מרזי מורית... מומלץ או לא מומלץ? או אולי אני שואל באמת אם עובד או לא עובד...?
P pini-pee New member 29/9/01 #1 מרזי מורית... מומלץ או לא מומלץ? או אולי אני שואל באמת אם עובד או לא עובד...?
נ ניב נחמיאס New member 29/9/01 #2 רצוי את השאלה הזאת לשאול בפורום דיאטות והשמנה הם ניסו את זה. הדיאטה שלהם אינה קבועה כך שצריך לראות אותה בכל פעם.
רצוי את השאלה הזאת לשאול בפורום דיאטות והשמנה הם ניסו את זה. הדיאטה שלהם אינה קבועה כך שצריך לראות אותה בכל פעם.
ע עוד-להיט מאילנית New member 30/9/01 #4 היי, אני ניסיתי הדיאטה פועלת ויורדים יפה אבל אוכלים מעט מאוד וכשמגיעים למשקל הרצוי ממש קשה לשמור על זה כי ממשיכים לאכול מעט אז בסוף מה שקורה זה שעולים הכל, הם גם מוכרים עוד כדורים כדי שיהיה קל לשמור על המשקל
היי, אני ניסיתי הדיאטה פועלת ויורדים יפה אבל אוכלים מעט מאוד וכשמגיעים למשקל הרצוי ממש קשה לשמור על זה כי ממשיכים לאכול מעט אז בסוף מה שקורה זה שעולים הכל, הם גם מוכרים עוד כדורים כדי שיהיה קל לשמור על המשקל
נ ניב נחמיאס New member 30/9/01 #5 הצלחת דיאטה דיאטה שמורידים בה משקל ומעלים חזרה נחשבת לדיאטה שלא פעלה. והיא עלולה להיות מסוכנת יותר מאשר השארות במשקל המקורי.
הצלחת דיאטה דיאטה שמורידים בה משקל ומעלים חזרה נחשבת לדיאטה שלא פעלה. והיא עלולה להיות מסוכנת יותר מאשר השארות במשקל המקורי.