חוויה מרנינה!
טוב, אז קודם זה אני, ליאור, בן 31. נסעתי עם חבר ל3 שבועות וחזרנו ממש היום. אני לא יודע איך לתאר את החוויה..אבל בקצרה...(כי אני עוד עייף מהטיסות). הזמנו כרטיסים דרך אופיר טורס, בידיעה שאנחנו "מצטרפים" לקבוצה רק כדי לקבל ויזה ואז נפרדים...זה הליך מקובל בחברות שמוציאות טיולים למרוקו. ביום הטיסה נפגשנו עם המדריכה בשדה, לקחנו את מספר הנייד שלה במרוקו, וכשהגענו לשדה בקאזה, היא הוציאה עבורינו את הויזה, עברנו את החתימות ונסענו איתם לעיר כדי להגיע למלון שלנו. משם נפרדו דרכינו. עשינו מסלול מעגלי (בייעוץ ובהמלצה של אחד מהמרצים של "למטייל" - קובי המלך!!), והגענו לרבאט-פס-מרקש (שבוע במרקש, שכלל 3 ימים נסיעה לסהרה - מטריף! וגם נסענו למפלי האוזוד לבד)-אגדיר-אסווירה-קאזה. הכרנו מלא אנשים מכל העולם, המרוקאים אוהבים אותנו! פשוט ככה! אצלם כל אדם הוא אדם בלי קשר למקור...זה עזר קצת שההורים שלי ממוצא מרוקאי-כולם התחילו לשאול ולהתעניין מאיפה. אתמול בשדה לא הייתה שום בעיה (מלבד השוטרים שחומדים קצת כסף (ועל זה בהודעה אחרת), החתמנו דרכונים במשטרת הגבולות ועזבנו לכיוון פרנקפורט. חשוב מאוד!!! אם אתם לא יודעים קצת צרפתית+מרוקאית או אחת מהשפות האלו, אנגלית לא תעזור לכם כמעט בכלל! הם פשוט לא יודעים אנגלית. מאוד בעייתי. אני מדבר קצת מכל שפה, אז הסתדרנו עם קצת צחוקים ומרוקאית לא שוטפת. ממליץ מכל הלב! מטמפרטורה של 48 בסהרה!!!! עד ל25 בחופים... כל כך הרבה חוויות וזכרונות יהיו לי משם.. קבלו עוד תמונה. שיהיה שבת שלום! ונפרד בברכת "סחה ורחה".