מרחבא

Eos14

New member
../images/Emo29.gif בא לי לשים תמונה...../images/Emo3.gif

אל תשימו לב אלי. אני עוד שניה נרדמת על המקלדת...
(מימין לשמאל: נוויל, הרמיוני, רון, הארי, ג'יני, לונה)

Jihan93

New member
תודה! ויא, באמת אנחנו די

קרובות!
טירה וכוכב יאיר זה לא הבדלים בשמיים
תודה על המחמאה
*הפירוט למעלה

היי, ברוכה הבאה ! ../images/Emo140.gif

אם תצטרכי פעם לעשות מתיחה על מישהו או פעלול או טריק, אני האיש לפנות אליו. אחרי הכל אני "פרד וויזלי." ואם תיצטרכי גם משהו מהחנות שלי ושל ג'ורג' נוכל לארגן לך הנחה משמעותית. בזמן שאני שפוי, שזה לעיתים נדירות
קוראים לי גם יעקב. אני מקווה שתהני בפורום הזה שהוא הכי משוגע בתפוז. ( טוב למען האמת, עצם העובדה שהפורום בתפוז הופך אותו למשוגע, וזה נכון לגבי כל הפורומים כאן, אבל שלנו הכי מיוחד ) אז בואי בהזדמנות לבקר בחנות של "הוקוס מוקוס של האחים וויזלי." נ.ב יש לך ד"ש מג'ורג'.
( הקריצה אגב, זה סימן ההכר שלי כאן )

Jihan93

New member
הההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה פרד, תודה ג'ורג', ואני אשמח לבקר בחנות שלכם, באלי לנסות את אחד החטיפים למבריזים שלכם בשביל להתחמק פעם מאיזה שיעור משעמם כהוגן בדין
(דין- דת
)

the ror

New member
ברוכה הבאה, ואני סקרן, מה הפירוש

של השם שלך? אהה, ואני דרור, בן 20

Guid

New member
היי! ברוכהבאה!

מקווה שתשתלבי מהר בפורום.... זה נחמד לדעת שגם הציבור הערבי בארץ מודע להארי פוטר... זה פשוט מגניב... בהצלחה!

Jihan93

New member
תודה../images/Emo13.gif

ברור שהציבור הערבי מודע להארי פוטר
רק חבל שרובם קוראים אותו בזפט תרגום ערבית
אבל לפחות הם קוראים ומודעים לזה, צודקת
חוץ מזה, למה לא? זה ספר מאוד מאוד מאוד (......) יפה ומושקע ועם הרבה דמיון
אני לא מאמינה שבנאדם שיקרא את הספר לא יאהב אותו.

yuvi217

New member
הבעיה זה

שהמון אנשים לא רוצים לנסות לקרוא אותו
מי שמתחיל- לא יכול להפסיק. אבל מה עם אלה שלא מוכנים להתחיל? אני מנסה לשכנע את כל החברות שלי לקרוא... אם למישהו יש עצות איך עושים את זה...

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה

אני איילת. סבאח \ מסא א(ל)נור, תלוי מתי את קוראת את זה (אני היחידה שהדיאלוג שהיא למדה בכיתה ז' היה כזה? ולא אהלן וסהלן?! XDD יש לכם מורים מוזרים) נראה לי: סבאח א(ל)נור יא תלאמיד סבאח א(נור) יא מועלימה ואז משהו מה איך אתם מרגישים משהו כזה, ואז אנחנו עונים ש"אנא מבסוטין השבח לאל" תהני!

הו, שלום לך!../images/Emo24.gif

אני גם מקווה שתשתלבי ותהני^^, רובנו לא נושכים. אני לומד ערבית (כיתה יב') ואני ממש אוהב את כל מה שקשור למקצוע הזה
.

ToryMaster

New member
מה קורה!

ברוכה הבאה
. אנשים, בואו ננסה להימנע מלהפוך את זה לדיון כלל פוליטי\ערבי\דתי, היא בסך הכל גולשת חדשה.

למעלה