מרחבא

אני תמיד שאלתי את אמא שלי

והיא אמרה שאי אפשר. מעצבן, זה הגיוני והיא אומרת לי שאי אפשר
אה, וג'יהאן! אני גם רוצה את המסן שלך, ואת מלמדת אותי ערבית, לא הסכמתי לוותר על הצרפתיתי, אבל גם ערבית נחוץ!

Jihan93

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מצחיק ככה תמיד, או שזה רק לכבודי?
OK, אחד אחד: א' - ברוכע הבעה! - תודע רבע?!
ב' - את מוסלמית/יהודיה? מוסלמית
(זה לא אומר טרוריסטית, איי?
)
ג' - יש לך הרבה שאלות. מסכימה איתך
, אבל זה תמיד ככה
ד' - אני אבי, 16, יהוד. נעים להכיר
ה' - יש לי בלוג. מזל טוב?
ו' - אני צריך ללכת עכשיו. סבבה ז' - מקווה שתשתלבי פה. תודה
ח' - יש מפגש פורום ב-15.10 בקרוב. תבואי. לא נראלי שירשו לי
ט' - תוכלי ללמד אותי ערבית? ברור!! אני אשמח כלכך! י' - יש לך מסנג'ר? ברור! אבל רק במסרים

את המוסלמיה הראשונה שאני מדבר איתה.

אני מניח שלא יהיה לנו בעיות, בהתחשב בעובדה שעידו קצת [הרבה!] לא מאמין בה', והוא ישן אצלי בחדר, מתחת לכתובת של מזמורי של תהילים ופסוקי מהתנ"ך.
אני באמת לא מבין איך אני ועידו מסתדרים, אני דוס והוא כ"כ לא! אז אני מקווה שלא יהיו לנו בעיות.

מוסלמיה**

לאום - סיומת Xיה. שפת - סיומת Xית. "היא איטלקיה, שמדברת את השפה האטלקית." משמע: שאומרים "מוסלמיה" ואין דבר כזה מוסלמית. כמו שאין נוצרית. יש נוצריה, ויהודיה. רק ישראלית זה יוצא מהכלל. לא אומרים: "היא ישראליה", אלא "היא ישראלית". "היא יהודיה-ישראלית שמדברת עברית."
*חכם בלשון*

Sophieee

New member
...

אז יכול להיות שגם מוסלמית זה יוצא מהכלל.. טוב,אני לא יודעת..

yuvi217

New member
כן נכון ../images/Emo3.gif

כמו שהמון אנשים [כמעט כולם] אומרים "פרסית" ונכון להגיד "פרסייה" פשוט התרגלו לדבר ככה.

Jihan93

New member
../images/Emo6.gif

באמת? אף פעם לא דיברת עם מוסלמי?
ולא נראלי שיהיו לנו בעיות, כי הראש שלי זה כמו הראש שלכם. אני אומרת לכם, אני כמעט מנודה מהכיתה שלי, יש לי רק חברה אחת קרובה וזהו. כולם חושבים שאני משוגעת כי כביכול אני "איתכם", אבל אני תמיד עומדת על הדעה שלי. אז, כפי שהבהרתי, לא יהיו לנו בכלל בעיות

למעלה