מריחואנה...

res judicata

New member
מריחואנה...

האם לאשר את הסם חוקית, או להשאיר אותו לא חוקי - מה אתם אומרים? אין לי כוח לכתוב את הכל כרגע, אבל כמה עובדות: 1. הסם לא ממכר פיזית. שוקולד ממכר יותר. 2. הסם גורם לפחות נזק מסיגריות, ומעשנים אותו פחות. הנזק יכול לרדת עם לגאליזציה שלו ופיתוח מקטרות, באנגים ונרגילות עם פילטר איכותי. 3. מדינת ישראל מוציאה כמות עצומה על איסור הסם, חינוך נגד, מעקב, תביעת וכליאת משתמשים - וכן הלאה. 4. הוכח על ידי ניסיון ששימוש בשיטות חינוך נגד סיגריות הורידו את השימוש באחוז ניכר, בעוד האיסור החוקי נגד מריחואנה לא השפיע בכלל - 1 מכל 16 במדינת ישראל משתמשים קבועים בסם. 5. בעקבות הפיכת הסם מריחואנה לאחד עם סמים קשים אחרים, אנשים רואים אותם באותה המקשה ולא מתלבטים לעבור מאחד לשני. בנוסף לכך, המחיר גבוה ולא מפוקח והדילרים מרססים את העלים בחומרים ממכרים כדי לגרום למשתמשים להתמכר. שימוש על ידי אכילה יצרוך כמות פי 3 של החומר, כלומר במקום 50 ש``ח לקופסת גפרורים - 150 ש``ח ל-3 קופסאות גפרורים (במושגים של היום), כדי להשיג פעולה דומה. שימוש על ידי אכילה מונע כל נזק פיזי כלשהו. בקיצור, מה?

N0

New member
בטח שצריך להיות חוקי...

אבל בקשר לזה שמשתמשים בו פחות מסיגריות, חשבת על זה שאםיעשו אותו חוקי יכול להיות שישתמשו בו יותר (למרות שסיגריות יותר ממכר...) N0

goldy

New member
תגיד לי אם זה נכון:

קראתי איפשהוא, ואני באמת לא זוכר איפה, רק שהמקור באמת מהימן, שסיגריה מריחואנה אחת = 15 רגילות. וגם אם לא, התפרסם אצלנו במקומון סיפור על ילד בכיתה ז`, שכמו שאר הדברים שהם מתלהבים מהם הוא החליט לעשן גראס. הוא התחיל להוריד בכמויות אחרי ששמע שאנשים שחיפשו משהו חזק יותר קיבלו שריטה במוח. מזל שלו זה עוד לא קרה. ואל תגיד לי שזה מקרה חד פעמי, וקרה רק לאדם אחד...

N0

New member
וואי N0 עכשיו שם לב...

גולדי אתה כאן... לא הייתה הרבה זמן נכון (או שN0 דימיין ) בכל זאת ברוך השב (או ברוך הנשאר) N0 התגעגע . N0 שאם הוא כבר הזכיר את גולדי גם את נעל וקורט לא יצא לא לראות הרבה זמן... האם סיפוריה של לוינזון נכונים... האם נעל וקורט הבנו שכל חייהם הם חיכו אחת לשני, שניה לאחד האם הם ברחו להם לחיים של שיכרון חושים באי טרופי הרחק שם באיים הקריבים (תגידו זה בכלל טרופי, N0 לא משהו בגיאוגרפיה) לחיים מלאי אבוקדו קולה, וסמים קלים... הרחק מאצבעותיה של מנלטראמה (שאם כבר מדברים על אנשים שלא באים נכנסו לפורום וגם דולצינאה למרות שהן בדרך כלל בקושי נכנסות ) הזועמת וזעמו של N0 שהיה בטוח שנעל נאמן, או שמע הם סתם חורשים לבגרויות מתכונות ושאר מיני ירקות ? (טוב N0 צריך להפסיק עם זה, לוינזון תכעס שהוא מכניס לה מילים לפה ). N0

למעלה