מרחק והסדרי הראיה

מצב
הנושא נעול.
מרחק והסדרי הראיה

מרחק והסדרי הראיה
עפ"י החוק, מהו מס' הקילומטרים שאני יכולה להתרחק מהגרוש ולא תהיה לו זכות לטעון נגדי שאני מפרה את הסדי הראיה?

אוהבטבע

New member
עיצה

מרחק והסדרי הראיה
עפ"י החוק, מהו מס' הקילומטרים שאני יכולה להתרחק מהגרוש ולא תהיה לו זכות לטעון נגדי שאני מפרה את הסדי הראיה?
עיצה
תעבירי את ילדיך לאביהם, ותוכלי להתרחק כרצונך ובכך לא תפרי כלל את הסדרי הראייה שלו.

איזו מין תשובה????!!!!!

עיצה
תעבירי את ילדיך לאביהם, ותוכלי להתרחק כרצונך ובכך לא תפרי כלל את הסדרי הראייה שלו.
איזו מין תשובה????!!!!!
למה פה רואים הכל רע? למה תמיד חושבים שעושים דווקא, גם לנו היה מיקרה שבעלי בקבע והיינו צריכים לעבור רחוק מאוד מהגרוש שלי (לחו"ל), אז מה? זה דווקא??? אולי תיתנו צנס לאנשים???

מפני שאלה שאלות עם רוע לב

איזו מין תשובה????!!!!!
למה פה רואים הכל רע? למה תמיד חושבים שעושים דווקא, גם לנו היה מיקרה שבעלי בקבע והיינו צריכים לעבור רחוק מאוד מהגרוש שלי (לחו"ל), אז מה? זה דווקא??? אולי תיתנו צנס לאנשים???

יכול להיות שזה היה מתוך רוע ויכול

להיות שהשאלה לא נוסחה נכון בכל מקרה, לגבי כל המקרים לפי דעתי צריך קודם להקשיב ואח"כ לתקוף, גם אותי תקפו פה חופשי וזה ממש לא בסדר

את , זאת המצפה מאוד, או המתה להתגרש

להיות שהשאלה לא נוסחה נכון בכל מקרה, לגבי כל המקרים לפי דעתי צריך קודם להקשיב ואח"כ לתקוף, גם אותי תקפו פה חופשי וזה ממש לא בסדר

דווקא יש לנו תשובה

כל כך הרבה רוע יש פה....
מודה לכל האנטיפטים ש"טרחו" לענות לשאלתי. אם אין לכם תשובה , אפשר גם לשקול את האפשרות של פשוט לא להגיב.... עלה על דעתכם?????
דווקא יש לנו תשובה
רק נראה שתשובתינו לא התקבלה. ודרך אגב, מתה להתגרש , הרוע דווקא נראה שהוא נמצא אצלך.

וזו הפעם האחרונה שאתייחס להערותיך

דווקא יש לנו תשובה
רק נראה שתשובתינו לא התקבלה. ודרך אגב, מתה להתגרש , הרוע דווקא נראה שהוא נמצא אצלך.
הבעיה שלך היא שאתה מעז לשפוט!!!! אתה לא מכיר אותי וכבר רקמת לי סיפור חיים שלם, תכונות טובות או רעות. בקיצור טיפש אתה. אודה על התעלמותך מהודעותי מעתה והלאה. המשך יום מעולה שיהיה.

אוהבטבע

New member
אם היית מדברת על משמורת משותפת

הבעיה שלך היא שאתה מעז לשפוט!!!! אתה לא מכיר אותי וכבר רקמת לי סיפור חיים שלם, תכונות טובות או רעות. בקיצור טיפש אתה. אודה על התעלמותך מהודעותי מעתה והלאה. המשך יום מעולה שיהיה.
ולא על הסדרי ראייה, אז אני בטוח שלא היו רוקמים לך תכונות רעות. רק אמהות משכמן ומעלה, מכירות בצורך של ילדיהם לשני ההורים במידה שווה, האם את אמא כזו? אשמח לשמוע שתעני בחיוב, במקום זאת שאלת שאלה שהכעיסה, ואני יכולה להבין מדוע, אף אבא אינו אוהב את הסידור הזה של הסדרי ראייה, שמעמיד אותו במקום משני בחיי ילדיו, אני בטוחה שכל אבא יולד ילד בכוונה לראותו גדל מול עיניו, להיות חלק מחייו, להנות מגדילתו, לרוות נחת מילדו, אף אבא אינו יולד ילד עם כוונה מראש שיום אחד ילקח ממנו ילדו, זה לא טבעי, ממש כשם שאת לא מוכנה להיפרד מילדיך, כך גם האב, אם היית מסתכלת על זה מנקודת מבט זו, הייתי הראשונה שקדה לך קידה, לצערי, כמעט ואין אמהות כאלה. העמידי עצמך במקום של כל האבות האלה, ותוכלי להבין את כעסם, שכן הם הפכו להיות הורה סוג ב', שבכל הזדמנות משתמשים בילדיו כדי להתנקם בו, וזה כמו פצע מדמם.

נכון, יש הרבה אמהות כאלו

ולא על הסדרי ראייה, אז אני בטוח שלא היו רוקמים לך תכונות רעות. רק אמהות משכמן ומעלה, מכירות בצורך של ילדיהם לשני ההורים במידה שווה, האם את אמא כזו? אשמח לשמוע שתעני בחיוב, במקום זאת שאלת שאלה שהכעיסה, ואני יכולה להבין מדוע, אף אבא אינו אוהב את הסידור הזה של הסדרי ראייה, שמעמיד אותו במקום משני בחיי ילדיו, אני בטוחה שכל אבא יולד ילד בכוונה לראותו גדל מול עיניו, להיות חלק מחייו, להנות מגדילתו, לרוות נחת מילדו, אף אבא אינו יולד ילד עם כוונה מראש שיום אחד ילקח ממנו ילדו, זה לא טבעי, ממש כשם שאת לא מוכנה להיפרד מילדיך, כך גם האב, אם היית מסתכלת על זה מנקודת מבט זו, הייתי הראשונה שקדה לך קידה, לצערי, כמעט ואין אמהות כאלה. העמידי עצמך במקום של כל האבות האלה, ותוכלי להבין את כעסם, שכן הם הפכו להיות הורה סוג ב', שבכל הזדמנות משתמשים בילדיו כדי להתנקם בו, וזה כמו פצע מדמם.
נכון, יש הרבה אמהות כאלו
אבל יחד עם זאת יש הרבה אבות שלא מעוניינים בקשר, או "טוב" להם ככה, ואני לא חושבת שבשום פנים ואופן הורה הופך להיות סוג ב', כל הורה (אמא או אבא) ככל שישקיעו ככה יהיה, ובעניין להשתמש בילד לנקמה, אבות לא עושים זאת????? אני רק חוזרת ואומרת, לא זה לא בסדר ולא זה, יש גם אבות לא בסדר וגם אמהות

תתבייש לך, איזה בן אדם אתה???

מי מינה אותך לאלוהים ולא הודיע? איך אתה בכלל מעז להדביק לאנשים סטיגמות יא.......אני גרושה מזמן ומסתדרת מעולה עם הגרוש שלי ולמנהלי הפורום, לא נראה לכם שצריך טיפה לרסן את התשובות, לפעמים ממש פוגעים באנשים!!!!

יא...... מה?

מי מינה אותך לאלוהים ולא הודיע? איך אתה בכלל מעז להדביק לאנשים סטיגמות יא.......אני גרושה מזמן ומסתדרת מעולה עם הגרוש שלי ולמנהלי הפורום, לא נראה לכם שצריך טיפה לרסן את התשובות, לפעמים ממש פוגעים באנשים!!!!
יא...... מה?

אוהבטבע

New member
את רוצה להגיד שניתקת את ילדיך

איזו מין תשובה????!!!!!
מאביהם? לקחת אותם לחו"ל, הרחק מאביהם, היפרדת ביניהם. האינך חושבת שזוהי אנוכיות? האם התחשבת בילדיך, או רק בעצמך? האם התחשבת באביהם? האם את מודעת לנזק שנגרם לילדים המנותקים מהורה? לדעתי, הורות אינה יכולה להשתלב עם אגואיזם, אשה צריכה להבין שהחלטה להפוך להורה כרוכה בהקרבה למען הילד, אין היא יותר רווקה שעושה מה שטוב לה, החלטותיה ומעשיה צריכים להתחשב ראשית בילדים. ניתוק ילד מאביו גורם לו לחרדת נטישה שתוצאותיה הרסניים לנפשו, תרומתו של האב לחיי ילדו הינה יחודית, אמא אינה יכולה לשמש תחליף לאבא, חסר של אב פוגעת בילד בצורה משמעותית, בפרט בשנים הראשונות, הנזק הינו בלתי הפיך, את תוצאותיו אינך רואה אך הם ישפיעו על הילד לכל חייו. היה עליך להפנים את העובדה שגירושיך מאבי ילדיך הם רק לגביך, ילדיך לא התגרשו מאביהם, ולכם עליך לקחת בחשבון את אבי ילדיך לגבי כל תוכניותייך. לוא היית אם אחראית, היית מתייעצת עם מומחים, או לפחות קוראת מחקרים, לגבי ההשלכות של ניתוק ילדייך מאביהם, שכן כדי שיגדלו ילדים בריאים עליהם להיות בקשר רציף ללא הפסקות עם אביהם, אביהם צריך להיות חלק בלתי נפרד מחיי יום יום של ילדיו, זוהי הדרך היחידה לשמור על הילדים מפני פגיעה נפשית. לפי דבריך אני מבינה שלא חשבת על כך, יתכן ש"דפקת" את בריאותם הנשפית של ילדיך.

אוהבטבע

New member
תגובתי הנ"ל ל"מצפה מאד 1"

מאביהם? לקחת אותם לחו"ל, הרחק מאביהם, היפרדת ביניהם. האינך חושבת שזוהי אנוכיות? האם התחשבת בילדיך, או רק בעצמך? האם התחשבת באביהם? האם את מודעת לנזק שנגרם לילדים המנותקים מהורה? לדעתי, הורות אינה יכולה להשתלב עם אגואיזם, אשה צריכה להבין שהחלטה להפוך להורה כרוכה בהקרבה למען הילד, אין היא יותר רווקה שעושה מה שטוב לה, החלטותיה ומעשיה צריכים להתחשב ראשית בילדים. ניתוק ילד מאביו גורם לו לחרדת נטישה שתוצאותיה הרסניים לנפשו, תרומתו של האב לחיי ילדו הינה יחודית, אמא אינה יכולה לשמש תחליף לאבא, חסר של אב פוגעת בילד בצורה משמעותית, בפרט בשנים הראשונות, הנזק הינו בלתי הפיך, את תוצאותיו אינך רואה אך הם ישפיעו על הילד לכל חייו. היה עליך להפנים את העובדה שגירושיך מאבי ילדיך הם רק לגביך, ילדיך לא התגרשו מאביהם, ולכם עליך לקחת בחשבון את אבי ילדיך לגבי כל תוכניותייך. לוא היית אם אחראית, היית מתייעצת עם מומחים, או לפחות קוראת מחקרים, לגבי ההשלכות של ניתוק ילדייך מאביהם, שכן כדי שיגדלו ילדים בריאים עליהם להיות בקשר רציף ללא הפסקות עם אביהם, אביהם צריך להיות חלק בלתי נפרד מחיי יום יום של ילדיו, זוהי הדרך היחידה לשמור על הילדים מפני פגיעה נפשית. לפי דבריך אני מבינה שלא חשבת על כך, יתכן ש"דפקת" את בריאותם הנשפית של ילדיך.
תגובתי הנ"ל ל"מצפה מאד 1"
התשובות לא היו מרוע לב, אלא מראייה אובייקטיבית, מדוע, כן מדוע, אשה שרוצה לעשות שינויים אינה חושבת על האפשרות של העברת משמורת לאב? מדוע יש לנו הרגשה שרוב האמהות בטוחות שההורות ניתנה רק להן, והאב הוא בחזקת תורם זרע עובר אורח שעשה את שלו ועתה הוא מיותר? כמה מכן מנהלות משמורת משותפת? רק הנבונות, שמודעות לכך שאבא ואמא שווים הם בחיי הילד. רוב האמהות אגואיסטיות שרוצות את הילדים רק לעצמן, ואינן מבינות שבכך הן "דופקות" את הילדים שלהן, אלה אמהות מהסוג הגרוע ביותר, לצערי, רוב האמהות הגרושות כאלה הן. אמהות אלה שאינן מודעות לצרכי הילדים, אלה אמהות גרועות ביותר, ובכל זאת הן מקבלות את הרשות לגדל את הילדים, אבסורד לא? ואח"כ לא מבינים מדוע ילדי הגירושין הם האחוז הגבוה ביותר הנזקקקים לטיפולים פסיכולוגיים.

תשובתי אליך

תשובתי אליך
- לוא היית אם אחראית, היית מתייעצת עם מומחים - מי אמר לך שלא התייעצתי????????????? - יתכן ש"דפקת" את בריאותם הנשפית של ילדיך - קודם כל זה ילד אחד בלבד, אבא שלו לא בקשר איתו (מתוך רצון שלו) מאז שהילד בן 2, ורק בזכות העקשנות שלי הילד הכיר את אבא שלו כי אני "הכרחתי" אותם להיפגש ומאז הילד טס לארץ בכל הזדמנות וכשהוא מגיע לארץ אבא שלו עושה "טובה" ורואה אותו יום אחד ולא משנה לכמה זמן הילד מגיע לארץ, את כל הזמן הוא מבלה עם ההורים שלי, שדרך אגב גרים 5 דקות מאבא שלו.. חוץ מזה שעניתי למה שהכי "צרם" לי בתשובתך, אני לא חייבת לאף אחד דין וחשבון חוץ מלבן שלי, לבעלי הנוכחי לשאר הילדים שלי ולאבא של הבן שלי. ומאיפה לך שהוא לא הסכים לנסיעה???? זה רק "הקל" עליו, לא משלם מזונות, לא עוזר עם הילד, לא צריך להשקיע זמן וכסף. חוץ מזה, שבשביל לגדל ילד צריך פרנסה, ולא לכולם הפרנסה פה, ואולי האבא לא מסוגל לגדל את הילד?, דווקא בגלל כל המסקנות שלכם כמו "דפקת" לילד שלך את הבריאות הנפשית, וכו'.... אני אומרת שאסור לשפוט עד שלא יודעים את כל הסיפור, יש באפשרותך לדעת מה כל העומד מאחורי הגירושים שלי? אולי התגרשתי כי האבא הרביץ לילד ולי ורק ככה אני עוזרת לילד לרפא את "הפצעים" שלו?????? נו? ומה עכשיו עם "דפיקת" הבריאות של הילד?

תשובה

מרחק והסדרי הראיה
תשובה
אין חוק בענין וזוהי שאלה של סבירות. קרוב לוודגי שנקודת המוצא היא מגורי הצדדים ביום עשיית ההסכם. יש לקרוא את הסכם.

השאלה שתשאלי היא - מהי הסיבה

מרחק והסדרי הראיה
השאלה שתשאלי היא - מהי הסיבה
להתרחקות. אם מטרתה לקנטר את הגרוש, יהיו לכך השלכות. אם זה תוצאה של מצב אובייקטיבי שאין עמו כוונה לפגוע בגרוש, זה סיפור אחר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה