מריה ....ב-trl......

סיון mc

New member
מריה ....ב-trl......

אתמול מריה היתה ב-trl .... אני יודעת שזה ישן ושכבר שידרו את זה ממזמן.......... אבל היא התחרפנה שם לגמריי ..... איזה משוגעתתתת ....... היתה לה חולצה של loverboy ואז היא הורידה את החולצה והיתה לה חולצה צמודה .. ומכנס קצרצר ..... וכשהיא הורידה את הבגדים הסתכלתי על האנשים שהיו שם איתה באולפן .. כדי לראות את התגובה שלהם ... והיה שם בן אחד שישב מאחוריה... ולא הוריד את העיניים שלו מהתחת שלה ... והוא היה המום .... בערך ככה ...-
חרמןןןןןןןןןןןןןןן

eranmc

New member
וואו כזה

ודברנו על זה אתמול כבר... מה הלחץ להוריד חולצה כאשר יש לך בגדים מתחת? מתי אמרת שאת נוסעת להולנד...

roimc

New member
כן היא הייתה משוגעת אבל זה הרבה

יותר בגדים ממה שהיא לובשת בד"כ. ולא רואים לה ת´קו שיזוף של התחת לפחות... כמו בלאברבויי.

סיון mc

New member
אני עוברת ביום שבת ...... 17/8

ומה אכפת לי שדיברתם על זה כבר אתמול .... אני לא הייתי ורציתי לכתוב על זה ..... יש בעיות ??!!!!!!!!!!

eranmc

New member
לי אכפת

במיוחד שאת אומרת שמראיה משוגעת. וגל את עם העינים הגדולות שלך תראי מה עשית פעם שנייה!!!

eranmc

New member
לרומיק ומסגל

רועי - היא בסך הכל כוסית שמשוויצה טיפה והיא עם המעריצים שם וכולם יודעים שמראיה עם המעריצים משתגעת, הלוואי והיא הייתה איתי היינו שומעים LOVERBOY ורוקדים עם בנדונות. גל - דברנו על משהו לפני יומיים או שלוש בזמן משחק השש בש! ופתחת את הפה ויום למחרת הפתעה! חחחחח את יכולה להגיד "אמרתי לך" אני מסכים.

למעלה