אני כמובן לא אתן המלצה ישירה לאף אחד
אבל, אני כן מאמין שזה יכול לעזור ויותר מזה לא רק לאנשים שמוגדרים אוסידי אלא להמון המון דברים אחרים. אני לא רואה את עצמי כמעט בכלל כמישהו שסובל מהתסמינים שמדוברים פה בפורום, אני מכיר את כל מה שנאמר ממש טוב אבל תודה לאל זה לא כמו פעם אצלי (ראה ערך בצבא), ואני מאמין שהצלחתי לטפל בעצמי ולתקן את עצמי יותר מהכל לבד (לסדר בראש שלי את מה שלא יושב נכון), אבל אני עדיין נותן הערכה גדולה למרחיאונה ונעזר בה. אני כן חווה הרבה חרדות קלות במהלך היום אבל אני פשוט לא מתייחס אליהן כמו פעם (מתעמת איתן אחרת או יותר נכון- לא מתעמת). יש לי קטע אחד שעדיין קורה הרבה ומשגע אותי, לפעמים שקר אפילו ממש קצת אני פשוט מתחיל לרעוד וקשה לי לשלוט בזה מאוד (אני מעדיף פשוט לתת לעצמי לרעוד עד שזה יפסיק מאשר להפסיק את זה בכוח). אבל התסמינים האלה ועוד דועכים אצלי שאני מעשן ואני מצליח להתרכז במה שחשוב מבחינתי. גם היכולת שלי לשבת וללמוד משהו או להתעניין בו הולכת וגדלה וזה משהו שקשה לי לוותר עליו. יש המון אפשרויות למה יקרה לבנאדם אם הוא מעשן, זה מאוד תלוי בבנאדם ובעוד המון דברים אבל עדיין חבל לי מאוד שאנשים שוללים את זה כל כך בקלות ועוד יותר מעצבן אותי שיש אנשים שבאמת באמת לא מכירים ולא ניסו את הדבר הזה ועדיין מעזים לדבר על זה את כל החרא שהם שומעים מעוד אנשים שיש להם דרך מחשבה וצרות דעת בדיוק כמו שלהם. יש מצבים והם לא נדירים גם אצל אנשים שמעשנים הרבה של של פאראנויה קלה אבל זה לא אומר שזה יקרה כל הזמן מן הסתם. אני חייב להסביר את עצמי! כנרת, אמרת שאת מפחדת שזה ידפוק משהו במוח שככה בדיוק גם אני חשבתי הרבה פעמים ובתאכלס תלוי איך את מסתכלת על זה - זה הגיוני, אבל!!! ההבנה שלי נובעת מזה שעצם זה שאני חושב שזה עלול לדפוק משהו במוח זה מה שגורם לזה להיות מפחיד בצורה שאני שונא (חרדה). היו לי המון המון מצבים בעבר שבאמת חשבתי לעצמי כמה רע לי ושאני רוצה להתאבד ואז חשבתי לעצמי (כנראה אחרי הרבה זמן שחשבתי על זה) שעדיף לי שידפק לי המוח מזה מאשר שאני אחיה יום שלם בחרדות וארגיש חרא ברמה שזה היה בה. זאת פילוסופיה רצינית מבחינתי. ואת מוזמנת לשאכטה (לאונרדו).