מרטינגל

לא הבנת את הפואנטה.

הפואנטה היא שהייתה לי בעיה, והחלטתי שאני מתמודדת איתה כי אני רוצה, לא בגלל שאני חייבת ללמוד. אני רוצה ללמוד ולדעת את זה. לך יש בעיה, אותה יכול להחליט או להתמודד איתה או שלא.

ווסטרן או אינגליש את לא צריכה ללמוד

זה כ"כ מופרך שאני לא יודעת מאיפה להתחיל להסביר לך באיזו ידה את שוגה. בלי הנוכנות ללמוד - אף פעם, לעולם, לא תהיה רוכב ששווה משהו. אולי לא תזדקק לכלי כתיבה או מחברת, אבל בלי נכונות אמיתית לפתוח את הראשף להתנסות, ללמוד, לשקוד, לתרגל שוב ושוב ושוב, לעלות מדרגה ולתרגל את הרמה החדשה וכן הלאה - אתה סתם תהיה אחד שיושב על הסוס, אבל לא תהיה רוכב. אל תיתן לעצמך פטור של "ילד בעייתי". זה מאוד נוח אבל לא ישרת אותך.

jgut

New member
../images/Emo45.gif

גם מהמוכשרים ביותר נדרשת עבודה קשה ,אימון ולמידה רבים. הטובים ביותר לא מפסיקים ללמוד

תםטםOHIO

New member
חיזוק וחומר למחשבה היא המהות של

שיעור רכיבה. ואם זה היה לך נעים, מעניין, ומאתגר, אז אתה מתאים להתקבל לב"יס לרכיבה, להתקדם וללמוד. אף אחד לא אומר שזה יהיה קל, אבל ככה זה עם משהו שאתה אוהב.

אל תעלב

פשוט לא מתחבר לי. קשה לי להאמין שאתה יכול לרכב טוב על סוסים חמים אם אין לך סבלנות. שוב, אל תעלב, אני משערת שזה מתקשר לשאלה מה אתה מגדיר רכיבה טובה.

ה צ י ף

New member
שאני על סוס חם יש לי סבלנות

אבל לחכות עד שאני יגיע לרמה של ריניינג או קטינג אין לי סבלנות ואני מעדיף לרכב סתם על איזה סוס מטורף מאשר איזה שיעור משעמם שאני גם משלם עליו

אבל אם תרכב סתם על סוס מטורף

בלי לעבור שיעורי רכיבה קודם, זה יזיק לסוס ויש סיכוי שיזיק גם לך- מסוכן לשניכם. השיעור ה'משעמם שאתה משלם עליו' יכול בעתיד להציל לך את החיים במצבי חירום על אותו סוס מטורף שתרכב עליו.

ה צ י ף

New member
למדתי לרכב בטח שלמתי אני לא עד כדי

כך דפוק הייתי בהטחלה בקורס בסיסי וגם רכבתי בג'וקי קלב.. הרכיבה שלי לא באה מהאוויר והחלטתי כבר להמשיך ככה ועוד שנתיים בערך להיכנס לתחום המרוצים

תםטםOHIO

New member
אם

אתה ברמה טובה, יתנו לך שיעורים ברמה של ריינינג או קאטינג, אם לא, תשלם על שיעור ברמה שלך. אם תתמיד, גם יום אחד ישלמו לך על זה.

ה צ י ף

New member
לא ללמוד אלא סתם לעלות על סוס במנג'

טרוטים קנטרים.. לא משהו רציני ומדי פעם טיול

H a R a Z y

New member
מרטינגל לא מונע שום דבר

הוא שומר על פעולה נכונה של המתג גם כשהסוס מרים את הראש או "הופך צוואר"...

ה צ י ף

New member
טוב אז עם כבר פתחתי הודעה עוד שאלה

מהם הגומיות ששמים על המתג העגולות האלה?

PinkHorse

New member
יש מתגים שתופסים את השפתיים

וגורמים לפצעים ושפשופים.. הגומיות נועדו כדי לשמור על השפתיים של הסוס מפני שפשופים..

NTL

New member
תוספת

הגומיות גם מונעות מהמתג לצאת מצידי הפה

שאלה...מה המשקל והגובה שצריך

להיות כדיל לרכה מרוצים??? אמרו לי שאסור להיות מעבר ל 45 קילו....זה נראה לי שטויות...

תםטםOHIO

New member
54 כולל ציוד על הסוס לפלאט

62 לסטיפל - קפיצות. בארה"ב הדרישות למשקל יותר נמוך, כלומר 50. בתקווה שירימו את הסקאלה הזאת שנקבעה לפני 130 שנה כשמידות האנשים היו קצת שונות, ובגללן ג'וקים רבים חולים בבולימיה, לוקחים משלשלים ומזיעים את עצמם לפני מירוץ. ובבקשה מי שאוהב מירוצים שימו לב - לא כל הג'וקים, אבל זו תופעה.

למעלה