מרוקנת

כן. זה נכון. מסכימה איתך..

כמו שאמרת - תלוי בזווית הראיה. אני יודעת רק שההודעה של רוסו הצניחה לי שוב את מצב הרוח.. אחרי שהתעודדתי כל כך מאז אתמול. אבל אני ממש לא מייחסת זאת לרוסו או לכוונת זדון שלו חלילה!!! אני בהחלט מודעת לכך שהוא ניסה לעודד אותי. אני לא עד כדי כך אטומה. אני מייחסת זאת למצב הפגיע שאני נמצאת בו עכשיו. משם גם באה התגובה אליך ואל רוסו (שאני מקווה שיבין אותי) הלואי על כולנו שבוע שקט ורגוע..

russo1

New member
ואולי דוקא את צודקת

והייתי צריך לכתוב את הדברים בנפרד במנותק מן השירשור שלך כאמירה בלתי תלויה שלא מתייחסת דוקא אל הצרות שלך מאז אתמול אני מרגיש שונה קיבלתי בבת אחת נקודת הסתכלות אחרת נכונה יותר וחכמה יותר בעיניי פתאום הבנתי עד כמה כל דברים שנראים לי מובנים מאליהם הם לא עד כמה אני צריך כל יום להגיד תודה זה לא שכל מה שהטריד אותי נעלם זה רק שעכשיו אני רואה את התמונה השלמה והרבה יותר קל להתמודד עם הרע כשרואים גם את הטוב שבא בצידו קיוויתי שהדברים יעזרו לך יאירו לך כמה פינות שמוסתרות על ידי הצל שמעיב על מצב רוחך קיוויתי שהדברים יעזרו אולי לעוד כמה אנשים מצטער אם השגתי את המטרה ההפוכה

נפש הים

New member
על זה כבר אמרו.

הדרך לאמר את הדברים. לא ציינו גם את המקום לאמר אותם. אני חושבת שמה שכתבת מאוד אמיתי, מאוד משקף את מה שחווית, ההודעה שלך יכולה לתפוס מקום נאה בתור הודעה נפרדת. התייחסות רצינית למה שכתבת. ההתעוררות הזאת כשחווים את מה שחווית אתמול יש לה מקום להתייחסות. עם זאת אני יכולה להבין את הרגשות המעורבים שפסי חשה. הרגשתי אותם לאחר התגובה שלה אליך. קשה לאדם שמרגיש רע בחייו הפרטיים להתבונן סביב ולהתנחם כי יש מצוקות גדולות יותר. זו לא נחמה. אנחנו יכולים להזדהות עם כאבים של אחרים- אפילו לכאוב עימם מאוד, אבל בסופו של דבר הכאב הכי גדול זה מה שקורה בחייך. זה הדברים שאתה עובר. כי מה לעשות, עובדתית- אם ספינה טובעת בים, אתה קודם כל מנסה להציל את עצמך, רק אחר כך את חבריך. לא תוכל להציל אף אחד ממקום שבו אתה טובע.(מקווה שהסברתי את עצמי טוב). משתתפת בצערך.

russo1

New member
תודה. אבל...

לא היה בכוונתי לומר שאפשר להתעודד מצרותיהם של אחרים. מה שכן ניסיתי לומר הוא שיש שחייו של כל אחד מאיתנו המון דברים טובים חיבוק של ילד חיוך של אדם אהוב ועוד כל מיני דברים בנאליים דברים שאנו לוקחים כמובן מאליו ואם נדע שהדברים האלה לא מובנים מאליהם אם נבין כמה טוב לנו יהיה לנו קל יותר להתמודד עם הרע שמתלווה לזה לעומת זאת אם נתייחס לטוב כמובן מאליו כל מה שישאר לנו לחשוב עליו הוא הרע ומה יותר קשה זה? במובן הזה התייחסתי ללויה אתמול כי שם ראיתי איש צעיר שכל מה שהיה לו מובן מאליו כל מה שלי היה מובן מאליו מאז ומעולם כל זה בבת אחת נמחק, נגדע לא קיים עוד והחוסר הגדול שנוצר אצלו גרם לי להבין טוב יותר כמה רב העושר שיש לי כמה הדברים הם לא מובנים מאלים כמה כל דבר קטן כזה הוא מיוחד וחשוב הרעיון הוא לא לשאוב עידוד מכך שלאחרים רע יותר אלא להבין עד כמה לי טוב ומנקודה זו לצאת להתמודד עם מה שמכאיב ומקשה

נפש הים

New member
מבינה את מה שאתה כותב.

אפילו מאוד. הייתי בנקודה הזאת של ה´התעוררות´. ההתבוננות אל החיים בגדול. ההכרה שהחיים גדולים מכולנו, שאין לנו שליטה על כלום, שברגע אחד אתה יכול לאבד את כל העולם שלך. הייתי שם. ואז אתה בוחר לראות את הדברים הקטנים שמושכים את עגלת החיים. את הגלגל שאולי קצת חורק וישן, אבל למרות השנים הרבות עדיין מסתובב לו, את הקרש האמצעי בעגלה שנראה כאילו ממאה אחרת, ובחושבך על כמות הרגליים שדרכה עליו-אתה מתפעל, איך הוא לא התמוטט, נשבר עדיין. כן, זה מוכר להחליט להתבונן על הדברים הקטנים האלו שבונים את כל הגלקסיה הזאת בה אנו חיים. יודע מה, זה מנחם וטוב באותו רגע נתון- הרגע שחווית אתמול, זה מחזיק כמה שבועות, אולי חודשים. עד שאתה חווה משהו בחייך שגורם לך לחשוב איזו עגלה ישנה זאת. אתה כבר לא זוכר שהתפעלת מהגלגל, או מתבניתה של העגלה. אין לך אפשרות כזאת באותו רגע נתון. עד שתגיע עבורך ´התעוררות´ חדשה. מבינה את מה שאתה אומר- רק חושבת שהחשיבה היא זמנית, היא לא תופסת הרבה זמן במבחן המציאות.

russo1

New member
ודוקא בגלל זה

בגלל הזמניות של התפישה הזו ניסיתי להזכיר לאחרים את מה שכל כך בקלות אנחנו נוטים לשכוח למרות שכל כך חשוב להקפיד לזכור

איש.

איבדתי את אמא שלי בגיל 17 איבדתי את אבא שלי 4 שנים אחרי כן איבדתי עובר ותינוק במהלך נישואיי אני יודעת על שכול. אני מכירה את המוות מקרוב. אני מבינה למה הגבת כפי שהגבת ומקבלת את זה. עכשיו תביא חיבוק ושתוק
בואו נסגור את הנושא.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אפשר מילה לפני הסגירה?

אז כדי לפשט את מה שנאמר בשרשור החלקי הזה - נאמר זאת כך: המילים שנכתבו - ברורות. הכוונה - ברורה. פראמטר אחד לא נלקח בחשבון: המצב הנפשי של הקורא (פסי-במקרה הזה) באותו עיתוי. אדם הנמצא במצב אופטימי - ייקח את הודעתו של רוסו כפשוטה. כלומר - יבין את מה שרצה רוסו להעביר. לאדם הנמצא במצב פסימי באותו עיתוי - יישמעו הדברים בדיוק כפי שנראו לפסי (וברור גם מדוע), ואז התוצאה היא בדיוק התוצאה ההפוכה. timing - זה כל הסוד,,, ועכשיו - תביא לפסי חיבוק - ותשתוק

האלי

New member
יאללה פסיפלורה

קחי חיבוק. שמתחיל חזק כזה, עם המון אגרסיות (גם שלך וגם שלי) ולאט לאט משנה את צבעו וטעמו. עד שנשארים שני אנשים. שני בני אדם שנשענים אחד על השני כדי לקבל כוחות. אחר כך נמשיך כל אחד במלחמה שלו. אבל גם היא אני מקווה כבר תראה אחרת. שלך, (שלך במקרה הזה רוצה לומר באהבה ובהערכה), האלי.

redredole

New member
לפסי../images/Emo24.gif

מה שיש לי לאמר לך זה: when you are sad....... I will dry your tears when you are scared........I willcomfort your fears when you are worried...........I will give you hope when you are confused..........I will help you cope and when you are lost.........and can´t see the light I shall be your beacon......... shining ever so bright this is my oath...........I pledge till the end why you may ask?......... because you´re my friend

sweeny

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

Legend:
My heart for you with a kiss, day & night, and I give you my BIG hug - night & day. Be soft with yourself, so you get stronger then ever. Look for the lesson for you from the hard time you are passing so you´ll earn the most of this time. Hope to see you soon so I´ll be able to make up my promisses.
Sweeny

../images/Emo13.gif יא-אללה איתך! תחזור כבר!!

מה התנחלת לנו בחוץ של הארץ!!! אנחנו מתגעגעים!
פתחתי רשימה.. עכשיו מה שנשאר זה תבוא פה תתחיל לממש!!

למעלה