מרחובות לצומת גלילות מרחובות לצומת גלילות איך אני מגיע מרחובות לצומת גלילות ביום רביעי???
י יאיר08 New member 21/7/03 #1 מרחובות לצומת גלילות מרחובות לצומת גלילות איך אני מגיע מרחובות לצומת גלילות ביום רביעי???
א ארזS New member 21/7/03 #2 מרחובות לצומת גלילות נכתב ע"י יאיר08: מרחובות לצומת גלילות איך אני מגיע מרחובות לצומת גלילות ביום רביעי??? לחץ כדי להרחיב... מרחובות לצומת גלילות סע לתחנה המרכזית בתל-אביב. יש לך כמה אפשרויות ואתה בטח יודע יותר טוב ממני איך מגיעים מרחובות לת"א. בתחנה המרכזית בתל-אביב תעלה על אחד הקווים 501 , 601 ותרד בצומת גלילות. נסיעה טובה.
מרחובות לצומת גלילות נכתב ע"י יאיר08: מרחובות לצומת גלילות איך אני מגיע מרחובות לצומת גלילות ביום רביעי??? לחץ כדי להרחיב... מרחובות לצומת גלילות סע לתחנה המרכזית בתל-אביב. יש לך כמה אפשרויות ואתה בטח יודע יותר טוב ממני איך מגיעים מרחובות לת"א. בתחנה המרכזית בתל-אביב תעלה על אחד הקווים 501 , 601 ותרד בצומת גלילות. נסיעה טובה.
Z zvir1 New member 21/7/03 #3 יש גם רכבת.... נכתב ע"י יאיר08: מרחובות לצומת גלילות איך אני מגיע מרחובות לצומת גלילות ביום רביעי??? לחץ כדי להרחיב... יש גם רכבת.... סע מרחובות עד הרצליה, לך לדרך החוף ותפוס אוטובוס לצומת גלילות.
יש גם רכבת.... נכתב ע"י יאיר08: מרחובות לצומת גלילות איך אני מגיע מרחובות לצומת גלילות ביום רביעי??? לחץ כדי להרחיב... יש גם רכבת.... סע מרחובות עד הרצליה, לך לדרך החוף ותפוס אוטובוס לצומת גלילות.
A alantan New member 21/7/03 #4 אני מציע שתרד מהרכבת בת"א מרכז נכתב ע"י zvir1: יש גם רכבת.... סע מרחובות עד הרצליה, לך לדרך החוף ותפוס אוטובוס לצומת גלילות. לחץ כדי להרחיב... אני מציע שתרד מהרכבת בת"א מרכז משם תוכל לנסוע בקווים 501 ו-601 לצומת גלילות.
אני מציע שתרד מהרכבת בת"א מרכז נכתב ע"י zvir1: יש גם רכבת.... סע מרחובות עד הרצליה, לך לדרך החוף ותפוס אוטובוס לצומת גלילות. לחץ כדי להרחיב... אני מציע שתרד מהרכבת בת"א מרכז משם תוכל לנסוע בקווים 501 ו-601 לצומת גלילות.