מרים טוקאן...

מרים טוקאן...../images/Emo118.gif

4 שירים ושיר אחד שמח אי אפשר לשיר רבק? כל השירים חוץ אולי מהשיר של אתמול נשמעים אותו הדבר...היום בתחילת השיר בקושי הבנתי את המילים וזה נשמע כמו שעוד שנייה היא הולכת להפסיק את השיר ולהגיד- אוי התבלבלתי במילים...לא יודעת אני כבר מזה מיציתי למרות הקול היפה שלה. היא הבנאדם הכי לא רב גוני שיצא לי לשמוע בתוכנית הזאת...

yoavshovav

New member
מסכים חלקית

היא התחילה את הביצוע היום באמת לחוץ- אבל אחר כך היא נרגעה והפציצה!!! ואתמול היא נתנה בראש עם צבע אחר ושונה! היא הייתה מאוד שמחה ועכשיו אני רואה שרוקדים דבכה אז אני חוזר לטלביזיה

yoavshovav

New member
בס אנא בכרה לג'נת אלתחכים

אבל אני שונא את השופטים הם מחורבנים ולא מקצוענים. צדי צרפתי כל כך לא ברור. הדבר שהוא עושה הכי במקצועיות זה היה ההעמדות של הלהקות הצבאיות בזמנו- שזה היה אסון טבע- לתקופה הזאת הוא שייך ושם הוא צריך להשאר! כשהוא נותן ביקורת- הוא פשוט לא מובן. שילמד להביע את עצמו ולהצביע על הנקודות החלשות במקום כל ה"לא נגע בי" וה"ליד" וכו'. צביקה פיק פסדר מרגול צבועה- מה שמפריע לב במתמודד אחד לא מפריע לב במתמודד אחר. היא נעולה על מתמודדים אהובים מתחילת העונה. גל אוחובסקי דווקא בסדר העונה ביחס לקודמות. וכולם לא עקביים ונוטים לאהוב את המתמודדים הפוזאיסטים.

Yassi K

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים איתך חלקית

השופטים באמת קקותואתה צודק שצדי באמת לא יודע להביע את עצמו ובכלל מחרטט דברים חופשי.. הוא לא אוהב מתמודד אז הוא מתחיל להמציא דברים כמו "אתה לא הרגשת את המילים" \ "אני לא מרגיש שאתה מתחבר לזה" וכאלה חארטות .. מרגול הכי בסדר.. היא לא צבועה, וזה בסדר שיש לה פייבוריטים, לכולם יש.. כולל את השופטים אבל היא שופטת הכי בסדר, אומרת לגרועים שהם גרועים ואומרת לטובים שהם בסדר. :]

אני די מסכימה איתך לגבי השופטים...../images/Emo88.gif

אני ממש אוהבת את גל! לפי דעתי הוא הכי כנה שאפשר להיות בתחרות כזאת כי הרי לכל אחד יש פייבוריטים בסופו של דבר וזה צבוע להגיד שאין...גם את צביקה אני די אוהבת ומעריכה. ובקשר למרגול- זה לאו דווקא שהיא צבועה אבל כל העברית המשופרת שלה עולה לי על העצבים [הכי אהבתי שהיא אמרה פעם שמישהו שר כמו "שייטת טילים מתחת למים" כאילו וואט דה פאק?!...].נראה שהיא מנסה יותר לקדם את הקריירה הממש לא ברורה שלה דרך התוכנית וצדי חמוד אבל עד היום אין לי מושג מה הוא עושה מעבר לתוכנית {מביים מופעים, אולי?}

Itay Simons

New member
יש לה קול מדהים,

אבל יש לי בעיה עם המבטא שלה...הוא מקלקל נורא \:

L i r a n 5

New member
עדיין לא אוהב

אולי באמת אם היא הייתה שרה אז היה מתגלה איזה ניצוץ של כישרון. כרגע כל מה שאני רואה על הבמה זה בחורה ערביה שרה שירים בעברית עם מבטא מזעזע וקול בכייני.

ghgh6

New member
מסכימה איתך

לא סובלת איך שהיא שרה-מזעזעת לדעתי.עם כל הכבוד לא מתאים לה לשייר בעברית.נקודה.ואני ממש לא גזענית.

למעלה