מרינה הרצליה

cordial10

New member
מרינה הרצליה

שלום לכולם
הייתי רוצה לפתוח שירשור לגבי מרינה הרצליה לא כדי לקנטר או להשמיץ אלה כדי לנסות לשפר
לתחושתי ופה הייתי רוצה לגלות האם גם לתחושת עוגנים נוספים שרותי המרינה הולכים ומידרדרים והגוף שהם קוראים לו "שרות לקוחות" למעשה לא קיים
אני אישית פניתי לשרות הזה גם טלפונית (שבדרך כלל הם לא טורחים לענות) וגם במיילים בקשר לנושאים הבאים: שרות האינטרט לא פועל כבר זמן רב ,
התאורה ברציפים ברובה לא דולקת זמן רב, אין מים חמים במקלחות .
אף אחד לא טרח לענות לי ולהסביר לי כלקוח שלהם למה אני לא מקבל את השרותים האלה.
באופן כללי אני מרגיש שרמת התחזוקה מאד נמוכה, ואף אחד לא "סופר" אותנו כלקוחות, במידה ותחושתי לא נכונה העמידו אותי על טעותי, אך במידה ועוגנים אחרים שותפים לתחושה זו הייתי שמח
לשמוע.

לגבי האינטרנט...

הייתי שם לפני שבועיים - לא היתה שום בעיה.
מחר בערב אהיה שם. לא זכור לי שהיתה בעיה באינטרנט מעולם. אבדוק מחר שוב. היכן אתה עוגן? האם במעגנה הצפונית (A-E) או בדרומית (K-V)?

cordial10

New member
מרינה הרצליה אינטרנט

אני עוגן בחלק הדרומי אבל בדקתי גם בצפוני , אין אינטרנט

צודק.

אכן לא היה הערב אינטרנט באזור הצפוני ואפילו גם בדרומי....
מוזר. זה לא שירות שכ"כ קשה לתחזק...

מרינה הרצליה מזלזלת בלקוחות,דלת מגנט פתוחה

זמן רב, אצלי קרש שניתק מהרציף מונח כמה שבועות על הסיפון, ובנוסף עדיין לא ניפתרה בעיית הגיצים בכלי השייט שניפגעו, והם שמים קצוץ לבקשות העוגנים בטיפול,

אק 2015

New member
זלזול.

כלקוח של מרינה אשדוד אני מזדהה עם הרגשתך מאחר והמצב אצלנו לגבי השערים המגנטיים זהה למצבך.
השוני הוא שאצלנו זה כל השערים כבר מספר חודשים כאשר גם השומר שאמור להיות בבודקה בשער הכניסה הראשי
רוב הזמן נעדר..... יענו עושה פטרול.
הדבר היחידי שדופק כמו שעון זה תהליך הגבייה והדרישה להמצאת מסמכים וביטוח.
SO, WELLCOME TO THE CLUB.

Jack Aubrey

New member
פלוס - מועדון השייטים, מינוס - המקלחות

לאחרונה הצטרפתי כשותף לסירה במרינה.
התרשמתי מאוד לטובה ממועדון השייטים בבניין המנהלה - הוא יפה ומכובד, ונחמד לעצור לאספרסו או פרי אחרי היציאה לים.
התרשמתי פחות לטובה מהמקלחות - נראה לי אלמנטרי שיהיו מים חמים בשפע והופתעתי שלא כך הדבר.

לגבי הדברים היותר מהותיים - מחירים, תנאי העגינה וכו - קשה לי להשוות. לאור העדר אלטרנטיבות, המרינה מהווה מונופול קלאסי.
סתם זוית מסוימת למחשבה - יאכטה בגודל בינוני תופסת שטח של כ 30-50 מ"ר. במונחים של שכ"ד לשטח כזה - דמי העגינה אינם גבוהים. אבל קשה להשוות לשכ"ד כי ה"מבנה" וה"ריהוט" שייכים לשוכר - לא למרינה. ררק המקום שייך למרינה. אז אולי ההשוואה צריכה להיות לנניח שני מקומות חנייה למכונית באזור ביקוש גבוה. גם כאן המספרים בסדר גודל דומה.
אני בכוונה לא משווה למרינות בדרום - כי שם הם לא מונופול - ויש תחרות מסוימת בינהן.
זהו - ואני מתנצל על ההתפלספות.

avigoldm

New member
מרינה הרצליה

בתור לקוח של מרינה הרצליה כמעט מיום הקמתה אני מזדהה עם כל מילה שנאמרת כאן לגבי היחס הגרוע שמקבלים העוגנים בליווי התעמרות בלקוחות ואיומים להעפה מהמרינה.
רציפי המרינה פתוחים ופרוצים לכל דייג שרוצה להיכנס ולדוג .
בחודש האחרון הרציפים היו מלאים בדיגים שהגיעו כדי לדוג את הדניסים שברחו מהכלובים שנפרצו בלב הים והשומרים עוברים לידם ואינם עושים מאום.
בכיכר של המעגנה המערבית באופן קבוע עומדים ודגים דיגים ודבר לא נעשה כדי לפנותם.
לי אישית אין כל בעיה עם דייג בתוך המרינה של חובבים אולם מה שמרגיז הוא המוסר הכפול של המנהלים.
בירכתי הסירה שבבעלותי עומדת דרך קבע חכה , באחד הימים השומר ראה את החכה , החליט שאני דג דגים והזעיק את כל העולם כדי לעשות לי נו נו נו.
לצערי הראיה של השומר לא היתה תקינה והחכה פשוט עמדה על הריילינג.
קיבלתי לאחר כמה רגעים טלפון שלווה בצעקות שלא הובן ממנו דבר ולאחר כמה דקות הגיע נציג המרינה למקום והחל לאיים בהעפה מהמרינה וכל זאת תוך כדי צעקות רמות שלא נתנו אפשרות להתבטא ולהסביר במה מדובר.
נציג המרינה ראה מיכלי סולר שהוכנסו לסירה לקראת הפלגה עתידית והחליט שאני מתדלק את הסירה וזו סיבה להעיף אותי מהמעגנה.
לאחר כשבוע קיבלתי מכתב מלווה באיומים ובתיאור לא נכון של מה שהיה באותו מקרה.
מה אפשר לעשות נגד סילוף העובדות וראיה לא מיטבית של אנשי המרינה?
במקום להתעסק עם כל האורחים שמגיעים לדוג דגים או ציוד מהסירות הם מתעסקים עם העוגנים עלהם אפשר לאיים בהעפה .

למעלה