מרידה במלכות

מרידה במלכות

חברה נחסמתי היום מפורום זה לכתוב , לא יודע מה פשעי ומה חטאתי , סתם מישהו ממנהלים הפורום היה בשיעמוםםםםםםםםםםםםםםםם והוא חוסם אותי למה ? הרגשתי כמצורע שאסור לבא בקהל , הייתי כילד טוב עד היום לא ? מרידה עכשיוווווווווווווו לפטר מנהלים הפורום יוצאיםםםםםםםםםםםםםםםםםם עכשיוווווווווווווווווווווו נעשה בחירות מי רוצה לרוץ למשרה של מנהל פורום יוצאים ?

מקפיץץץץץץץץץץ

עד שהעולם יעורר מהשינהההההההההההההההההההההה עד מתי להיות תחת שלטון רשע ???????

אחשלי, שכחת את הכדורים?

או שביבלת ולקחת את הכדור הירוק במקום האדום וזה בלבל אותך קצת.... לא נורא. עם הטשולנט של מחר זה יעבור.

היה לך חלום רע, בחיי

אתה צריך להביא[1] הוכחה שהיית חסום! ____________ [1] אפשר גם להביא ביד.

זה לא היה חלום

אני מדבר רציני , האמת , תשמע נועם אם זה יהיה עוד פעם , 1) אני חוזר בשובה , ואארח בפורום של אריאליה , 2) ילך להרב כדורי לקבל קמיע , 3) אולי אארח בפורום של חרדי מחופש בהייד-פארק , יהיה שם יותר סבבה

אני באמת אחסום אותך!

מה אתה אומר על הרעיון שלי? אריאלה צריכה להזמין לאירוח בפורום את הרב כדורי.

בשבילי גם די-טוב

את אשת , הרבנית כדורי , שמעתי פעם שהיא צעירה מאוד , אולי הממממממממממ.................?

מה קורה פה ?

העולם מפחד לומר בקול רם האמת ? להזדהה איתי קצת ? מפחד מטרורררררררר ??????? הם מ פ ח ד י םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם , לא יודע למה , אבל זה נראה לי כמו צאט ביני לנועם , חברה התעוררי !!!!!!!!!!!!!!!! מבקש רחמום עלי ועל שאר בני ישראל

הנני העני ממעש

נרעש ונפחד מפחד יושב תהילות ישראל , באתי לעמול להתפלל לפניך עלי ועל שולחי , שדי איום ונורא היה נא להצליח דרכי , אשר אנכי עומד ................. (תפילת החזן לפני תפילת מוסף בראש השנה , יום כיפור ) חברה , אתם לא מתגעגעים לזה ?

חברים, געווווואלד!

הבחור יורד מהפסים ממש מול העניים שלנו. למי להתקשר? למשטרה? ליש עם מי לדבר? לרבנית? אנא עזרו ליהודי משכיל בצרה.

תעשה תשובה לפני השינה

אם לא היד שלך יכתוב "בשבת" העוול הזה בספר הזכרונות אל תשכח אית דין ואית דיין עין רואה ..........

MAYA20

New member
נועם,

דער משכיל נשמע כאילו הוא מדבר מליבו, אפילו אם אין אמת בדבריו נראה לי שכדאי לתת לו תשובה מנומסת ולהתיחס לדבריו. נ"ב אל תחסום אותי... בבקשה...פליז!!!!!

MAYA20 צר לי לאכזב אותך

אבל את הבא בתורה לטובה אולי נלך במסע ארוך של חיפוש בית חם אחר ?

למעלה