מרחק נגיעה

touti

New member
מרחק נגיעה

ראיתי אצל אחותי, הזכיר לי התלבטויות קשות... תמיד טענתי שהדת לא צריכה להוות מכשול לאהבה, טוב, כשהייתי תמימה ונאיבית. עכשיו מסקרן אותי, לדעת, מי ראה את הפרק האחרון? איך זה נגמר? מה קרה לזוריק ומה קרה לרוחלה? אני מצפה שלפחות בסרטים יהיה סוף טוב, האומנם???

פשושית37

New member
אז ככה

רוחלה התחתנה עם בחור חוזר בתשובה הפרק האחרון נגמר כאשר החתונה בעיצומה וזוריק כואב זהו ככה... האם זה סוף לרוחך תותי או ש... ספרי איך היית רוצה שזה ייגמר מה נחשב בעינייך כסוף טוב?

touti

New member
../images/Emo4.gif

ציפיתי שיתחתנו ביחד זוריק ורוחלה. שימצאו משהו, הוא יתחזק ויבוא לקראתה. למה לא יכולים בסרטים לעשות סוף טוב? זה משמעות של סרט, להשלות, לפתח תקוות, אשליות, לעשות טוב על הלב ועל הנשמה. יהיה סרט המשך? היא מתגרשת וחוזרת לזוריק???

פשושית37

New member
היו שמועות

שתהיה עונה נוספת לסידרה אם רוחלה תתגרש? ...מן הסתם היא תצטרף לפורום ונתעדכן ממנה

odery

New member
אין מצב

לא יושב על הראש המחמדי שלו כסוי ראש.או שבפרמטר של כסוי ראש הוא יכתוב ``אחר``

odery

New member
אני בעד

שנכתוב את התסריט בעצמנו.נוכל להקריא לתותי כל ערב פרק.

ציפי81

New member
לא ברור שהיא התחתנה!

בשניות האחרונות של הפרק האחרון זה נראה כאילו היא חלמה חלום, והיא עדיין באמצע מדידת השמלה או משהו כזה. אם יש לך תריצי את זה, ותראי.

touti

New member
לא מבינה למה לעשות סרט

בשם צו פיוס ושלא יצא מזה מיזוג בסופו של דבר. אז מה הקטע???

דנידין 1

New member
השאירו פתח ל...

עונה שניה כך זה נראה צודקת, זה נראה חלום ואולי זה סיוט???

לתותי קצת יותר ברצינות.....

פערים כל כך גדולים סופם להכשיל ולפרק החבילה. אלא אם שני הצדדים עוברים תהליך ארוך ומתמיד של שינוי והתקרבות לאמצע. מה שבעייתי אידאולוגית. כי פשרה היא טובה ואפילו הכרחית לטיפול אבל באמצע החיים . להשאר אידאולוגים (דגש על להשאר אידאולוגים ) ולעשות פשרה לפני נישואין רק בשביל הקשר ברבות הימים לא יחזיק מעמד אלא אם צד אחד " התקפל " ועבר חצד "השני" בסוף זה מתפוצץ . לפעמים מוקדם לפעמים מאוחר אבל זה לא מחזיק- שוב בהתניה שלא "התקפל" צד ועבר לצד השני

touti

New member
אתה לגמרי צודק,

וזה מה שהייתי מצפה לסוף הסדרה, שתהיה התקפלות :)

למעלה