מריןןןןןןןן

mariana

New member
אצלי הכל ישן

אני עובדת היום עד שתיים ואז הולכת לעשות קניות לחורף. מה את ממליצה לי? איפה לקנות? חוץ מהמותגים היקרים. את מכירה מקומות? כמו אלנבי או שיינקין

Queen Of Love

New member
אמרת בגדים ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

המממממ.... אם יש דבר שאני מאוהבת בו זה קניית בגדים ובגדים במיוחד
אז אני הייתי ממליצה לך לבדוק בקניון רחובות, יש להם אחלה קולקציות שם
ולא הכל שם יקר כל כך! (יש שם גם קסטרו והוניגמן, שם בד"כ יותר יקר מבשאר החנויות)

mariana

New member
הבעייה שהייתי בכל מיני קניונים

והם חושבים שהם מוכרים זהב. אז רציתי לנסות בגדים של אלנבי או שיינקין או אפילו דיזינגוף אני קונה בגדים בקסטרו וכל מיני כאלה רק ליציאות,אבל אני צריכה בגדי יום יום

Queen Of Love

New member
המממ...

יש שם גם כמה חנויות שהן לא מותג, ויש שם בגדים באמת חמודים. שווה לנסות

mariana

New member
מה שלומך ?

את יודעת אתמול בסוף הייתי באלנבי, ת´אמת לקחתי איתי 1000ש"ח בתקווה שזה יספיק לכל מה שאני רוצה. בסוף ניכנסו לאיזה חנות שהם כנראה פשטו את הרגל וכל החולצות שמוכרים בקסטרו ובהוניגמן מוכרים שם ב20 ש"ח או 40 ש"ח פשוט הייתי בהלם, לקחתי כל מה שהיה צריך ואפילו יותר מדי וחזרתי עם 700 ש"ח הבית. סיפרתי לאריאל הוא כמובן ירד עליי, אבל אחרי שראה את הבגדים הוא לא האמין שהם עולים ככה. אז אני ממליצה לכל אחד ללכת לשם. גם חיסכוני וגם יפה

Queen Of Love

New member
פשש...יפה יפה...

הילדונת
מטיילת לה, ומוצאת מבצעים
אולי תקני לי גם בגדים, אין לי זמןןןןןןןןןןןןן
חברה טובה קבלי
י ענקייייי

mariana

New member
זה ברח אלנבי

את יודעת איפה זה קסטרו? וקסטרו עודפים? אז בואי נגיד שאת יורדת למטה(באותו שורה של קסטרו) נגיד קסטרו זה אלנבי 70(נגיד לא בטוח) אז החנות הזאת היא גדולה ופתוחה כזאת אז לצורך הדוגמא זה יהיה אלנבי 60 כלומר שתדאי איך ללכת, זה נמצא לפני קסטרו אם את מגיע עם המונית . ותאמיני לי חשבתי שאין בגדים בשבילי בשום מקום ושם מצאתי

למעלה