מרינה לימסול

TAIPI1

New member
מרינה לימסול

חזרנו אמש משהייה של 3 ימים במרינה החדשה בלימסול.
ממוקמת במרכז העיר 5 דקות ממרכז הבילויים,בתי הקפה והמוסיקה,
הרציפים,מקלחות ושרותים ברמה של 5 כוכבים.
חלק גדול מהמרכזים המסחריים עדיין בבנייה , מקוים שחלק לפחות יפתח לקראת האיסטר הקרוב.
לדברי השוטרים במקום החל מהשבוע הבא ניתן יהיה לעשות כניסה ויציאה בינלאומית מהמרינה (כדאי לבדוק לפני שמגיעים..)
נדב (אנטוני) "האיש שלנו בקפריסין" עשה מעל ומעבר על מנת לסייע באינפורמצייה,עזרה בקשר עם אנשי המרינה ,והרבה רצון טוב
שוב תודה!

TAIPI1

New member
re:מרינה לימסול

לסירה של 41 רגל שילמנו 80 יורו ליום

TAIPI1

New member
re

מה שחשוב זה האינפורמצייה לגבי המרינה וכל אחד יעשה את החישוב שלו.
כשמתחלקים מספר מפליגים בעלויות להערכתי שווה את המרחק מהעיר ועלויות השכרת רכב /מוניות מסן רפאל.
חודשיים מספיק לך?

zina71955

New member
איש, איש והעדפותיו

זה בערך מה שאני משלם בערך בחודש וחצי על הוצאות נמלים בים האגאי/יוני. משכיל

חוויות מסוכות בלימסול

אילן שלום
אני שכיר שמנצל את חופשת הסוכות להפלגה לקפריסין עם חברים - וההבדל בינך לביני לגבי הזמן הפנוי הוא תהומי
בשנה שעברה ניסינו בסנט רפאל ולא היה מקום בסוף עמדנו בברכה בלרנקה כשהזיכרון לגבי הסופה והגלים שפקדו את המשט התחרותי קודם לא נתן לנו שלווה בזמן שסיירנו באי וגם כאן העגינה לא הייתה בחינם
השנה החלופות שעמדו לנגדי היו לשלם 170 יורו ל 3 וחצי ימים (סירה באורך 33 פיט) במרינה החדשה בלימסול או לא להפליג לקפריסין שכן גם בסנט רפאל וגם בלרנקה לא היה מקום
העובדה שברציף עמדו לידי 4 יאכטות ישראליות העידה שלא הייתי היחיד שזה היה השיקול שלו
חלוקת אותם 170 יורו ל 5 המפליגים הוסיפה לחשבון פחות מ200 ש"ח - ןעדיין זה היה בילוי מהנה וזול בהרבה מחלופות אחרות
אני משוכנע שבשנים הבאות למרות המחירים תהיה המרינה בלימסול שוקקת הרבה כלי שיט
לסיכום - יקר אפילו מאד בהשוואה ל 10 יורו ללילה בסימי (עם מים וחשמל) אבל עדיין שבוע בקפריסין הינה הפלגה נחמדה ולא יקרה שהתאפשרה בחופשת הסוכות

zina71955

New member
כפי שכתבתי לעיל

איש, איש והעדפותיו. אבל, גם אם הייתי במצבך לא הייתי מפליג למרינה החדשה בלימסול במחירים כאלה. הייתי בוחר את המרינות שבצפון קפריסין והמפרצים שבסביבתן. שם המחיר לסירה שלי 25-27יורו והשירותים/תנאים לא פחות טובים

zina71955

New member
אבי תקרא את מה שכתבתי על צפון קפריסין יש

בארכיב. ולרון, נכון המוניות יעלו הון למי שרוצה להנות משני העולמות. אבל, יש shuttle פעמיים בשבוע במיניבוס לפמגוסטה קירניה וניקוסיה

TAIPI1

New member
re:מרינה לימסול

תודה
נראה לי שזה לא כולל מע"מ
ננסה לקבל החזר.....

ידיעות! מרינה לימסול החדשה

ידיעה משמחת!!!!!!!!

החל מיום ב' הקרוב המרינה תהיה נמל כניסה רשמי עם שיטור ימי, מכס, והגירה לחתימת דרכונים.

tiktak4545

New member
עומק

איזה יופי. איזה עומק המרינה?לצערי אני מסתובב אם כלי בשוקע של כשלוש וחצי מטר.... מחפש מרינות מתאימות בקפריסין

תודה ומחירים

ראשית תודה תודה לפרגון הענק שמחתי לעזור וזה המעט... עד חצי המלכות!!!

לגבי המחירים - בתשלום יומי המרינה אינה מרינה זולה! זו מרינה ברמת המרינות שנמצאות בריווירות עם כל השרותים עד הפרט הכי קטן!
למי שהשווה את המרינה לים האגאי אזי... לך תשווה סוסיתא לרולס רויס, לא ניתן להשוות!!!
מי שאוהב ומעריך ויכול להרשות לעצמו בבקשה, ולמי שלא יש אפשרויות זולות יותר על האי, איזהו עשיר השמח בחלקו!!! איני מבין מדוע הזלזול?! כלומר כל אחד הישן במלון 5 כוכבים
תהיו רשאים לזלזל בו?!? בחיי עשה חשבון נפש ודחוף "מיסטר איי נו אבריפינג" משכיל?!
היה גם מי שהעלה את עניין המוניות מסנט רפאל אכן לדעתי המחיר מתקזז ובגדול היות והמרינה נמצאת על הלב הפועם של לימסול "העיר העתיקה"
דבר אחרון והכי חשוב! לדמי עגינה שנתיים המחיר יהיה כ30% פחות מהמרינה במרכז <תל אביב, הרצליה, אשדוד וללא רשימת המתנה> ולרגל הפתיחה יש מבצע מטורף עם 50%
למשך 3 שנים!!!!

zina71955

New member
נדב - ממש אין מה להשוות את המרינה "שלך" לים

האגאי/יוני הוא עולה עליה עשרות מונים. בכפוף לאופי האנושי כמובן ולהתפתחות ההומו ספיאנס.

למעלה