מרחבא

SuperGirl711

New member
שלום שלום.

אטרקציה חדשה הגיעה לפורום הארי פוטר! חחחח לא, סתם. שתדעי לך שאת החדשה היחידה שהגבתי לה.
(מאיה, 18, ובואי לצ'אט!)

dida32

New member
וולקאם!

*אם הייתה לי מקלדת בערבית הייתי מדגימה את יכולותיי המדהימות (לא) בערבית* אני עדי, בת 13 ממודיעין, ופעם גרתי בכפ"ס.
השתלבות מהירה!

Jihan93

New member
תודה../images/Emo9.gif

הנה כמה מילים: مرحبا - שזה אומר מרחבא (היי/שלום, איך שבא לכם
) سلام - שזה אומר סלאם (שלום, כפי שאתם בטוח יודעים
) ועוד ועוד...

שומו

New member
גרה בטירה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שמר, חשמונאים (ליד נעלין), 15 וחצי, פעם ראשונה שאני מגיב לחדש\ה, בכיתה ז' "למדתי" ערבית (אצלינו בישיבה לכל המורים קוראים "הרב", חוץ מלמורה לערבית- כולם קוראים לו "השייח". כל שיעור הוא היה אומר שיש לי בדור), והמילה היחידה שאני יודע זה "טלפונאט" (טלפון). מי המתרגם בערבית

Jihan93

New member
אנחנו לומדים עברית מכיתה ב'

בבית-ספר. אבל לא ברמה הזאת, ז"א לא הגעתי לרמה הזאת מבית-ספר, אני קוראת הרבה ספרים בעברית (לדוגמה: צופן דה וינצ'י, ההיסטוריונית, הארי פוטר ועוד ועוד...) וחוץ מזה, אני נכנסת באינטרנט לאתרים בעברית והנה עכשיו נכנסתי לפורום, אז זאת עוד דרך ללמוד עברית
אני רואה טלוויזיה בעברית (אנחנו לא רואים טלוויזיה בערבית בכלל! אנחנו לא פותחים על התחנות בכלל!) אני שומעת מוזיקה רק בעברית ואנגלית, לא סובלת מוזיקה בערבית! הכל חביבי וחביבתי וכל מני דברים כאלה (כולם בוכים רק!) בקיצור, אני עושה המון דברים בעברית, אז אני לומדת

Jihan93

New member
כן בטירה, מה הפליאה?../images/Emo9.gif

אה, ואני לא יודעת מי המתרגם, שכחתי את השם שלו, ראיתי את הספר בכיתה ח', כשהוא יצא, ומזמן כבר לראיתי ולא הסתכלתי על השם של המתרגם ובטח שלא טרחתי לזכור את השם שלו
אני חושבת שזה בא ממצריים, אם אני לא טועה... בכל אופן, זה היה קטסטרופה לנסות לקרוא בזה אפילו

CoralP

New member
שלום לך!

וברוכה הבאה! השתלבות נעימה ומקווה שיהיה לך כיף בפורום! אני קורל מירושלים, ואני בת 14 :] לא יודעת ערבית בכלל, כי אני לומדת צרפתית.. אז תלמדי אותי קצת אם את רוצה D:

Eos14

New member
../images/Emo29.gif בעצם, את לא כ"כ קרובה אלי...

טעות שלי...

Eos14

New member
../images/Emo29.gif או שכן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עיזבו, שטויות של מישהי שהתעוררה בשבע בבוקר יומיים רצוף...

Eos14

New member
../images/Emo29.gif שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אני שחר, בת עוד מעט 15... וואי, את גרה די קרוב אלי.. אני מכוכב יאיר...נייס...
השתלבות נעימה
ואני יודעת שמלא אמרו לך את זה, אבל העברית שלך באמת ממש טובה...

למעלה