מרטיני רוסו

eyaltamuz

New member
מרטיני רוסו

שלום במה שונה המרטיני רוסו המרטיני הרגיל ? הנבתי שיש גן רוזה וגם ביאנקו מה ההבדלים ? תודה איל תמוז

bujored

New member
תשובה.

מרטיני רוסו (אדום באיטלקית) - צבוע בצבע מאכל אדום, ומתוק מאוד. מרטיני ביאנקו (לבן) - מתקתק. מרטיני אקסטרה דריי (יבש מאוד) - יבש, לא מתוק.

bujored

New member
אבל למה? ../images/Emo8.gif

הרי בעולם שלנו, משתמשים בצבעי מאכל ל - pretty much .. הכל! ולמה לא בעצם? הרי לפני הכל אנחנו שותים ואוכלים בעיניים. זה לא אומר שצבע המאכל שמתוסף לרוסו הוא מלאכותי, אני יודע שמוסיפים לו סוג של קרמל, שהוא בעצמו צבע מאכל, ועוד סוג, שאני לא בטוח מה השם שלו.

bujored

New member
אני דווקא הכי אוהב את הדריי,

אבל זה בגלל שאני, ברמת העיקרון, מעדיף טעמים מרירים על מתוקים. בכלל, מי שותה מרטיני? תן לי חצי ליטר בירה צוננת ונקניקייה.

extra dry- מצויין, במיוחד עם ג'ין

בקוקטייל הטוב מכולם (לטעמי) - מרטיני. (ובכך יש עוד תשובה לכל המלעיזים על ג'ין. תארו לעצמכם מרטיני, עם משהו שונה מג'ין. בעעעע...... אפילו רק לחשוב על כך)

MidNight Flame

New member
דווקא הקוקטייל מרטיני מגעיל אותי!

אכן משקה סטטוס ב100% מאחר ואני שונא את המרטיני אקסטרא דריי ואני שונא ג'ין מאודדדד!

siete

New member
תלוי איזה סטטוס אתה...

אני מאד מאד אוהבת קוקטייל מרטיני, אולי הקוקטייל האהוב עלי, אבל אני מתפדחת להזמין אותו, כי אני בד"כ מקבלת מבטים וזה מעצבן. אולי אני אזמין קוקטייל מרטיני בכוס אולד-פאשונד על קרח - שלא יחשדו בי כפלצנית חס וחלילה... ואם ישאלו, אני אומר שזה סתם מים.
מצד שני, אני לא אקבל ככה זיתים!

siete

New member
ראיתי אבל אני לא זוכרת שום סצנת

זיתים. אולי זה צונזר.

marsala

New member
אליוט גולד מגיע כרופא חדש

לחזית, הותיקים מזמינים אותו לדרינק אצלם באוהל, הוא בוחר מרטיני ,דונלד סטרלנד מגש לו את המרטיני בכוס הנכונה , גולד מוציא מהכיס הפנימי של המעיל צנצנת זיתים ,מוציא זית וזורק לכוס!! המבט של הרופאים האחרים אומר הכל.... COOL!!! Mosh

MEIMIS

New member
M*A*S*H

זה More Alcohol Serve Here לא? פשוט יש מקום כזה בת"א אני חושב, לא?

siete

New member
Mobile Army Surgical Hospital

במקרה של הסרט (והסדרה). אבל גם אתה צודק.

amircn1

New member
מה כל כך מוזר

בלהזמין קוקטייל מרטיני ? למה את צריכה להתפדח ? שימי ז** ענקי על כולם וזהו

למעלה