מרחבא

saaror

New member
לא,בארץ הרוב מוסלמים

אלא אם כן אתה לא מחשיב את יהודה ,שומרון ועזה בתור חלק מהארץ ואז זה מובן....(בעצם לא מובן מדוע לא תחשיב זאת כחלק מהארץ...)

Jihan93

New member
תודה../images/Emo13.gif

באמת פורום מקסים! אתם פשוט מהממים, אין מה להגיד! לא ציפיתי שיקבלו אותי ככה!
תודה לכם!

Evil T

New member
המממממ, היי, ברוכה הבאה

אני לומד צרפתית, לצערי. והבצפר החליט שאני צריך לעשות בזה בגרות , וזה חובה. למרות שאני מעדיף צרפתית על ערבית, אני מניח (לא משהו אישי נגדך... נראה לי שצרפתית זה יותר קל) טוב, אז ברוכה הבאה, תשתלבי לך... תמציאי תאוריות מעניינות ו...זהו

dida32

New member
סתם שתדע...../images/Emo15.gif

שערבית יותר קל. (לדעתי). אולי צריך ללמוד אותיות ומספרים חדשים, ואלה לא אותיות לועזיות, אבל גם בערבית יש זמנים (ורק שלושה, נראה לי...), וגם להם יש שורשיי מילים והטיית פעלים. וגם המילים די דומות.

Evil T

New member
טוב, אני באמת לא יכול לשפוט בלי

לדעת ערבית, אבל לפי מה שכל החברים לשי שלומדים ערבית אומרים ערבית זה שפה ממש קשה והם מעדיפים לעבור לצרפתית... וחוץ מזה, גם בצרפתית יש זמנים (26... אבל זה לא כזה נורא), וגם שם יש שורשים מילים (משהו בסגנון) והטיית פעלים. וצרפתית זה די דומה לאנגלית...

Jihan93

New member
תודה../images/Emo13.gif

האמת שאתה צודק, ערבית זאת שפה מאוד קשה. לפי דעתי עברית זה פי אלף יותר קל מערבית. כל הדקדוק והתחביר זאת ממש קריעת ים סוף! ושלא לדבר על לשון
וכל המשוררים שיש
עזבו, אם הייתה לי בחירה, הייתי לומדת בבית-ספר יהודי. גם יותר מסודר וגם פחות קשה בספרות

אלאנקה

New member
../images/Emo175.gifברוכה הבאה.

אני לא למדתי ערבית, וגם לא הולכת ללמוד... לא הכניסו את זה למקצועות אצלנו.

למעלה