מרחבא

חרבביש

New member
היי! ברוכה הבאה!!!

יש לך עברית ממש טובה!
ברוכה הבאה, תשתלבי מהר וכל זה..
אני גם יודע קצת ערבית.. קצת
יש לך מסנג'ר?

Sophieee

New member
ברוכה הבאה!

אני סופי,בת 14, ממעלה אדומים. ואני בעקרון קוראת פה וכותבת רק לעיתים ממש רחוקות, אז,נעים להכיר

אנה92

New member
אממ היי

ברוכה הבאה! אממ סתם שאלה, קראת הארי פוטר בערבית חח?

Jihan93

New member
תודה../images/Emo13.gif

ולא, קראתי בעברית
תתפלאי, אבל ההארי פוטר בערבית דפוק לגמרי, ז"א התרגום אווט ולא כל משפט מתורגם כמו שהוא אמור להיות מתורגם. תכפילי את הטעויות של גילי בשלושת אלפים פעמים ולא תגיעי למחצית מהטעויות שהמתרגם בערבית עשה!

שומו

New member
פעם חבר שלי היה בבר-מצווה של בן-דוד

והיו שם מלצרים ערבים ואורחים אמריקאיים- שילוב קטלני
. בתפריט היה מרק דלעת, אז המלצרים הציעו להם "באמבקין זוב". ההורים שלי היו פעם בשבת שבע ברכות ברמת רחל והמלצרים הערבים הציעו להם למנה אחרונה "באי בקאן".

Jihan93

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה הכי מעצבן שערבים כשהם מדברים יוצא להם ב' במקום פ' למזלי אני מבטא את זה
הארי פוטר

n u k e y

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את באמת יודעת עברית טוב.. הלוואי הייתי יודעת ערבית ככה, ואז הייתי מבינה על מה המורה שלי מדברת =/ אניוואי, אני לי, בת 15.. השתלבות נעימה

Jihan93

New member
תודה , לי../images/Emo13.gif

וואי כלכם נותנים לי כל הזמן מחמאות! וואי תודה לכם, באמת! אתם לא יודעים כמה זה מחמם לי את הלב, באמת!
תודה

ג'יהאן.

א' - ברוכע הבעה!
ב' - את מוסלמית/יהודיה? ג' - יש לך הרבה שאלות.
ד' - אני אבי, 16, יהוד. ה' - יש לי בלוג. ו' - אני צריך ללכת עכשיו. ז' - מקווה שתשתלבי פה. ח' - יש מפגש פורום ב-15.10 בקרוב. תבואי. ט' - תוכלי ללמד אותי ערבית? י' - יש לך מסנג'ר? הנה, יצא לי עשרת הדברות של הפורום.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך בדיוק אפשר להיות ערבי יהודי??

למעלה