מרינה אשדוד

yachtagalya

New member
אלכס

הטבת לתאר את מצב הדברים באשדוד.אך אני מאד לא מסכים עם הגדרתך את לקוחות המרינה כ"לקוחות קשים".לקוחות המרינה רגילים ונורמלים לחלוטין ומצפים לקבל שירות נאות בעבור עלות העגינה שמשלמים. שתהיינה רוחות והפלגות טובות!

Alex33

New member
אתה ואני ועוד רבים אחרים ..

מאמינים בסדר, בחוק , בימאות טובה והתנהגות מתחשבת, בשמירה על הרכוש ,של עצמם ושל אחרים, מילה שלהם זו מילה... אבל לא כולם כאלה.. בהחלט יש כאלה -מתוך בעלי סירות, "לקוחות" המרינה - שמתחמקים מתשלום עגינה, חלקם גם לא..מקפידים על ביטוח/כושר שייט , מחבלים בציוד המרינה ( שערים..שיהיה קל לחברים להיכנס ), "חגיגות" דייג בין הסירות ומנגלים לא מוגנים על הרציף, רעש, ברזי מים פתוחים לרווחה.... ..חלקם "ותיקים", אחרים כאלה שהגיעו לכאן ממרינות אחרות במחשבה שכאן לא רק יותר זול מבמרכז אלא גם "יציקו" להם פחות בהקפדה על כללים.. אני מאמין שגם בחזית זו, מול .."לקוחות" שכאלה, יש ליורם לא מעט עבודה וכאב ראש , אבל גם זו התמודדות חשובה בה אסור להתעייף , להירתע או להביט הצידה.

mensohn19

New member
אלכס33 תשובתך ליאכטה גליה

גם אם נצא מתוך ההנחה שדבריך בקשר להתנהגות חלק קטן! מהעוגנים נכונים , לא נראה שה"מנהל" "הנהלה" מנסים להתמודד עם זה, ההתרשמות היא שהמנהל משקיע יותר ביחסי ציבור (די עלובים) ושמירה על כאילו שם טוב. (להתלונן כאיחו "מלכלכים" אותו?!)אם כל מה "שנעשה" עד עכשיו נקרא להתמודד , אז , כל מה שנשאר זה להזכיר את הפתגם : "אוי לרשע ואוי לשכנו". ועוד הערה קטנה : אתה יכול לכתוב לקוחות ובלי מרכאות , כל מי שעוגן במרינה הוא לקוח שלה! כולל אלכס 33 !

למעלה