מרידה במלכות

הסגן שלה1

מה צריך עיון גדול ? לא הבנתי עכשיו אני צריך טובה ממך , אגמול בהזמנות אחר

הצ"ע - הוא על מה ולמה? ואיך אתה

כותב עכשיו אם נחסמת? אחי היקר - שלח נא מסר לנועם ולבן עניין זה, כי חבר של כבוד אתה בממלכת התחתונים!

מה קורה משכיל אחי ???

הכל בסדר שם? אולי יש לך סתם תקלות במחשב? האם באמת נועם חומד לך לצון? לא נראה לי. אולי גם אתה סובל מהדכאון שהתפשט פה בארץ...

האם באמת נועם חומד לך לצון ?

למה לא ? תגיד לי מישהו שעזב הדת הוא בכלל בגדר אנושי ? דיכאון ? אני חי על סיר הבשר עם יין המשומר פה בארץ האפשריות הבלתי מוגבלת , ואתה מדבר על דיכאון ? יש אצלינו שבע שבע שנים , לא זוכרים השנים של רעב ,

דער משכיל לא נראה לי שהוא

חסם אותך, כי לא עברת על כללי הפורום, אין דבר כזה לחסום סתם. כנראה זה תקלה בקווים הבין לאומיים.קח סנדויץ של ציזברוגר עם פורק...

מה לעזאאל כללי הפורום ?

יש לנו אלהימית , והסגן שלה , כידוע מלך פורץ גדר , קל וחומר דבן ק"ו שאלהים בעצמו , אני עובד רק לאלהים אחד , אין עוד מלבדה !!!!

ציזברוגר ? ומה עם "בשר וחלב" ?

תשמע סיפור הייתי לפני שלש שנים במדינה זרה ,(שפה-תרבות זרה ) נסעתי שם לבד-בגפו (טוב אני פריק , אוהב לתייר לבד) כמובן שלא ידעתי איפה אני יכול ללון באותה לילה , נסעתי כמו הומל´ס (גם כייף - לפעמים ) אכילה כשרות ? מאן דכר שמיה ? יש קהילה קטן של יהודיים , אבל מפני שלא ידעתי השפה , לא מצאתי היהודיים , הייתי אז שומר תורה ומצוות , קיצוני , לא אכלתי שלש ימים משהו שנקרא אכילה , אכלתי קצת פירות , מזונות שהיה לי עוד מבית , וזהו , היום מתחיל לחשוב , למה לעזזאל עשיתי זאת ? למה צמתי (כמעט) ? מי מבטיח לי על זה מנה טוב גן-עדן ? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

סיטרא

New member
מה המצב, ר´ אליעזר ?

נחסמת ? אוי, עצוב, ליבי איתך, דבר אחד לא הבנתי, איך נחסמת אם אתה ממשיך לכתוב ? האם עלתה בך רוח הלצון ? התלוצץ, התלוצץ, נחמד איתך, אוהבותך, *שי*

למעלה