשבור לך אתכל העקרונות שהיא הציבה לעצמה ואם זה מדובר שגורמים לך להשפיל את עצמך וכו´.... הבעיה אצלנו הנשים היא שאנחנו יודעות לסלוח מהר וזה מה שלא טוב כי שאנחנו אוהבות אז אנחנו תמיד נגיד "טוב ניתן לו הזדמנות שניה" והם כאלה זבלים שהם תמיד מנצלים את זה לרעה רק כדי לפגוע בנו... עד שאנחנו מתעוררות יקירתי חבל על כל דמעה ועצב שהוא גורם לך וכמו שאומר המשפט בכל דקה של עצב בזבזת 60 שניות של שמחה
תחשבי על זה..... תוציאי לך אותו מהראש תנתקי כל מגע אם הסביבה שקושרת אותך אליו רק ככה תוכלי לשכוח אותו אפילו תחליפי מספר טלפון צאי אם דידים תבלי עם אמשים שעושים לך טוב על הלב תגידי לעצמך שאת שווה יותר. ובמקום לעסוק במה שהפכת להיות ולמה זה קרה תתחילי לעבוד על לחזור אל עצמך אף פעם לא מאוחר.... ייצא לי מגילה מקווה שיש לך כוח לקרוא את הכל .. תחשבי על מה שרשמתי לך ותדעי שאני פה בישבילך

mariana

New member
נשמה שליייייייייייי

מה שלומך? התגעגעתי אלייך. איזה יופי שאת ואחרים תמיד כאן לצידי. את צודקת במה שאת אומרת אבל ישנם כאן דברים יותר מסובכים. אני ואריאל נישארנו ידידים טובים ותאמיני לי זה לא עושה לי כלום זה דווקא כייף לי לעזור לו בתור אחי הקטן או אפילו הוא תמיד תומך בי ועוזר לי, אבל כשהוא מתחיל לדבר איתי על מה שהיה בינינו אז הוא מחזיר אותי לעבר שלי ופתאום גורם לי להבין שאולי אני רוצה אותו יותר מכל. הוא לא משחק איתי הוא יודע את הדבר הטוב בשבילינו גם לו כואב ולכן הוא לא רוצה שיכאב לי ולו אז הוא חושב מה יהיה בעתיד ומונע את זה ובשום מקרה אנחנו מחוברים ולא יכולים להיתנתק. את מאמינה לי שהיה לי יותר קל להיתנתק מהחבר הראשון שלי שיצאנו 3 שנים מאשר להיתנתק מאריאל שיצאנו רק שנה וחצי? אני בעצמי קשה לי להבין. ותמיד אני חושבת שאולי בעתיד כן נוכל להיות ביחד ולהצליח. הוא פשוט מפחד כמוני בתוך תוכו שזה רק מוביל למבוי סתום ואני אוהבת לקחת סיכונים. אני מקווה שתביני אותי ואולי גם האחרים יבינו אותי. וחוץ מזה אני בבעייה יש לי יום הולדת מחר ואני בטוחה שהוא יתקשר אליי לאחל לי מזל טוב אבל אני לא יודעת אם להזמין אותו ליום הולדת שלי בשבוע הבא. אנהי מקווה שעד אז אני אדע מה אני רוצה מעצמי. תודה לך על העזרה ומצטערת גם שזה ארוך אוהבתתתתתתתתתתתתת מרין

*rinat*

New member
בראש ובראשונה...

מ---ז-----ל- ט----ו-----ב !!!!!!!!!
אני יכולה להגיד לך עשכיו... (לאחר כל הברכות שהם מכל הלב ד´´א) שאני יכולה לבין שקשה לך להתנתק אבל את צריכה לבין שגם אם לא רוצים וגם אם עדיין נותרו רגשות עמוקים אחד כלפי השני ברגע שאתם יודעים שזה רק מכאיב לכם אז אחד ממכם צריך לקום לעשות סטווווווווופ אני יגיד לך את האמת אני לא יכולה לראות את עצמי בקשר של ידידות עם מישהוא שאהבתי כי תמיד נישארים זיכרונות וכו´ וכו´.... חוץ מזה שאת צריכה להכניס את עצמך לתוך מחשבה שאת לא צרכיה לעסוק באיך שהוא חושב ואיך שהוא מרגיש אלא להיות עסוקה אך ורק בעצמך... מרינוש תאמיני לי זה הדבר הכי נכון לעשות מה דעתך?

למעלה