מרחק השפה

מרחק השפה

לכל המעוניין מרחק השפה........... אני אוט סידרית בחברה הזו , את זה אני יודעת, אני רואה את עצמי יושבת בצד ולא תמיד מרצון מה שכן אני מרגישה חייבת לציין שכול פעם שחברתכם מקיפה אותי אני רוצה לרוץ מין התקף של חרדה שדורש ממני לרוץ הביתה, לרוץ אל הפינה בה אני מרגישה שייכת, למקום בו אני דוברת השפה והדמעות, המקום בו אני דוברת את השתיקות והשעות הארוכות . כי שפתכם יפה ולצערי איננה שפתי אומנם אני יודעת בה היטב ומבינה בה לא מעט , אני ממלאה דפים שלמים בה אך איננה שלי ועל כן מקנא ליבי. אני רוצה להיות אחת מימכם אך אינני ואני כמותכם בדיוק אותו הדבר, רק ההפקר והמרחק הוא מרחק נגיעה כמעט – מרחק השפה! ואן בי כעס אילו רק הדמעות שמציפות את ליבי הכמהה להשתלב, לדבר, לחלוק, לבכות ולספר, אוי רק לספר את הסיפור הזה הארוך ......... שאן לו התחלה או הבנה , הסיפור הזה שאן בו אלוהים או אנושיות , סיפור הזנות . מן צורך לשחרר לעולם את מה שנעול ואינו נודע, את מה שאיש אנו חווה ואת מה שחווה מעולם לא סיפרה , צורך קיומי כמו נשימה. אישה אחת אמרה לי "הצורך שלך חסר התנשאות כי את רוצה ללמד ולא לחנך וכן יש הבדל" היום אני מבינה את ההבדל, כי ידע הוא כוח וחינוך הוא לעשירים או לנאהבים. אז אן בי התנשאות, אז מה זה לא שאני לא כמהה להיות, הייתי רוצה להתנשאות ולו לשנייה להרגיש שיש על מה .............אבל אן , וזה לא שאני צנועה כי אני לא, אני גם לא מורידה מכבודי פשוט באמת שאן על מה לפחות לא בעינכם , בתוכי אני מתנשאת והאף רם כי נדירות כמותי , כי אני בן אילו בעלות כוחות ולא רגילים, כוחות על טבעיים, כוחות אנושיים כוחות של החיים הכי פשוטים. אני אחת מהנקבות הללו שמעולם לא היו נשים, אני אחת מאילו שנולדו מופקרות והוכתרו כזונות! זו אני זונה פשוטה מבטן ולידה. ומדהימה אותי העובדה שגם בעורקי זורם דם אדום ושבסופו של יום גם אני לא יותר מאנושית ! אלוהים תאמינו לי רציתי לחיות , עדין רוצה בכל רמ"ח איברי ושס"ה גידי אני רוצה לחיות, חיים פשוטים רגילים , תאמינו לי לא הייתה דרך אחרת בשבילי האמינו לי ! כמוני יש רבות והן כולן יפות , כמוני יש יותר ממאות והן כולן אנושיות ואם למדתי דבר בכל חיי האומללים היה הוא אחד: כולנו אנשים מעטים אילו שזכו לחיים מלאי קלות ופשטות ועל כן אילו שכמותי ואנא האמינו לי , אילו שכמותי כמהות לדבר אחד והוא כל כך עצוב בפשטותו, הן כמהות לחיות חיים פשוטים חיים הכי רגילים, הן אינן טיפשות הן מודעות לכך שחיים רגילים הם מלאי בעיות ועמוסים בתקוות ועדין זה מה שהן חולמות, בחלומות הכי ורודים שלהן הן רואת מינוס בבנק וילדים שלא יודעים על הצרות היום יומיות של חיים רגילים הן רואת דירה בקומה רבעית בלי מעלית בשכונת חיים הכי פשוטה בפריפריה לרוב הן גם חולמות על איש שיהיה שם לצידן אך מודעות למציאות בה דבר מהסוג הזה ספק אם יקרה והן מתפשרות במחשבה שלא מגיע להן כל כך הרבה, כמה חסר היגיון! ואת זה רק אני יכולה לומר כי אתם לא יודעים , עצוב שאתם לא יודעים כמה הן יפות וכמה הן טהורות אילו שכמותי שלא זכו בפיס כמוני , ורק בשביל לסבר את האוזן- הפיס שלי היה מכון תודעה ולו רק בשיחות אנושיות הכי פשוטות ורגילות שיכולות שיחות להיות . הסברה מסוג שכזה כמוה היא משימה בלתי אפשרית ויש לכך יותר מידי סיבות לא חשובות, אחת מהן היא הדרך בה מתכנתים לנו את המוח בילדותינו (ישנם כאילו שטוענים שזו גם הסיבה בגללה מגיעות נשים לזנות) אם נתעמק במוצר המוגמר של ילדותינו ונשאל עצמינו למה מי שמסכימה הופכת באחת לאחרת , מופקרת מבוזה וזו לא בהכרח השאלה , השאלה הגדולה היא: מי לא מבוזה בעולם שכזה? כי בסוף מתרגלים להכל גם להשפלה גם להפקר ולמבוכה , בסוף מתרגלים להכל – כמה נורא! אז אולי נפסיק לבזות , וליצור מחיצות מיותרות ופשוט נשתדל לחשוב שנייה לפני שאנחנו זורקים עוד קללה , שנייה אחת ועולם שלם הופך טוב יותר ! המילה זונה היא לא קללה היא המציאות השכנה וכמה עצוב שבמקרה הזה הדשא של השכן ממש לא ירוק יותר אלא שחור , אני לא אוהבת את המונח קשה כי בעולם שכזה הכל קשה אבל הדשא של השכן הספציפי הזה הוא לא קל , לא קל בכלל! אני לא בדיוק יודעת מה המוח שלי מנסה להשיג בכתיבת המכתב הזה, אני עדין בדרך, עדין לומדת אך מבינים כל מחשבה , אני עדין תלמידה בבית הספר של הנורמה ההגונה. אבל אולי זה מכתב תודה למכון תודעה לשתי ישויות קסומות וסבלניות עידית , ולאה . ואולי זה בשביל לתת כוח שקוראים לו ידע לאילו שלא יודעים את האמת, לאילו שלא מבינים, לאילו שבבורותם פוגעים באילו שכמותי שלא זכו בפיס . ואולי זו רק אני שמתרגלת לנורמה ההגונה בה היצור האנושי שם עצמו בראש הרשימה ובאנוכיות מוחלטת אני חולקת מידע כבד נורא ורק בשביל להקל על המסע המיוחד של חיי החדשים ! עכשיו אפשר לומר שאמרתי את שלי , נכון לא את הכול אבל התחלתי ואני מודעת למשימה הזו הבלתי אפשרית שלקחתי על עצמי אבל אני מקבלת אותה באהבה ויוצאת למסע הסברה פרטי שאינו מתנצל אלא מודה הן לבורא (מי שהוא לא יהיה) והן לאנשים טובים שהגילוי הזה של קיומם בזה העולם מרגש אותי , מענין אותי ומעצים ! תודה אישית וכנה ממעמקי ליבה של מי שלומדת לחיות וגודלת באיטית לך שקורא שורות אילו באהבה ובהוקרה על האנושיות שבך בהקדשת זמנך היקר ממני אליך תודה !

מה היה עוזר לך?

תודה ששתפת ברגשות לא פשוטים. האם מהמקום שאת נמצאת בו כרגע את יכולה לבחור מה את רוצה. מה היה יכול לעזור לך?

מצחיק מה שהיה יכול לעזור לי

מצחיק עד כמה זה פשוט רק משהו כנה לדבר איתו פשוט לדבר רק להוציא את הכול החוצה כדי שגם אני אוכל לשמוע את כל מה שנעול לי בראוש ואז אולי אני אצליח באמת להבין ולא רק את עצמי אלא את האנשים האחרים כי זה מוזר רשום שאת חוקרת מיניות אז יש לי שאלה אני לא אומרת שאני לא נהנת מסקס כי אני כן אבל עדין תמיד נראה שאילו שעשיתי אתם סקס גברים ונשים נהנים אחרת נראה כאילו לא יודעת תמיד זה נראה לי מוזר להסתכל עליהם במהלך הסקס ולהבין כמה אני אחרת אפילו לא יודעת למה וגם נשים רגילות כאילו שלא עבדו אף פעם כשהם מדברות על סקס זה אחרת כשהן כותבות על זה זה אחרת ממני הם נהנות ממקום אחר , מאוד לא גופני , סתם כתוב שאת חוקרת מיניות אז שאלתי אולי זו העיפות לא יודעת בכל אופן ממש תודה שהקדשת מזמנך לקרא את מכתבי ועל אנושיותך בה אף טרחת והגבת לי אלפי תודות כנות

שירה ח1

New member
היי...

דקות בשתיקה ידברו עבורך הכי טוב מכל האותיות המרצדות לך במסך...השקט בדיבור הצעקה שבלב...מי יבין?? רק לב שבור...רק לב שנזרק ...לב שלא היה לו בית חם... יש לי המון מה לתת לך...יש לך המון מה ללמד..ויש צעקה שנשמעת גם לא במתכוון...שרוצה רק לבקש שיבוא מישהו שלא ישפוט...שיגיד לך שגם לך מותר לטעות...ושהאשמה איננה תלויה רק בך...שהמצב הוא זה שגרר אותך...והיו פעמים שחשת מוטשת מ"המחנכת שבפנים"...היו רגעים שהרמת ידיים וחשבת שאפשר לעשות זאת מכני...והלב נשרף לאט לאט..וכל מגע מזכיר את התשלום...והסקס הפך כל כך מוכר...יד זרה נוגעת...וגופך מחפש נחמה...יש לי יכולת להבין אותך אני מאמינה...מהמקום הכי שפל..מהמקום שמוכר...לא אחשוף פרטים על חיי הרחוב על הסמים...לא כולם יבינו לא כולם אנושיים ...בעולם שלי לפחות ...היה רק עיניים דומעות...רק שחור שנאגר מסביב...רק האיפור שמסתיר את כל האמת...את כל מה שמעיק.... והיום זה שונה היום לא באותו המקום בת 27 כמוך...ניצחתי לבדי..ניצחתי כי הייתי במנוסה וברחתי ...קמתי החלטתי...אבל היום אל תגישו עזרה..היום הלב מבקש...תקשיבו ...תשמעו את הצעקה...אם התחברת אם לזה היתה הכוונה...ילדה עם נפש זקנה....אם התעייפת מלנסות להסביר...תניחי לי להקשיב לך...לשקט שנשמע כצעקה...מקווה שנגעתי בך ותודה שהצלחת להוציא ממני כאב שהיה מוחבא...שירה , אשמח להיות איתך בקשר ....האיימיל שלי הוא [email protected] מחכה, בחיבוק ואהבה..והכי חשוב בלי שום שפיטה!!!

מדהימה

קודם כל תודה לך על הזמן שלך לקרא את ממכתבי ועל אנושיותך בה אף הגבת לי זה בערך מה שכתב יש המון דברים שאני עדין לא בררתי עם עצמי אבל אני חייבת לשלוח לך עוד משהו מקווה שתהני ממנו לא נראה לי שאף אחד אחר יוכל להבין אותו כמוך ממני אליך באהבה תודה לך הלבד הזה מחלחל כמו מחלה סופנית אם רק היו הקירות הארורים דוברי עברית כמו שד שחור את מופיעה לך משקיפה מסורגי המראה את יודעת , רק בסרטים המבטים נוגעים החיים, הם הרבה יותר רגילים במציאות שלך - כולם נוגעים בך רק המבטים לא מתאמצים לא טורחים אלייך לא מגיעים רק בקסומות המבטים נוגעים זו את שהם באמת רוצים לשנייה היית חשובה ומספיק יפה לדקה גם את היית כוסית. אך זה שאת לא רואה -מה שכולם מבינים? את ריקה מיופי ועדין מנסה מי שם עליך גוף של אישה תחפושת מבישה לילדה מתי הספקת לגדול- את שבמראה מתי הפכת כזו שמנה ,ילדה ? כול כך אחרת, כמעט מיותרת ועדין מיוחדת רצית להקדים את זמנך גילית שאת פשוטה רגילה בצורה מביכה את שמשקיפה עלי מהמראה ילדה כלואה בסורגים של אישה כבר לא קומפקטית ורזה את גדולה ולא מהחיים, שמנה יגידו אנשים תקועה תרתי משמע, נעולה את רק מביטה עלי מהמראה אם רק ידעת – שאת זונה ולא סתם זונה עם הבנה ברורה של טוב ורע רוצה לגדול ואז את מופיעה שואלת ושואלת בלי הפסקה ואני- בעיקר לא מבינה הלכתי למראה וראיתי ילדה משקיפה עלי דומעת בחזרה. תוהה אך הצליחה לגדל כזה ביטחון עצמי בחזייה אך הפכה אישה וההפקר ממתי הוא בא לבקר ? טוב אז אך מסבירים שאתם צודקים ונכון ישנם הרבה תסביכים אנו אחרות שונות ממה שנולדנו להיות לטענתכן גידלו אותנו אחרת , ומסיבה לא ברורה לא גדלתי, נשארתי קטנה זקוקה נורא ולא רק לחום אשמח לטיפת הבנה ולמרות שזו כבר בקשה ממש גדולה כמעט בלתי אפשרית, בקשה אכזרית כי אך תוכל נפש חייה להבין שואה, אך תוכל נפש אדם להכיל את העובדה העצובה שזה באשמתה ? הבנה היא סגולה של אנשים קדושים, של חיים באטמוספרה אחרת, הבנה שייכת לאחרית הימיים אחרי הכול היא מביאה עימה קבלה וזו לא תמיד מתקבלת על ההיגיון הבריא שאותו עוד לא הגדירו ממש. דרוש\ה גיבור\ה למלחמה לא ברורה על הגדרה כי בסיכומו של יום אנו יכולים להגדיר הכול, אפילו למילה אהבה מצאנו הסבר מילוני אבל זונה זה דבר שמשתמע להרבה יותר משני פנים, ואישה זה כבר מילה ממש חסרת גבולות. בעולם אחר , שחור יותר עולם לא ממש ברור מעורר קינאה ובחילה באותה הרגשה, אטמוספרה זנותית חסרת הבנה הרי יש גדולים ממכן , טובים, מסכלים אנשים בוגרים, הם כבר אחרי תהליך החיים הם הרהרו דנו והסיקו מסקנה: זנות – לא טובה ! ובעולם בו אנשים לוקחים בעלות על אלוקים ועל אך לעזאזל אמורים להראות החיים צר לי בנות אך אתן טועות , תמותו מרעב תסבלו מחוסר של הכול העיקר לחיות הגון , יש נשים טובות הגונות ולי אין שמץ של מוסג איפה כתוב שכך צריך להיות, שכך צריך לחיות. אבל משהו החליט בשבילכן ואתן תזכו לחמלה כי אחרי הכול מקובל לחשוב ששלט בכן יצר הרע, זה הגיוני, בחירה בזנות במטרה לחיים טובים יותר לא מתקבלת על הדעת וזה מהסיבה הפשוטה שלאישה אן אופציה אחרת פרט ללהיות "הגונה" תמותי ברעב , צפי בילדיך סובלים, תרצי ותרצי רק את גופך אל תמכרי. תשני ברחובות אן מה לעשות אף אחד לא אמר שהחיים קלים, תסבלי זה מה שאנשים עושים העיקר להיות הגונים, מוסריים, ומהי מוסריות, או שמה עלי לשאול שאלה הרבה יותר חשובה מי קנה את זכויות על המילה ? כי בעולם בו החופש היא מילה יקרה ואפשר להשתמש בה רק במידה ושלמתה סכום סמלי שערכו כערכה של וילה בקיסריה, לחברה שקנתה מבעוד מועד את הזכויות על המילה רק אז תוכל להרשות לעצמך להשתמש בה בעולם כזה יקירותיי, אחיותיי לנשים החופש לא קיים הוא חלום בליתי מוסג לאנשים חסרי אמצעים או כסף ובפרט לנשים, בעולם כזה גופכן מזמן כבר לא שלכן. אתן נשים ולנשים אסור! אסור חופש , אסור הכול פרט להגינות ורצוי שהיא תהייה נורא מוסרית ותנו לי דקה אני אסביר לכן מהי הגינות מוסרית ברמה חברתית. טוב אז כך ההגינות הזו המוסרית אותה אחת שספציפית לרמה החברתית היא חלום יפה וורוד נורא של אנשים יפים בעלי מוסר אנשים שמעדיפים למות לפני שיחיו חיים שכאילה, מופקרים כי גם דרך ארץ קדמה לתורה ובדרך לא ברורה הצליחה לחבור עם המוסריות והשניים המציאו ערכים חדשים שאותם אישרו ברוב קולות צמרת החברה הגבוהה שבראשם הגברים אחרי הכול עשירים אוכלים כשהם רוצים חולים אוכלים כשהם יכולים והעניים הם אוכלים כשיש להם . אז אני מקווה שנחה דעתכם ועכשיו אתם מבינים נשים זונות הן חסרות אופציות הן עניות שרוצות לאכול כשהן רוצות אחרי הכול מדובר במדינה דמוקרטית ובעולם חדש ,ליברלי בו זוכות האדם על גופו, זכותה של חווה עדין לא באמת הוגדרה וכך בעולם כזה זונות יוכלו רק שיש. אם רק ידע העולם שזה בלתי אפשרי כ כשיש את כול כך עסוקה באיך להשיג את הארוחה הבאה ..... וזה מעיף נורא, מייאש ואז המוסריות כמו מפסיקה להתקיים ובשנייה. הרשו לי לבשר לכם קבל עם ועדה : החיים קשים . החיים הם לא בהכרח קלים ולא תמיד טובים לרוב הם קשים כי כאילה הם וזה לא בהכרח קשור למה שקרה לך בילדות או שזה כן ואולי זה בכלל משהו שקרה לא מזמן שמעקב עוצר , מקשה, עושה את שעושה . העניין הוא שלכולנו קרה משהו בזמן כזה או אחר , כולנו עושים בחירות ישרות , מפוקפקות, טובות , רעות כולנו עושים בחירות לרוב על סמך ניסיון חיים , על סמך תובנות ילדות ובגרות , כולנו עושים בחירות על סמך יכולות ורצונות , על סמך למידה ולא , לא כולנו מוצאים את העבודה המושלמת נדירים אילו בינינו שזכו למשפחה המושלמת וגם אז היא חייבת להיות קצת דפוקה כי בעיני אמא אנושות זו שלמות . החיים קשים נקודה . אז תגידו לי, זה באמת חשוב מה קרה אי שם באשמורת עברי האומללה? וזה רק במידה ואכן קרה כי לפי הדוקטורטים למיניהם בטוח שהיה משהו , לפי התסמינים הוא גם היה איום ונורא אז שמשהו יסביר לי למה הדרך היחידה להינצל היא לטבוע בחזרה בגהנום כשכול מה שיש ברשותך אחרי חיים שלמים של בחירות ותובנות הוא לא יותר מקצה חוט זר לחלוטין בדמותם של מטפלים ? ובנימה אישית פרטית הרשו לי לשאול שאלה די פשוטה איזו סיבה יש לכן לעזור לי וכן היא חייבת להיות יותר ממשכורת, הרי אתן זרות לי וכי למה שזר מוחלט ירצה בטובתי ? אך יוכל זר מוחלט לדעת מהי טובתי, מה הדבר הזה שבאמת בראי לי איך יותר מכך אשאל מי יחתום לי על כך , שזו היא הדרך הנכונה ששם תמונה ההצלחה והחיים האילה השקטים הבטוחים מי חותם על המסמך ?

שירה ח1

New member
לא היית זונה היית מזינה...., שלך באהבה...

כשאין לך כלום , ואת לבד, העולם נראה מפחיד למי שיש לו מה לאבד...כואב להגיע לתהום כדי לגלות שיש בכלל קרקע...והבנות כולן עם נפש טהורה...לכולן סיפור מזעזע מאחוריהן...ולאף אחת מהן אין כוח להתחיל להבין את עצמן ולכן אף אחת לא תשאל , אף אחת לא תשפוט לרעה...הן הופכות למשפחה..דרך הכאב דרך החוסר הבנה שיש בעולם הזה ..האכזריות שבמבטים...הנגיעות הקרות ...ואת לא עוצרת לחשוב..לקוח אחר לקוח ...בוחרים , ואת עושה הכול כדי להרשים...לפעמים עולה החנק בגרון...האם גם בתור זונה אני כישלון???!! מתסכל למכור את החיוך הצבוע...מתסכל לגעת ...והחיה נועצת ציפורניים...רעבה לטרף...בביסים קטנים את נגמרת...ואז מגיע השקט ..הדממה...איבדת את עצמך כדי לחיות חזרה..היית צריכה למות כדי להתחיל מהתחלה...והיום לא תחזרי לשם..היום זה נראה לך שונה...איפה היתה התעוזה ...איך נסחפת לתוך בועה...בידיעה?! לא ממש לא בידיעה לא מיתוך בחירה....אני מאשימה אותם!!! את העוברים ושבים...עד שלא רואים גופה לא מתרגשים...ילדי רחוב ..ילדי סבל..מי מביט בפנים?! והיום את צורחת את כאבן של האחרות...אל , אל תשתיקי קולך ..אל תתני להם להמשיך לשתוק... אפשר לסייע ואפשר לעצור את הנפילה...אבל אין מי שיקשיב ..הם מביטים בזילזול מההתחלה... ואת יושבת..כמוה כמו אותה חברה...הכסף הוא רק אמצעי ...לילות שאת מבלה בשתיה...להשכיח לברוח מהמציאות...ויש בתוכך הסכמה.."זה החיים מה אני אשמה"..., המזון הופך לנחמה...המזון זלילה לא מובנת..רעב , רעב גדול לאהבה....וכן כמיות של מזון...המתוקים סוג של נחמה...מכירה?..., אני גאה בך , גאה בך ילדה..בא לי לחבק אותך לומר לך שאני מבינה!!אל תשתקי לעולם! הקימי קול צעקה...שיבינו שאפשר אחרת...שאפשר להציל את הנפש של אותה הנערה..אותו הנער...הזנות היא "פלסטר של מלחמה"...הצורך לשרוד ...לכי תסבירי להם...ואני כאן אהובה לכל דבר שרק תירצי...מחכה לראות שתקימי פורום משלך..פורום בו נדבר רק על הכאב...נספר כדי לגדול יחד...נדבר כי אנחנו כבר לא שם..אבל בנות...הבנות שהן היום משפחה..צריכות את עזרתנו.. אוהבת אותך מרחוק...ומחזקת את יידך את מדהימה!!! ממני שירה

יקרתי יש כבר קומונה לשכמונו

ואני מסכימה איתך ולא מסכימה מסכימה כי כן כל מה שאת מתארת קרה גם לי לא מסכימה כי אני רוצה להאמין שאני אחרי מה את עושה בימים אילו האיים עבדת פעם ? אם כן קבלת עזרה בשביל לצאת ?

חבר 8

New member
אל תיסתכל בקנקן אלא במה שיש בו

מתוך דיבורך השותף שיוצא מלב טוב . רואים הרבה טוהר ..גם יהלום שנפל לבוץ יהלום הוא.הזנות הוא מקום שלשם היגעת ואת לא יודעת איך .את לא זונה בנשמה . כי אם הית לא היתה יוצאת יוצאת צעקה גדולה של ילדה .אני מרגיש שאת מוכשרת מאד .דיבורך ישר ואמיתי.את צריכה לדעת שיש מקום מנשמה שהוא טהור ונקי .חיבים להתחבר אליו .כולם כל אחד ואחת .שאת תתחברי למקום הזה שלך שהוא נימצא בוודאי בלי שום ספק לא משנה מה עברת .את תתני תקווה ואור להרבה בנות טובות שהיגיעו לאן שהיגיעו. תאמיני תאמיני אל תיפלי ברוחך .יש אור גנוז בכל מקום אם את היגעת לשם זה לא סתם תגלי את האור שלך .הוא יחמם ויעורר הרבה נפשוות עשוקות ..קומי עורי .

אני לא הולכת לחזור לעבוד בבזנות מחר

אבל יש געגוע געגוע גדול נכון זה לא עולם ורוד אבל גם לא שחור יש המון צדדים חיוביים יש חברות יש דברים קטנים שעכשיו שקשה הם חסרים הצגתי געגוע גם אם הוא לא נכתב כראוי הוא לא יותר מגעגוע

חבר 8

New member
תיכתבי עוד

יש לך כישרון מיוחד בכתיבה .להביע רגש .תיכתבי עוד..

ביקשתה קיבלת

אנשים איומים שכמותננו אנו הזן הנעלה הרגיש עם הסגולה של השפה הזו האיומה שפת התער חדה ונעוצה כאקסקליבר בסלע החיים והיכן הוא ארתור מלך קמלוט שישלוף אותה בענוותו ויציל אותנו מהחושך של המשפט אותו שמנו לנו לסמל ולאות עליונותנו .איכה מושיענו? עצמנו משתלת עלינו לוקח לעצמו זכויות, ממכר אותנו בכוח השקרי אנו אבודים ולא קיימים יותר אבירים שיגנו על האמת והצדק הוא כלאו בבירוקרטיה ודפים שהם הדבר היחיד שמתקרב ללבן עד שגם אותו מכתימות אותיות דפוס שחורות , בירוקרטיות . אנחנו שופטים מחוסר ידע- מחשב משוכלל יותר רגיש מאיתנו היום, הוא מבסס תשובות על סמך נתונים ועובדות ברורות . אנשים הם הרבה יותר קטנים, זה ברור שמה שרואים מכאן לא רואים משם ועדין כולנו שופטים מאותו כיסא של "מרומי" החיים הנוחים. שופט לא יושב בספסל הנאשמים גם לא בכיסא הטובעים הוא יושב למעלה משקיף ורואה משם את מה שהוא לעולם לא יראה מכאן, אחרי הכול נדירים יותר משלמות, אילו הם השופטים שגדלו בשכונות היותר קשות ועניות של אילו החיים. הכאב העז שמפלח את גופי הינו הגורם היחידי לחזרתי למציאות החיים העגומה כאן בעיר הכי הומה . לאן נעלמתי שוב ? הלכתי לעצמי לאיבוד. חיי אך הייתי מגדירה- אותם? סוג של חתולת רחוב עם תשע נשמות ואן סוף פחדים תמיד עם עין אחת פתוחה אף פעם לא באמת ישנה ומנוחה היא סוג של אגדה , מיתוס שמטיל לו בזמן . חתולת רחוב נודדת חופשה בסימן שאלה , כי אן דבר מוחלט, בעולמה החופש הוא הכלא הכי נורא, ועדין חתולת רחוב מהי ללא החופש שלה , ישנה בתוך פחי זבל מלאי אשפת חיים של אחרים, מלאי חוסר ואי יכולת אנושית.חתולת רחוב מתרפקת על כל אחד בשביל טיפת חיבה סתם בשביל לקחת נשימה מהחיים, חולשה זה ההרגשה הכללית שעוטפת אותה , עוד טיול לילי ללגום מהשקט כמו מכוס קפה, בשביל להתעורר לשנייה, בחופש שלה הכול רועש והפחד השולט עושה עבודתו נאמנה, האוזן תמיד זקופה עם יכולת שמעיה לתוך תוכה של חברה צבועה איומה ומאימת, חברה מסוכנת . חברים להקה זה לא בשבילה- חתולת רחוב , זאבה בודדה מדלגת בן הזדמנויות החיים שאינן ניתנות לה , שאינן מנת חלקה, אנשים ברחוב מתמוגגים , מוחים דמעה נוכח היופי , נוכח הפווטנציל איש לא מבין איך חתולה כול כך מוכשרת, כל כך מיוחדת לבדה ברחוב יושבת , אנשים ריקים מחפשים אשמים, רק לדקת דומיה עומדים ובה צופים, הלב נצבט הם אומרים ובשלהם ממשכים, היא לא תשוב למחשבות של אנשים ריקים חתולת רחוב מופיעה להם רק בפחדים בחלומות החשוכים בן השמיכות הנעימות הלבנות היא הכתם השחור שמשתלב יותר מידי טוב בלילה האפור לא זוכרים אותו בבוקר, הוא אינו שייח לאור . אם להגדיר אותה מעולמכם היא חשבון בנק פעיל מידי, הכול וכולם לא יותר מעוברים ושבים אף אחד לא נשאר אבל תמיד יש מחר תקווה טיפשה נועלת אותה בתוך אזיקים של חופש דמיוני בצורה הכי מציאותית שלו . חתולת רחוב שכמותי נשפטת על ידי פחדים של עוברי אורח סתמיים, נידונה לכלא של החיים הבזויים חסרי איכות, נטולי שקט וגועשים על ידי אפסים שהשקיעו בלימודים גבוהים של החיים המחקריים וקבעו כללים שהם מחוץ לחוק כמוני בדיוק רק שונים בתכלית חסרי שאיפות אישיות, חסרי רצונות אנושיים, מתיפייפים בשלמותם העגומה ומתגאים באנושיות פצועה. חתולת רחוב מתנקה בעזרת הלשון של עצמה, נחמה אינה מנת חלקה הדברים המוכרים לה הם הרעש השקט של הרחובות הריקים מאדם או חוה בליליות ירח מלא בריקנות של חוסר שפיות רומנטית . שירים מתנגנים בלהט בתוך ליבה של חתולת רחוב לילית קטנה ברחוב גדול מידי מזכירים לה נשכחות מעלים אבדות ישנות שנעלמות עם השמש העולה, שנשכחות עם ההמון הגועש ברחובות העיר האבודה שבראשה , חתולה אבודה בן הרים של אנשים מזוהמים שפשוט זורמים במעלה הנהר ושמו חיים, עליבות הנפש וחוסר האצילות של אנושיות מבחילה. ואת הספר הזה כבר כתבו לפניה קראו לו סוזנה הבוכייה בטעות כי סוזנה הייתה נעולה בסרטים של עצמה, סוזנה לא התאימה לפרופיל של אדם שנכתב בידי הפרופסורים הנעלים סוזנה חייה עדין בגן עדן ועדין כפותה לעונש של חווה. ואני צריכה את המוזיקה שתצרח בווליום מטורף כבר לא צריכה אלכוהול גם לא בתוך ההמון רק המוזיקה שתצרח והמוח הלך לטיול במעלה השקט שיקרא דמיון בשפה עלובה מדוברת רחובות עיר חסרת רגשות .הקולות היוצאים מהאוזניות שסוגרות לה את המוח כמו בפוך נוצות חמים ונעים, הקולות הצורחים בעדינות מתוקה כמעט לוקחים אותה אל השקט שלמדה בעצמה אל הבית החלומי היפה שלה. אנשים לא טובים מקולקלים סוחבים אותה בכוח אל המציאות העגמה של רחובות העיר ההומה והיא שוב לבדה משהו קרה שם מצהיר בקול משהו באותיות דפוס שחורות , חתלתולה מסכנה משהו רע כובל אותה . אותיות שחורות דפוס אינו תכונה אנושית . מי קבע את החוקים ובכלל איפה הם כתובים, איפה לומדים אותם, אך קוראים לספר, יותר חשוב כמה הוא עולה ומי מרוויח מזה ? נורמאלי מהו ? שפוי מיהו ? ולאן הולכים עם השפיות או עם הנורמאליות – לישון ברחוב? מה הטעם להיות מי שאינך אם אין לך כסף לשכר דירה ? איש קטן נקי ולבן יודע כל כך הרבה ועדין אן לו אמירה נשמעת רק יכולת ללמד את בעלי הקול והם לרוב בשלהם יודעים כבר הכול , ועסוקים מידי בכלום . הכול לוחץ שום דבר לא נוח לה התזוזה הזו של האי נוחות היא הדבר הכי יציב בחיים שלה – חתולה רחוב, עיר הומה, אי נוחות והיא עצמה- סימפוניה לא ברורה ומוכרת מידי. המחקרים באותיות דפוס חסרות אנושיות קבעו שיש עוד סיכוי לנשום והיא רק רוצה לישון ואולי יש כוונות טובות ואמיתיות כי אמת היא אישית ועדין שינה היא הדבר היחיד שקורץ למי שהכירה חיים חסרי מנוחה כי היא אינה חתולת רחוב יחידה כמהה יש רבות וטובות ולכולן פוטנציאל וכולן יפות , כל כך יפות שבא לבכות אבל כבר שנים, כמעט חיים שלמים שהדמעות בשלהן נעולות. מוקדש בתודה ענקית על שירות ואדיבות אנושית שהם אינם ברורים או רגילים למלצרית ספיר ויינר מקפה קפה בבאר שבע .

חבר 8

New member
דימעה

דימעה של כאב של חיבור שלל אהבה .הכל מערבב .אחותי היקרה .כמה חשובה את כמה יקרה .יהלום נוצץ בתוך החשכה .משהו עומד להיתפוצץ .אולי השקר אולי המסווה .הנקודה הפנימית רוצה ליפרוץ .ומי יעצור אותה בשיטפונה .אחות יפה וטהורה המשיכי ליכתוב את מערבולות ליבך אולי יחוס אולי ירחם אב רחמן .המשיכי אחות יקרה .שיפכי כמים ליבך נוכח פני השם. "אל תיראוני שאני שחרחורת ששזפתני השמש .בני אמי ניחרו בי שמני נטרה את הכרמים כרמי שלי לא נטרתי" אחותי היקרה אני כותב לך ועיני זולגות מים .משהו קורה בכתיבתך . המשיכי .

כל אחד/ אחת חווים את זה אחרת

יקירה שלום, את כתבת נכון ובצדק כי כל אחד חווה את המיניות שלו אחרת. מקבוצות אותן אני מנחה, אני יודעת שנשים חוות את המיניות שלהן בצורה השונה מהקצה אל הקצה, בעיקר אחרי לידה, נישואין, קשר ממושך, שחיקה ועוד. ישנן פרמטרים שונים המשפיעים את מיניות. אני מניחה שכאשר עושים את זה מהכרח, אז לא תמיד אפשר להנות מזה. לא תמיד זה מרגיש מחובר לגוף ולרגש. אני לא יודעת אם יצא לחשוב על אפשרויות אחרות, אולי לשקול עבודה אחרת, האם זאת אפשרות מבחינתך, האם היית רוצה בכך. אבל אם את מרגישה שאת מזיקה לעצמך, שקשה לך, נשמע ששווה לבדוק משהו במצב שניתן לשנות. מה את חושבת? שוב אני שואלת, מה היה עוזר לך?

אני כבר לא עובדת בזנות

התחלתי לצאת לפני שלוש שנים ועכשיו כבר שנה שלמה ברציפות שלא עשקתי בזנות וכן שקלתי עבודות ארות רק שאני לא מצליחה למצא משהו אחר המכתב הזה נכתב כמו מתוך הרצון שלי לגרום לכולם להבין ולסלוח לי על זה שאני הולכת לחזור לעבודה הזו כבר המון זמן לא עושה כלום השמנתי מהחוסר מעש השתגעתי מהשיעמוום והבדידות והאמת גם מאוד מתגעגעת לבנות , זה בעיקר אן עם מי לדבר וגם מי שקיים סביבי הם אנשים קרים שלא רוצים לשמוע או לנסות להבין הם לא רעים זה פשוט לא לא נושא שמדברים עלו בעוד שאני לא מתבישת בזה לא מתנצלת על זה , אני גאה אני חושבת שזה הופך אותי מיוחדת אחרת נכון שאולי לא לטובה אבל עדין הייתי חלק ממשהו חלק מחברה היו לי חברות לקוחות אנשים צחוקים , כעסים ויכוים עים הבנות הבנות החלשות יותר שתמיד היו באות לישון אצלי לדבר והיום אני חלק מכלום סתם עוד זונה שמנסה להסביר לכולם למה זה לא כזה נורא את העובדה שלא מדובר רק באקט מיני אלא בדרך חיים בחברה וגם בסקס זה חסר אומנם לא היתי איזה קלאודיה שיפר אבל אני מיוחדת במראה שלי אני לא בחורה קטנה וקומפקטית והלקוחות שלי העריצו אותי זה חסר פשוט חסר ויש לי עוד משהו אני מקווה שתביני נכון זה לא שאני סולדת מגברים ממש לא אני מאוד אוהבת סקס אבל אך שהוא פה בחוץ מחוץ לזנות נראה שכולם רוצים רק לנצל כולם מחפסים רק סקס כל הגברים וזה ממש קשה כי אני לא מצליחה להגיע למקום הזה שאני גם רוצה לא בגלל שהם לא נראים טוב או לא יפים או משהו כזה כי זה לא משנה זה בגלל שזה כל מה שהם רוצים כאילו כאן בחברה החיצונית לעולם שלעי הפכתי נקבה לא אישה כאילו כשמשהו משלם על זה זה נותן לך כוח הוא חלש ואת כבר לא פה בנורמה מה שנקרא זה מוזר אני פשוט לא מצליחה לרצות כן יש אנשים שמנסים אבל זה כאילו שהם לא רואים אותך יש לך חור בן הרגלים חזה ענק עכשב הש תתפשטי ונגמור עינין ואני תמיד מעיפה אותם או אומרת שזה לא מתאים לי כי באמת שאני לא רוצה אבל אז יש תושה כזו כאילו אני זו שצריכה להתנצל ועוד בפני משהו שאני בכלל לא מכירה לא יודעת מה קורה לי

למעלה