מרימים את הפורום!!

walk alone

New member
מרימים את הפורום!!

קודם כל- אם למישהו זה נראה מגעיל/מוזר/לא מקובל עליו/ נראלו שאני משתלטת על הפורום אני מצטערת אני לא אעשה את זה יותר ואשאיר למנהלות אם זה מפריע למנהלות עצמם- אותו דבר
עכשיו.. לאחר סיור קצרצר במאמרים (ואם תסתכלו אתם בעצמכם) תראו שהם (חלקם..) כתובים ברמה די נמוכה ולא כתובים נורמלי (כמו המאמרון על שם הלהקה הוא לא ממש מסודר כזה וכתוב לא ממש טוב אותו דבר המאמר על איך הלהקה נוצרה או משהו כזה.. לא כתוב טוב לדעתי אפשר להעתיק ביוגרפיה מאיזשהו אתר ולכתוב קרדיט..) ויש עוד כמה מאמרים קצת מוזרים.. אז אם מישהו יכתוב מאמרים זה יהיה טוב.. לדעתי צריך להכניס ביקורות על מטאורה והיבריד טאורי (כי הם האלבומים העיקריים) ואפשר גם על השאר.. חוץ מזה אם סתם ככה משוטטים בפורום רואים שהרבה מההודעות לא קשורות לנושא הפורום נכון שאין עם לינקין הרבה דברים חדשים בינתיים אבל לדעתי צריך להכניס חידונים וכאלו זה נחמד וחוליות חלשות וגם שלא יציפו את הפורום בהודעות סתם לא קשורות יש OFFים מדי פעם מספיק.. לדעתי גם צריך להוסיף חדשות כל שבוע (או כל כמה זמן שיש..) וגם דיונים ע כל מיני נושאים שקשורים (לא ישירות בלינקין אבל לא דיון מתכון לעוגת שוקולד..) אם למישהו זה לא נראה ההתערבות הזאת פשוט תגידו כי פשוט הפורום נראה לי די יבש מבחינת תוכן על לינקין.. מי שנגד שיכתוב
שבוע טוב לכולכם

Lp Fairy

New member
שירשיר....

יש לך תומכת...[= תכלס יש משו בדברים שלך..כי בכול זאת אנחנו פורום לינקין פארק...[=

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo45.gif

אני אומרת שזה רעיון מצויין... לי אישית אין זמן לעשות את זה אבל אני אשמח אם חברי הפורום יקחו בזה חלק וינסו להכניס חיים לפורום כמה שאפשר =]

L P B o Y

New member
../images/Emo45.gif

יפה =] חח עכשיו אולי נחזיר את סיון (אמילי קופר) דתכתוב לנו עוד מאמרים חחח סתם בצחוק =] אני בעד לגמרי! אנחנו לינקין פארק בואו לפחות נהיה נאמנים לשם של הפורום בתוכן שלו

Beautiful Scar

New member
למה? כי שכבת איתה?

מותק שלי.. לא סיפרתי עליך כלום בפורום. אתה רוצה לראות מזה לספר? אני מוכנה. לבר תקרא לה כלבה כי זה מה שהיא. עכשיו תתחפף לי מהעיינים

KaUrO DoNo

New member
בת אל בבקשה תפסיקי עם זה

אני שמה לב שבימים האחרונים את כותבת הודעות שלא קשורות לכלום ואת סתם פוגעת באנשים פה. אז בבקשה ממך תפסיקי.

not special

New member
../images/Emo108.gifמה את תינוקת?

מה זה "הוא פגע בי ראשון" ?? תעזבי אותו כבר. הוא לא עשה לך כלום. די. ובנימה אחרת- שלום אנשים

SAMAR

New member
../images/Emo187.gifחשבתי שעברנו את גיל 7....

נו באמת? מה זה משנה מי התחיל מה? למה זה צריך לעניין אותנו????

Beautiful Scar

New member
../images/Emo4.gif כן לפני 6 שנים../images/Emo2.gif

ולא משנה.. עזבו כבר ביקשתי ממנו סליחה אבל הוא השיג אותי עוד לפני שהספקתי לשלוח לו מסר והוא אמר משהו לא נעים
כמו ש.. הוא יכול לבקש שיחסמו אותי מהפורום ואם לא אחזור זה לא יהיה אכפת לכם רק תרגישו יותר טוב

miss evil

New member
פשוט מאוד...

אל תערבי ריבים אישיים בפורום הזה... ! אין סיבה שאחרים יהיו עדים לריבים האלה... כמו שאני או אחרים לא מכניסיים לפורום ריבים אישיים ככה גם אין סיבה שאת תעשי את זה...

amy lee 4 life

New member
ואני כל כך מאוהבת../images/Emo99.gif!!!!

את מישו זה מענין?!!?!? לא. אז גם הריבים והשברונות לב שלך לא מענינים אותי ואת אף אחד פה שלום שלום שלא תבואי לי בחלום...חחחח סתם צוחקת

Beautiful Scar

New member
ס.O

נחמד D: מי הבחור הבר מזל?
חעחע כבר באתי
חעחע
עשיתי עוד הליקס וחור תנוך D: ואני מתכננת על כל האוזן

walk alone

New member
טוב אז....

אחרי שאני רואה שכמה מחברי הפורום בעד אז יש משהו שמתנדב לכתוב ביוגרפיה על הלהקה? וביקורות על הדיסקים..? אני אנסה לכתוב משהו על מטאורה נראה אם ילך לי (כתיבה זה לא הצד חזק שלי..) ומישהו רוצה להמציא משחק או חידון??... אני מתנדבת לעשות תמונה שבועית ואז אנשים גם יוסיפו תמונות אחרות של לינקין שיש להם אם תרצו..

walk alone

New member
אחלה ואם יש מישהו שרוצה לעשות על

מטאורה אז שיגיד כי לי לא ילך..

Beautiful Scar

New member
אני יכולה לעשות! :)

יש לי ת'דיוידי של מטאורה ואני יודעת אותו בעל פה ויש לי ת'ביוגרפיה שלו.. אז אין לי בעיה.. רק תהיי נחמד יותר כלפי

למעלה