מרטין

פליפ2

New member
מרטין

אתמול ראיתי בפייסבוק שלה שהיא בקשר עם הרבה אנשים מהבית. מעניין למה לא עם אלדד מעניין מה קרה בניהם

זה באמת כל כך חשוב

לא הרבה במילים, אני ממש מתעבת אותה, וטוב שהוא לא בקשר איתה ולדעתי הקשר נותק ביוזמתה, היא אפילו לא חברה שלו בפייס, לדעתי מרטין ״ טובת הלב״ לא הצליחה להרוס את הקשר עם קארין ועם הזמן היא גם רואה כמה היא טעתה ( אבל היא לא תודה בכך) לכן היא התרחקה ממנו. אלדד טוב וסלחן , הוא רק מהכבוד והנימוס לא היה עושה זאת. אז מקווה שהקשר עם קארין המתוקה רק יתחזק וירקיע שחקים ושהיא תשאר בצרפת ותשמור קשר עם מי שבא לה.

l86

New member
בגלל קארין, זה ברור

עוד בבית האח הגדול היא התרחקה מאלדד תמיד כשהתקרב לאנשים שלא אהבה כמו טל ודנית, בעוד שהיא בעצמה הייתה חברה של צחי ואליאב ואלדד לא אמר לה כלום על זה. היא כבר הצהירה שהיא לא חושבת שתשמור על קשר עם אלדד כי הוא הולך להיות עם קארין והיא וקארין לא מסתדרות. עצוב לי בשביל אלדד שכלכך אהב אותה, אבל אם הגישה שלה היא כזו אז עדיף לו בלעדיה.

לא אדבר בשמו, אבל אני חושבת שאחרי חוזרים הביתה

ואחרי כמה זמן בחוץ, הוא ראה שאין את מי לחבב כל כך.. אם חברים כמוה מי צריך אויבים. מרטין הייתה מאוהבת באלדד. נקודה. כל האמפטיה והדאגה לאלדד לא הייתה אימהית, אחרת היא לא הייתה מרחיקה ממנו את אוהביו, אם אלדד היה מתאהב בלינור, דינה של לינור היה כדין קארין. אז שלא תספר סיפורי סבתות ... דואגת לו כאם:)

l86

New member
אני חושבת שהנתק בא ממנה ואם זה היה תלוי בו הם עדיין היו בקשר

הרי היא עדיין בקשר עם המשפחה שלו שמאוד אוהבת אותה. אלדד בכלל הוא בחור מקסים שאוהב את כולם וסלח לכולם, ראיתי שהוא בקשר עם אחי, צחי ודורון, אז בטח שממרטין הוא לא יתרחק מיוזמתו. לא יודעת אם הייתה שם התאהבות רומנטית או לא, אבל בהחלט הייתה שם קנאה ורכושנות לא בריאה.

ממה נובעת קינאה ורוכשנות?

מנחם בן אמר את האמת בחוזרים הביתה את האמת שלכולם לא היה נעים להגיד. היא פשוט הייתה מאוהבת באלדד. הנגיעות הקטנות המבטים ( היא אישה אפילו שהיא מבוגרת, גם נשים בגילה מתאהבות) היא התנהגה באובססיות כלפיו, מתפלאה איך האיש שלה בצרפת נשאר איתה ( יתכן שלא עקב) .. המשפחה של אלדד מנומסת כלפיה, כי היא הייתה נאמנה לו ושמרה עליו מכל משמר.

l86

New member
רכושנות יכולה לבוא מהרבה מקומות

יש גם אימהות רכושניות, יש גם חברים רכושניים. זה דבר רע בכל מקרה. אם אתה באמת אוהב מישהו, אתה צריך ללמוד לשחרר אותו, כמו שאלדד שחרר אותה לאהוב את מי שהיא רוצה. זו אב"ד שאמרה את זה, לא מנחם, והמניע של אב"ד הוא לסכסך ולעשות בלאגן אז לא היתי מסתמכת עליה כמאפיינת אישיות.

פליפ2

New member
נכון

והיום הכי עצוב שהיא בכלל לא בקשר איתו. היא מעדיפה להיות בקשר עם מנחם בן ולא איתו. בהנחה שזה היא שיצרה את הריחוק

l86

New member
הלכתי לבדוק את העניין בפייסבוק שלה

ולפי מה שהיא מספרת שם זה באמת בא ממנה, וזו היא שהחליטה להתרחק בגלל הקשר שלו עם קארין. באמת עצוב שהיא מעדיפה להיות בקשר עם מנחם ולא איתו.

l86

New member
כן, שאלו אותה למה היא לא בקשר עם אלדד ואם זה בגלל קארין

וזו התשובה שלה:
You have to know when to leave. I was not here to disturb or destroy their relation but I saw things that I really didn't like

lol171

New member
ראיתי גם עכשיו, העיקר על טל ומנחם היא אומרת שהם לא כאלה

גרועים והיא שומרת עם מנחם על קשר...היא שכחה מה מנחם עשה לאלדד?
אני חושבת שמרטין פשוט לא מסוגלת להודות שטעתה לגביי קארין
הריי היא יכולה להיות בקשר עם אלד בלי קשר לקארין ובלי לדבר עלייה אבל
קשה לה עם זה שהוא אוהב את קארין.
ולדעתי היא ציינה עם מי היא בקשר כדי שישאלו מה עם אלדד...

l86

New member
כן, זה תמיד עצבן אותי

איך היא הצליחה תמיד לראות את הטוב בכולם(צחי, אליאב, טל, דורון, מנחם, אב"ד) חוץ מקארין, שקארין בחיים לא עשתה לה שום דבר רע. ולא הזיז לה אף פעם מה אנשים עשו לאלדד, כמו שכתבתי היא העדיפה להעמיד את קארין ולא את אב"ד.

חחחח כן, זה היה שקוף מצידה, איך שהיא ציינה את כל האנשים שאיתם היא בקשר למרות ששאלו אותה רק על אורטל גושן.

טוב בואו נשנה נושא למשהו יותר משמח, מאמי מתי את מעלה עוד קטעים מתוכנית הרדיו?

l86

New member
יו איזו מרגשת השיחה עם הקבליסט

אני ממש דומעת פה מהמחמאות שהם הרעיפו אחד על השני, איך שהוא אמר שהוא זכה כי שווה יותר מכל סכום כסף ושאהבה זה דבר נדיר ושהיא מצליחה להכיל אותו.....

l86

New member
עכשיו שמעתי את הקטע עם פנינה, זה נשמע לי לגמרי בצחוק.

זה נשמע כאילו הוא חיפש בדיחה כדי לפרגן לפנינה על האתר, וגם ירד על עצמו על הדרך , כאילו שקארין תמאס בו ואז תזרוק אותו. הבדיחה לא הצליחה לו לאור התגובות של קארין ושל פנינה :) אבל הוא לא התכוון למשהו רע.

lol171

New member
כן זה גם מה שאני כתבתי שזה כאילו היה לפרגן לפנינה

וזה היה בצחוק אבל עדיין בדיחה לא מוצלחת.אבל חוץ מזה באמת שהם היו מדהימים
ורואים את האהבה הגדולה בינהם.
ההקלטות האחרונות לא יצאו טוב ובגלל שזה רדיו יש רק הזדמנות אחת להקליט...
אז אם משהו לא שומע טוב שישאל

למעלה