walk alone
New member
מרימים את הפורום!!
קודם כל- אם למישהו זה נראה מגעיל/מוזר/לא מקובל עליו/ נראלו שאני משתלטת על הפורום אני מצטערת אני לא אעשה את זה יותר ואשאיר למנהלות אם זה מפריע למנהלות עצמם- אותו דבר
עכשיו.. לאחר סיור קצרצר במאמרים (ואם תסתכלו אתם בעצמכם) תראו שהם (חלקם..) כתובים ברמה די נמוכה ולא כתובים נורמלי (כמו המאמרון על שם הלהקה הוא לא ממש מסודר כזה וכתוב לא ממש טוב אותו דבר המאמר על איך הלהקה נוצרה או משהו כזה.. לא כתוב טוב לדעתי אפשר להעתיק ביוגרפיה מאיזשהו אתר ולכתוב קרדיט..) ויש עוד כמה מאמרים קצת מוזרים.. אז אם מישהו יכתוב מאמרים זה יהיה טוב.. לדעתי צריך להכניס ביקורות על מטאורה והיבריד טאורי (כי הם האלבומים העיקריים) ואפשר גם על השאר.. חוץ מזה אם סתם ככה משוטטים בפורום רואים שהרבה מההודעות לא קשורות לנושא הפורום נכון שאין עם לינקין הרבה דברים חדשים בינתיים אבל לדעתי צריך להכניס חידונים וכאלו זה נחמד וחוליות חלשות וגם שלא יציפו את הפורום בהודעות סתם לא קשורות יש OFFים מדי פעם מספיק.. לדעתי גם צריך להוסיף חדשות כל שבוע (או כל כמה זמן שיש..) וגם דיונים ע כל מיני נושאים שקשורים (לא ישירות בלינקין אבל לא דיון מתכון לעוגת שוקולד..) אם למישהו זה לא נראה ההתערבות הזאת פשוט תגידו כי פשוט הפורום נראה לי די יבש מבחינת תוכן על לינקין.. מי שנגד שיכתוב
שבוע טוב לכולכם
קודם כל- אם למישהו זה נראה מגעיל/מוזר/לא מקובל עליו/ נראלו שאני משתלטת על הפורום אני מצטערת אני לא אעשה את זה יותר ואשאיר למנהלות אם זה מפריע למנהלות עצמם- אותו דבר