מרוצללים

snuffed it

New member
מרוצללים

שלום, אני מחפש מידע כללי על מרוצללים, העדפה לאנגלית. ליתר דיוק, איזה עולם הוא זה בו פועלים הרצים. אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לאתרים שכאלה, אודה לכם מקרב לב.

דרגורן

New member
באיזה עולם?

Shadow-run או מרוצצללים מתרחש בכדור הארץ של העתיד. מדובר על כמה עשרות שנים מהיום (2043 אם אני לא טועה). אם יש לך שאלות קצת יותר ספציפיות אשמח לענות אתר בנושא: http://www.shadowrunrpg.com/

0Pandemonium0

New member
2053.

והשאלה באמת קצת כללית מדי. יש פרק שלם בספר רק על האירועים שהובילו לאיך שנראה העולם ב-2053.

Sabre Runner

New member
בספר שאני קראתי...

(מרוצללים גרסה 3, והיה אפשר להשיג אותו אצל איתמר באייקון) יש שני פרקים, אאז"נ, על How Things Came to Pass וזה חתיכת רקע לעולם. חוץ מזה שהעתידנות שלהם דיי שווה לתחת (הם המציאו אותה בתחילת שנות ה-90), הם דיי ירדו לכל פרט של הפוליטיקה וסוציולוגיה של העולם ואת זה מאוד אהבתי. זה למה אני מאוד אוהב לשחק בעולם של מרוצללים. --- נ.ב. למרות שאת המשחק ש-DDN מריץ אני טיפה לא מבין כי אם הוא לוקח את העולם של מרוצללים כמה שנים אחורה, לפני כל הבלגן, אז הוא דיי הוציא את כל הכיף של המרוצללים, לא?

DDN

New member
נהפוך הוא

זה לא לפני כל הבלגאן, זה בתחילת כל הבלגאן. התוצאה: היסטריה.

DDN

New member
למה לשאול שאלות קשות?

זה וריאציה של עולם מרוצללים. הקסם רק התחיל להתעורר, מטי-אדם התחילו לצוץ ועדיין לא נפוצים ברחובות, הממשלות עדיין לא נפלו, התאגידים מתחילים לצבור יתר כוח, והמקלעת בחיתולים (עדיין תחת שם הקוד "אינטרנט 3")

panters

New member
הא מסיבה פשוטה

תזכור שכמה שנים אחרי שהכל מתחיל.... 90% מהאכלוסיה מתה :) LOL

DDN

New member
מאיפה הוצאת את השטויות האלה?

במרוצללים לא הייתה שואה אפוקליפטית שהרגה 90% מהאוכלוסיה! לפחות לא בגירסה השנייה, שתורגמה לעברית.

panters

New member
בוודאי שכן

טוב אולי לא 90% אבל בהחלט שואה אפוקליפטית שהרגה את רוב האוכלוסיה והרי ציטוט הלקוח מספר מרוצללים הגרסה העברית (רק שלא יאשימו אותי בהעתקה לא חוקית זה רק קטע הסטורי קצר): (עמוד 23) תהפוכות וירוס תסמונת האלרגיה הזיהומית (VITAS) התפרץ לראשונה בניו-דלהי שבהודו, אך תוך מספר שבועות, החלו דיווחים על המחלה להגיע מכל רחבי העולם. המגפה, שהייתה הנוראה ביותר מאז "הדבר השחור" הותירה אחוז גדול מאוכלוסיית העולם מתלים או גוססים עד סוף שנת 2010." והיו עוד אסונות רבים

DDN

New member
אחוז גדול זה לא 90% ואפילו לא רוב.

אחוז גדול יכול להיות גם 10% שזה המון המון אנשים, אבל רחוק מלהיות 90% או שואה אפוקליפטית.

DIDGIN

New member
זה יכול להיות גם 1%

או אפילו עשירית האחוז, עדיין מדובר במיליונים. כולם נכנסו לפאניקה בגלל הסארס, ממנה מתו מאות.

panters

New member
סדר בדברים

כשמדברים על אחוזים, אז גדול זה משהו יחסי וכל אחד יכול להחליט שגדול זו דעתו למשל לדעתי 10% זה לא אחוז גדול (זה הרבה אנשים אבל לא אחוז גדול) אחוז גדול זה לדעתי רוב חוץ מזה VITAS לא הייתה המחלה היחידה - רוב האנשים שעברו גובלניזציה מתו וגם רב הילדים שנולדו כאלפים וגמדים. והיו עוד אסונות (מלחמות, המטריקס וכו')

DDN

New member
המקלעת לא הייתה אסון.

אם 90% מאוכלוסיית העולם (כמו שכתבת בהתחלה) היו מתים, לא היו מספיק אנשים לאכלס את הערים.

panters

New member
טוב אז אולי

הגזמתי קצת אבל אני עדיין חושב שיותר מ- 50% מתו....

Sabre Runner

New member
ואם כבר אנחנו מקשרים...

אז הנה Dumpshock. ארכיב מאוד שימושי שאני השתמשתי בו בהתחלה לפני שהשגתי (כמעט) את כל החוברות.

למעלה