מרחבא!

Walk Two Moons

New member
מרחבא!

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
והוא לבדו יודע שגם אם יתמהמה, בוא יבוא.

- שיר השבוע (של אביתר): כל עומד על נייר, עם דגש על 'פקק תנועה', 'בבית' ו'מיתר'. - שיר השבוע (כללי): Robert wyatt - sea song (ושוב תודה לרוני שהביאתני עד הלום
), אליוט סמית' - Tomorow tomorow, Twilight, NIck drake - River man, Portishead - over, Spiritualized - Death Take Your Fiddle. (שתי נקודות למי שמצליח להבין למה כתבתי את השם של אליוט סמית' בעברית ואת של כל השאר באנגלית). - אלבום השבוע: עומד על נייר. חוזר הביתה. - ספר השבוע: פול אוסטר - ספר האשליות. - ציטוט השבוע:
"אני לא אוהבת את העיר הזאת, יש בה יותר מדי שוחקי גרדים."
"מרחבא!" - סרט \ סדרת השבוע: ממנטו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "Haven't laughed this hard in a long time, I better stop now before I start crying." "וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב, ובפנים שוב שלג יורד." ובעיקר "רחוק יש חופש, אורות אדומים קסומים, חוזר הביתה." - אמוטיקון השבוע: אחד מבולבל. - משהו שעשה לכם את השבוע: זר לא יבין זאת. - משהו שהרס את השבוע: סתירות. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המווון מבחנים
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ניק דרייק ואליוט סמית'. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לחשוב טוב-טוב לפני שעושים בחירה משמעותית לטווח ארוך, כי אם אחריה צצות התלבטויות הן קשות פי אלף.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רוברט ווייאט, אליוט סמית', ספיריטואלייזד, פורטיסהד וניק דרייק. יפה יפה.

TEENAGER1

New member
14 יום הם נצח שנמשך שבועיים...

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי - שיר השבוע (כללי): מדברים על הילד, מוחין דקטנות, רפא-אל - אלבום השבוע: אביתר בנאי, עזרה בדרך, נקודה טובה - ספר השבוע: לא מזיק ברובו - ציטוט השבוע: "אל תדאגי, אנחנו נקים לנו מועצת יש"ע קטנה בתוך המכינה"
וגם: אחיין שלי: "כל זה שלי." אנוכי: "אז מה שלי?" אחיין שלי (לאחר מחשבה): "אני שלך!" אנוכי: "למה?" אחיין שלי: "כי את אוהבת אותי!!" (הדבר הזה בן שנתיים וחצי. תגידו שהוא לא הכי חמוד בעולם) - סרט \ סדרת השבוע: מערכונים של הגשש החיוור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "מהשמיים מרחמים עליי, פתאום הלב נפתח", "אבל עכשיו כמו שאני יושב, יש לי סיכוי להינצל, אני חושב"... - אמוטיקון השבוע: מצטרפת למבולבל של אבישי - משהו שעשה לכם את השבוע: הלב נפתח. הנופים של הצפון. הרבה רגעים טובים. בית. שהזיכרונות של הפלאפון שלי חזרו לחיים. - משהו שהרס את השבוע: רגעים פחות טובים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לשגרה... - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שולי רנד, נעם רותם - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא להדחיק, להתמודד. שבוע טוב

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gifרק בשביל אבישי...

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
:-S שונא מחשב

- שיר השבוע (של אביתר): תיאטרון רוסי - שיר השבוע (כללי): Lucky - אלבום השבוע: OK Computer - ספר השבוע: הפייטן בידל, למרות שעדיין לא התחלתי אותו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): I feel my luck could change - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום חופש - משהו שהרס את השבוע: כ"כ הרבה... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש, שיבוא כבר
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Aphrodite's Child - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ימי חופש.

Walk Two Moons

New member
../images/Emo24.gif

העם איתך! תרגיש טוב. ותדווח לי אם בידל הפייטן שווה קנייה אחרי שתקרא אותו.

ח ל ו ן

New member
תודה

אגב, (ממש בלי קשר), מישהו מוכן להסביר לי אם השיר Lucky של רדויהד הוא אופטימי או לא? הרי הם שרים: I'm on a roll I'm on a roll I feel my luck could change שזה ממש מבשר רעות, אבל מצד שני: It's gonna be a glorious day שזה כיבכול אופטימי (או שזה לא?). קיצר אני מבולבל.

Walk Two Moons

New member
וריוהד = רדיוהד, כמובן ../images/Emo3.gif

אני רואה אותו כאופטימי. מה מבשר רעות ב - "I'm on a roll, I'm on a roll this time I feel my luck could change."
לדעתי זה 'רול' לכיוון גורל (או 'מזל') טוב יותר, יציאה מהאגם אל "glorious day".

adamc1

New member
השיר הזה.. נכתב והוקלט

ב1995 (ולא 1997 כמו הדיסק) .. לטובת פרוייקט משותף של המון אמנים עם האירגון WAR CHILD , האוסף הזה שיצא , נקרא Help! , או The Help Album http://en.wikipedia.org/wiki/The_Help_Album - סתם כדי להבין יותר את השיר כי אני אישית לא מבין אותו לגמרי אבל בכללי זה שיר אופטימי לדעתי כמו שאבישי אמר, im on a roll i feel my luck could change הכוונה היא במשפט הראשון ל .. 'הולך לי טוב' והמשפט השני .. הוא 'אני מרגיש שהמזל שלי יכול להשתנות' ולכן זה אופטימי וגם המשפט השני ששמת, אלעד, מבשר אופטימיות יש כל מיני התייחסויות כמו Sarah שאין לי מושג מה הכוונה שלהם, בכל אופן שיר מוזר בקיצור.

Evi Virus

New member
לדעתי זה לא מבשר רעות, זה...

ממשיך אחד את השני. כאילו, "עכשיו שהולך יותר טוב, נראה לי שהמזל באמת משתנה (לכיוון הטוב)".

ח ל ו ן

New member
זה מדהים

איך אנשים שונים רואים דברים שונים. לי I'm on a roll ממש נראה רע. כאילו שהוא אומר, הולך לי טוב עכשיו, אני על הגל, אבל הכל יכול להשתנות. אגב, בהמשך הוא אומר שראש הממשלה קרא לו בשמו אבל אין לו זמן בשבילו. לדעתי זה גם משפט שלילי. מרוב שהוא על הגל והולך לו טוב, הוא מאבד כיוון או משהו כזה. אבל אני חושב שזה חלק מהיופי של השיר, שכל אחד רואה משהו אחר.

Evi Virus

New member
אבל ממש אהבתי גם את הפרשנות שלך.

בכלל, זה שיר ששווה להתעמק בו ולהשקיע בו מחשבה, אני לצערי עוד לא עשיתי את זה ברמה מספקת... אני אחזור אליך אחרי זה?

כמה זמן לא הייתי פה? חודשיים?

- שיר השבוע (של אביתר): משיב הרוח, אב הרחמן ויש לנו את כל הזמן - שיר השבוע (כללי): יהודה סעדו- אשת חיל, שולי רנד- בן מלך שעשוי מאבנים טובות - אלבום השבוע: יהודה סעדו- עירום באתי - ספר השבוע: פעולת הצדיק (קורות חייו מתחילה ועד סוף של רבי נחמן- מומלץ ביותר!) - ציטוט השבוע: "ואף על פי שיתמהמה אחכה לו" - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "והיא שמרה עליו שלא ילך רחוק, שלא יתעה כשה אובד בערבות, בתפילותיה הרעישה עולמות, הקריבה את ימיה בשבילו" - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי ילדה ב"ה! קולולולו!! - משהו שהרס את השבוע: כל מיני נפילות ביני לבין עצמי... אהה והקדימו לי את הגיוס בחודש =\ - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בע"ה אולי לדעת שאני סוף סוף מוצא עבודה זמנית כדי לטוס לאומן לשבת חנוכה בע"ה שה' ישמע תפילתי אמן, תענו אמן!!
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהודה סעדו? (אווי וירוס- המסקנה שהגעת אליה בעבר מתגלה כנכונה ביותר
) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לנשום עמוק, ולהיות סבלניים- הכל יגיע על מקומו בשלום.

למעלה