"מריו" - פרטים חדשים

אה, אז זו הסדרה עם סמו ואודי כגן.

טוב לדעת את השם. משום מה אני יודעת רק עכשיו.
התלהבו ערוץ הילדים וחטפו את כוכבי ארץ נהדרת. נחמד. עכשיו רק חסרה שני כהן באיזו סדרה של הערוץ וזה יכול להיות מושלם.

תראה, אני לא מוצאת בינתיים מידע באיזו זכיינית היא תשודר אבל אם דיברו עליה בחדשות הבידור אז מירב הסיכויים שהיא באמת תשודר בהוט. בדרך כלל, חדשות הבידור מייחצנים את הסדרות שלהם אבל לא תמיד. לפעמים יש גם סקירה על סדרות לא שלהם.
אבל נראה לי מאוד הגיוני שאם "מריו" הולכת ל-yes , ואנחנו מדברים על אותו ערוץ עם שתי הפקות שונות, אז "אלישע" תלך להוט.
אגב, פרסמו על הסדרה לראשונה כבר לפני 8 חודשים... לפעמים לוקח הרבה זמן עד שמתחילה הפקה. אולי היו להם עיכובים שונים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4587482,00.html

Roei152

Well-known member
מנהל
אורן צודק ודוד טועה......
חדשות הבידור של ירדן הראל מפרסמים רק מה שקשור להוט...... יכול להיות כדי להתאים את זה למה שדוד אמר זו הפפקה ראשונה שהיא בלעדית לערוץ הילדים מאז הפיג'מות 8 ששודר בשני הפלסטרמות למרות שרק הוט רכשו את זכיות השידור החוזרים של עונות 5-8 ושידור בלעדי של עונה 9 .... ורק בויאודי של הוט אפשר לראות את כל העעונות..... ואלישע תשודר בשני הפלטרמות......

Roei152

Well-known member
מנהל
שני כהן ...

פשוט מתי מצחוק מהתפקיד שלה כנונו בדהני הוליוד ......

דוד1616

New member
"מריו" - פרטים חדשים

בקרוב תעלה סדרת הקומדיה לילדים ונוער "מריו ".
בסדרה יככבו דניאל מורשת, מיה דגן, דב נבון, רועי בר-נתן ושחקנית חדשה בשם: שירה האס.
הסדרה תשודר רק לילדי YES.
והנה כמה תמונות:

על העדכון.

האמת שבדיוק רציתי לעדכן על זה. את התמונה של מורשת עם מיה כבר ראיתי כשהוא העלה. את השניה אני רואה רק עכשיו. דב נבון עם הפאה ואת שירה אכן גם זיהיתי. שמעתי עליה רק דרך הסרט עם קרן מור, שלא ראיתי, ולדעתי היא כן נחשבת שחקנית חדשה. היא ממש בתחילת דרכה.

אני ממש אשמח לסיטקום מוצלח ורק לא, חלילה, עוד מוצר בלוי כמו "משפחה שולטת" ששוב, הספיקו לי רק כמה הצצות קצרות כדי להבין שזה רע, כל כך רע.
בפעם האחרונה שדניאל לקח חלק בקומדיה (כאן גרים בכיף) זה יצא לו ממש טוב אז נקווה לשידור חוזר של זה...

שיר m

Well-known member
תודה על העדכון!

שחקנים מעולים. מחכה ומצפה

Roei152

Well-known member
מנהל
שירה האס....
אחח איזה תפקיד מעולה עשתה בשטיסל בתור רוחמי........ מחכה בוקצר רוח לעונה השניה שם רוחמי תגלה כמה סודות מענינים על נבכי ההתבגרות והיחסים שבינו לבינה ........

למעלה