מריחאנה רפואית

Suctor

New member
נשבע לך שלא יכלת להגיד משהו יותר מעצבן

ממה שאמרת עכשיו אבל בסדר, נעבור הלאה. מפה והלאה זאת כבר פילוסופיה שלמה. לא נראה לי שכדי לפרט

Gameboy4

New member
הבעיה גם שמערבבים עם מריחואנה עוד חומרים

כמו אדולן ועוד כמה ששכחתי וזה גם גורם נזק אז אתה לא משתמש רק בקנאביס אלא בעוד חומרים מזיקים. אתה בעצם אף פעם לא יכול לדעת מה שמו לך.

Suctor

New member
ועוד נקודה קצרה למחשבה

אני לא יודע איך זה אצל אחרים אבל אצלי למשל, שאני לא חושב על מה אנשים חושבים עליי או על איזה רושם אני יוצר וכו' (לא מקשיב נטו למודעות העצמית שלי) הכל מרגיש לי יותר טוב. זאת אומרת שהסיבה שאני עלול להרגיש רע היא ביקורת עצמית גבוהה מידי.

Suctor

New member
זה נכון

שמוסיפים דברים וחוץ מזה אפשר לעשן מריחואנה רגילה או הידרו שזה טהור וזה יקר יותר וקשה יותר להשיג אבל זה נקי ובריא יותר.

Suctor

New member
מריחאנה רפואית

האם יש אנשים שסובלים מאוסידי ומאשרים להם להשתמש במריחואנה רפואית? אולי במקום אחר בעולם ולא פה (לאוסידי אני מתכוון). רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמעשנים בכללי וזה עוזר להם כי אני עשוה את זה כל הזמן ואני מכיר עוד אנשים כאלים, 2 מהם חברים טובים מאוד שלי.

leonardo18

New member
היי

אני רוצה לספר לך שמאוד כיף לעשן אך אינני חושבת שזה מקל על האוסידי, אולי אף גורם לפראנויה זה אני אומרת מנסיון מה שכן העישון גורם לך לחשוב על דברים ועל עצמך ואולי להגיע לתובנות לגבי חייך והאוסידי זה חלק ניכר מהם. בקיצור שמור לי שאכטה :)

Suctor

New member
אני כמובן לא אתן המלצה ישירה לאף אחד

אבל, אני כן מאמין שזה יכול לעזור ויותר מזה לא רק לאנשים שמוגדרים אוסידי אלא להמון המון דברים אחרים. אני לא רואה את עצמי כמעט בכלל כמישהו שסובל מהתסמינים שמדוברים פה בפורום, אני מכיר את כל מה שנאמר ממש טוב אבל תודה לאל זה לא כמו פעם אצלי (ראה ערך בצבא), ואני מאמין שהצלחתי לטפל בעצמי ולתקן את עצמי יותר מהכל לבד (לסדר בראש שלי את מה שלא יושב נכון), אבל אני עדיין נותן הערכה גדולה למרחיאונה ונעזר בה. אני כן חווה הרבה חרדות קלות במהלך היום אבל אני פשוט לא מתייחס אליהן כמו פעם (מתעמת איתן אחרת או יותר נכון- לא מתעמת). יש לי קטע אחד שעדיין קורה הרבה ומשגע אותי, לפעמים שקר אפילו ממש קצת אני פשוט מתחיל לרעוד וקשה לי לשלוט בזה מאוד (אני מעדיף פשוט לתת לעצמי לרעוד עד שזה יפסיק מאשר להפסיק את זה בכוח). אבל התסמינים האלה ועוד דועכים אצלי שאני מעשן ואני מצליח להתרכז במה שחשוב מבחינתי. גם היכולת שלי לשבת וללמוד משהו או להתעניין בו הולכת וגדלה וזה משהו שקשה לי לוותר עליו. יש המון אפשרויות למה יקרה לבנאדם אם הוא מעשן, זה מאוד תלוי בבנאדם ובעוד המון דברים אבל עדיין חבל לי מאוד שאנשים שוללים את זה כל כך בקלות ועוד יותר מעצבן אותי שיש אנשים שבאמת באמת לא מכירים ולא ניסו את הדבר הזה ועדיין מעזים לדבר על זה את כל החרא שהם שומעים מעוד אנשים שיש להם דרך מחשבה וצרות דעת בדיוק כמו שלהם. יש מצבים והם לא נדירים גם אצל אנשים שמעשנים הרבה של של פאראנויה קלה אבל זה לא אומר שזה יקרה כל הזמן מן הסתם. אני חייב להסביר את עצמי! כנרת, אמרת שאת מפחדת שזה ידפוק משהו במוח שככה בדיוק גם אני חשבתי הרבה פעמים ובתאכלס תלוי איך את מסתכלת על זה - זה הגיוני, אבל!!! ההבנה שלי נובעת מזה שעצם זה שאני חושב שזה עלול לדפוק משהו במוח זה מה שגורם לזה להיות מפחיד בצורה שאני שונא (חרדה). היו לי המון המון מצבים בעבר שבאמת חשבתי לעצמי כמה רע לי ושאני רוצה להתאבד ואז חשבתי לעצמי (כנראה אחרי הרבה זמן שחשבתי על זה) שעדיף לי שידפק לי המוח מזה מאשר שאני אחיה יום שלם בחרדות וארגיש חרא ברמה שזה היה בה. זאת פילוסופיה רצינית מבחינתי. ואת מוזמנת לשאכטה (לאונרדו).

Suctor

New member
ועוד שאלה!

איזה פסיכיאטרים אמרו לכם שזה לא מומלץ? אני דיי בטוח שאני יכול למצוא כמה שיגידו את ההיפך (על אחת כבר שמעתי). וזה לא שאני מנסה לשכנע מישהו פה לעשן חס וחלילה אבל מעצבן אותי שאומרים דברים כאלה בביטחון מלא כאילו שיש דעה אחת והיא נכונה.

אמא11

New member
היי ובוקר טוב

הנושא הזה מסובך. יש אנשים שמרגישים הקלה ויש אנשים שבעקבות מריחואנה מגיעים לאישפוז ודופקים את המוח באופן שלפעמים הוא בלתי הפיך. כמו בכל פן של הOCD אין כאן כללים ואי אפשר לעשות הכללות, אבל הסיכון כאן גבוה וההימור יכול להיות על השפיות. יתכן ולך זה עוזר ועליך זה לא משפיע לרעה, ויתכן שיש כאן עוד מישהו כזה, אבל לכתוב בפורום שזה יכול להיות סבבה ואולי בעקבות זאת מישהו יושפע ויפגע? במקומך הייתי נזהרת מכך מאד. שוב בוקר טוב תמי

Suctor

New member
אוקיי

רשמתי למעלה משפט מאוד חשוב שאומר - "אני לא אתן לאף אחד עצה ישירה" וזה מסכם את מה שאמרת. וגם כתבתי שזה עלול ללכת לצד רע ואני מבין את זה. חוץ מזה קשה לי לחשוב שזה עלול להביא לפגיע בשפיות אבל אני מניח שגם זה יכול להיות אז אני לא אגיד שום דבר.

למעלה