מרחבא

ZoHaRoT

New member
אנחנו לומדים מכיתה ח'

לא יודעת עד מתי... אני די גרועה בערבית, המורה מדברת כ"כ מהר...

SuperGirl711

New member
בדרך כלל לומדים מכיתה ז' עד ט',

אבל כמובן זה תלוי בבית הספר ובתוכנית הלימודים. יש כאלו שמחליטים להמשיך ולהרחיב את זה, ויש כאלו שלא.

../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

אהלן וסהאלן יא סחבי XDDD אני לומדת צרפתית כך שחוץ מכמה מילים אני לא יודעת כלום.
קוראים אותי דניאלה (לא אני לא עולה חדשה><) ואני בת 12.

Jihan93

New member
THANKX../images/Emo13.gif

צרפתית?? וואוו אני מתה על השפה הזאת! חבל שאני לא יודעת ממנה כלום חוץ מכמה מילים
למשל: פלר- פרח, כמו FLOWER כאילו, באנגלית. טוב זאת לא חוכמה, למדתי את זה מהארי פוטר
(פלר דלאקור) דה זה כמו ה' הידיעה, נכון? ולאקור זה חצר או משהו כזה... וואי איזה בילבול
הי דניאלה
ולמה שאני אחשוב שדניאלה זה שם של עולה חדשה?

וואי וואי אני יודעת ממנה מלא מילים

למרות שלא למדתי אותה בבית ספר (צרפתית) יותר מ300 מילים... אתם יכולים לעצור כאן ולא לקרוא את ההמשך אני סתם רוצה לראות מה אני זוכרת מצרפתית... אבל הבעיה שאין לי מושג איך כותבים אותם בצרפתית...חיחי אני יודעת רק לדבר =] אז קבלו מיטריה- פאראפלוי (PARAPLUI ניראה לי ככה כותבים) נעלי ביית- פאנטופל (PANTUFL) אין לי מושג איך כותבים את זה בצרפתית חח ילד- גארסון ילדה- פייט (FIET) נו אל תהרגו אותי על האיות חח סבתא- גראנמר אח- פרר (FRER) דודה - טאנט דוד- אונקל ילד- אנפן איש- אום (OM) פירות- פרוי (FRUI) אפרסק- פש (PESH) דובדבן- סריז אבטיח- פאסטק פטל- פראמבואז (FRAMBUAZ) ענבים- רזן (REZEN) תפוז- אורנז' תפוח- פום (POM) כרוב- שו (ניראה לי) מלפפון- קונקומבר (KONKOMBR) גזר- קארוט (משהו כזה) בצל- אוניון ועוד כל מניי ירקות ופירות שלא עולים לי לראש... פרומאז'- גבינה דבש- מייל (MIEL) חלב- לה (LE) מלח- סאל (SEL) בשר- וייאנד (VIAND) נקניק- סוסיסון (SOSISON) נקניקיה- סוסיס גלידה- גלאס דג- פואסון (PUASON) דובי- אורסון (URSON) דוב- אורס (URS) סוס - שבל (SHEVAL) שועל- רנר (RENAR) משהו כזה או RIONAR חצאית- ז'ופ (JUP) מעיל- מאנטו גופיה- מאייו (MAIO) צלחת- אסייט (ASIET) כף- קוייר (KUIER) יווו אני מתחילה לשכוח מילים =/ רק עכשיו גיליתי... אדום- רוג' (RUJ) לבן- בלאן ירוק- בר (VER) שחור- נואר אוכל- לו ראפה (LO REPA) בית- מאזון (MEZON) נו אני יודעת שלא ככה כותבים... לחם- פאן (PEN) חמאה- ביור (BIOR) שימורים- קונסרב (KONSERV) ריבה- קונפיטיור מרק- סופ עוגה- טארט ארוחת בוקר- לו פטי דשונה (LO PTI DEJONE) לא ככה כותבים א. צהריים- לו דשונה (LO DEJONE) א. ערב- לו דינה (LO DINE) דלעת- סיטרוי מזלג- פורשט (FURSHET קיצררר אחר כך באים רהיטים כלי מטב בגדים מספרים מ-1 עד 100 , צבעים... אני יודעת שעיצבנתי וחפרתי המוןןן אבל זה מה קורה ב 12 וחצי בלילה תחת השפעת שיעמום

SuperGirl711

New member
מה הבעיה לכתוב בצרפתית?

תכתבי כמו שאת שומעת, ואז תוסיפי לזה כל מיני אותיות ניקוד (O,A,E וכדומה) בכל מיני מקומות לא קשורים ובסוף תכתבי T או S.

CoralP

New member
מוחעחעD:

כי פלוייט זה גשם! רק לא זוכרת איך כותביםXD אבל שלג זה neige לא? *O* ויש לך טונה שגיאות X_X חעחע לי יש מאה בצרפתיתXD

Jihan93

New member
אפשר לקרוא לזה ככה, כשיש לי זמן אני

מעיינת קצת במילון
לא ממש לימודים, הלוואי שהיו מלמדים אותנו צרפתית בבית-ספר, זה כלכך יפה!

היא שירשרה אליי..../images/Emo13.gif

אבל כן אני לומדת צרפתית. אני לא מבינה מה כ"כ מיוחד בזה? זה פשוט שאני שומעת אל ג'אזירה כל היום (אח שלי מתאמן למודיעין) אז ככה שאני יודעת קצת, וחוצמזה, עם כל הכבוד לערבית, אנא בינטא אל מדרסה כדי ללמוד שפה שניה שאני רוצה. בחרתי צרפתית- הי היפ הוריי!

yuvi217

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני יובל, בת 14 אני לומדת צרפתית.. אז אני לא ממש יכולה לברך אותך בערבית
מקווה שתהני פה.. השתלבות נעימה!

Jihan93

New member
לא נורא../images/Emo13.gif גם ברוכה הבאה זאת ברכה

תודה יובל

כיף לך../images/Emo10.gif

1) צרפתית זה קשה, למרות כל המאמצים והחרשנות, ואני ממש רוצה לזכור אותה, לא שאחרי הלימודים אני אשכח והכל לחינם. 2)אני תמיד רציתי לדעת מה הרוסיות אומרות ברחוב כשהן מדברות ביניהן, זה מגניב. ושימושי. אוי, מזכיר לי משהו מצחיק! פעם אני וחברה שלי (שהיא רוסייה אז היא יודעת לדבר והכל) הלכנו ברחוב. ואני והיא עומדות מאחורי 2 רוסיות במעבר חצייה. ווהרוסיות מדברות, ואני פתאום לוחשת לה: שמעי, תגידי לי מה הן אומרות, תמיד רציתי להבין.. ואז היא מקשיבה שתי שניות ואומרת לי:לתרגם לך מה היא אומרת ממש?? אני אומרת לה שכן. ואז היא אומרת:את אופה את העוף בגריל 2 דקות ואז מעבירה את הרומזרין.. XDDDDDD

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!!!!!

אני זוהר בת 13. העברית שלך באמת טובה
אני מקווה שתיהני פה!!!!

למעלה