מרוקו ומאלי

צול1

New member
מרוקו ומאלי

שלום לכולם. לפני שאני מתחיל, אני מוכרח לציין שאין לי ידע גדול לגבי הנושא.
אני והחברה מחפשים יעד חדש ומעניין לטיול של בערך כחודש באפריקה. ממש התלהבנו ממרוקו וממאלי אך מן הסתם אנחנו בלבטים גדולים לגבי מרוקו בגלל כל האזהרות מסע שראינו לשם. במסע אחר כתבו שבכלל לא ניתן לטייל במרוקו ללא קבוצה מאורגנת (דבר שנראה לי קצת תמוה). אשמח לקבל חוות דעת לגבי מרוקו. האם זה נשמע לכם יעד מעניין לזוג סטודנטים תרמילאים בני 22?
ולגבי מאלי, הייתם שם? ממליצים? ואם כן, אז מה?
איך שתי המדינות הללו מבחינת עלויות? יש לכם הערכת מחיר לגבי טיול בן חודש במדינות האלה?

אנחנו מתלבטים גם לגבי אתיופיה ומדגסקר. איך הן מבחינת טיול ועלויות?

jeshu

New member
תתחילו באתר משרד החוץ כשמדובר במדינות הנ"ל.

מרוקו

את מאלי לא מצאתי שם ואני ממליץ לשאול במשרד החוץ. אני בספק אם זה מקום בטוח במיוחד - נסו לחפש מידע חדשותי על מאלי. אפילו להריץ באתרי BBC ו-CNN.

בנוגע לאתיופיה - אפשרי בהחלט. טיילתי שם ועבדתי שם. יש מידע פה בפורום. מקבלים ויזה בשדה התעופה באלה באדיס אבבה בעלות של כמה עשרות דולרים ל-90 יום בערך (אבל שואלים כמה אתם צריכים). מדגסקר גם אין בעיה, אבל טרם ביקרתי ואני לא מבין בזה.

sela v

New member
הייתי במרוקו

אבל אני לא פה להמליץ בענייני בטחון. בשביל זה יש אנשים שמקבלים כסף לקשקש בענייני בטחון (פוליטיקה). זה לפחות מה שאני מאמין.
מאלי די מחוץ לחדשות, אבל היו שם חטיפות בעבר, אבל אין לי מושג איך בדיוק היום. לא הכי מתוייר, אבל אמור להיות מעניין, ובטוח שלא כזה מסוכן כמו שחושבים.
מסוכן מי שממש מחפש זה סומליה.

natyh

New member
מאלי וניגריה

הפיכה צבאית במאלי כדי להשתלט על כנופיות הטוארג .
ויסלאם קיצוני מרים ראש בניגריה המזרח התיכון לוהט .

לא הייתי מתקרב למרוקו או מאלי בתקופה כזו צר לי
.

למעלה